Duben 29, 201312 r Ani nemám strach - Ty jim uletíš, vsadím se že máš už za komínem připravenej minimálně dvouválec turbo košť...
Duben 30, 201312 r Bré bré Tak tady to konečně vypadá na nějaký to sluníčko, sice je pořád pod mrakem ale vypadá to líp jak včera Jinak dneska do práce a k mému udivu jsem na svátek co je ve středu doma, to se nestalo ani nepamatuju Jinak Žanet nebál bych se že tě upálí, ty se nedáš
Duben 30, 201312 r Páni a dámo, sháním (b)lízo ze Seata, u nás Seat není takže tam si to nekoupím a na netu jsem nenalezl, neví někdo o nějakém?
Duben 30, 201312 r To je pěkně blbý, tady nikde seat není, a přitom by to mohli mít i v ŠA když tam seat spadá taky
Duben 30, 201312 r Vidš , maj , teda pokud nesjou tak lini aby to našli ... Libore, jak už dneska budu upalovat, mam přijednom přiudit i Tvoji tchyni , teda budouci ?
Duben 30, 201312 r Nene, moje budoucí tchýně je strašně super takovou jsem nikdy neměl Je hodná, milá, dobře vaří a dokonce se s ní i dobře pije
Duben 30, 201312 r Zkus v ELITu, katalog pro SEAT najdeš tady: http://ecat.elit.cz/CarBrowser.aspx?TTab=False
Duben 30, 201312 r Čerti má už za komínem připravenej dvouválec turbokošť... Ta bude lítat jak Trepifajxl, jen co se trochu setmí.
Duben 30, 201312 r Hele, cerrtinka, ty máš koště značky Škoda, že jsi tady na fóru? ...v jaké podsekci? Rapid? To je přece nové, a nové koště dobře mete!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.