Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím vás po delší odmlce .. v ostravě zataženo, kolem 11 hodin mrholilo teď nevím zda prší, ale hezky tu rozhodně není..

Bry poledne vespolek ;)

Dobré ránko, tady opět hnus fialovej :D 

Dobre , dobre, cos to proboha hlastal ? Jaky fialovy hnus ? :D

Se říká ne :D teda aspoň tady myslím :D prostě venku zase maras, prší, do toho mlha a teplota stěží 10° :D ale zase není sníh a nemrzne tak je to dobrý :D

Ty, u nas je 15+ a slunecno, dam kafe a jdu kompletovat ;)

To se někdo má, to já si dám kafe, přečtu forum, hodím pár spamů :D a jdu uklízet a dělat domácí puťku :D dneska přijedou rodiče na návštěvu :D 

Aaa to bys mel i neco napect :D

Tak zase tak akční dneska nebudu :D 

Tak alespon skoc pro medovnicek , tim neurazis :D

Bych mohl do práce skočit, od kuchařů vyfásnout pivní dort :D

Hele to zni dobre , nebude to v pullitru ;)

Ne to je fakt pivní dort :D hele máme tam samý takovýhle bejkárny :D pivni džem, pivní zmrzlinu, zelený píva, modrý píva, pivovice, haldu blbostí :D

Jak pojedes na Moravu tak pribal i dzem :D ja snad k vam pojedu na dovcu :D

Hele zkusim nezapomenout ale to se domluvíme a dovezu vsechno co si reknes :D

Tak u mě to vcelku jde, makám doma, je potreba udelat uklid, do toho nějaky resty co jsem měl, takze sit na okna proti komarum, opravit kohoutek, udělat závěs v koupelně, vyměnit žárovku, prostě věci který člověk odkládá do nekonečna :D

Mohu poprosit o radu?Hledal jsem na foru,jak někdo dával do dveří nýtovací matky pro spouštěč skla-Fabia I-byla to červená Fabie.Hledám,ale bohužel-když to potřebuju najít,nenalezeno.Tak kdyby někdo věděl,který kolega to dělal,dejte mě echo.Děkuju za radu

Také pokud někdo ví o členovi na Karlovarsku co kleště na maticové nýty má,poraďte,já se s ním spojím.

Děkuju

Zduřte, taky se věnuju dodělávkám restů - překládám kolegovi z práce manuál k GPS navigaci, "uklízím" na PC (zjistil jsem že mám na disku několik mnoho habadějů bordelu a dávno nepotřebnejch souborů, který uklízecí programy ignorovaly) a hlavně relaxuju v nepřítomnosti zbytku rodinky (škola a práce)...

taky jsem tyhle práce dělal o víkendu.  <_<

hurá, konečne mi prišiel TP, konečne môžem ísť dať auto prepísať  :kol-24:

bobo: Na karlovarsku znám hodně lidí, a co jsem se ptal tak nikdo je nemá, bohužel :|

Jinak za chvíli konečně do města, vypadnout a zrušit internet u O2 :D :D :kol-24:

Bry odpoledne ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.