Květen 2, 201312 r Ekkar: Ale jo gavarím, což o to, to je to poslední a oni holomci rozumí česky moc dobře Ale zase proč tam chodit, nic tak extra tam není A ty práva je to škoda, i když znám dva co už vraceli titul wirer: No taky to nemáš lehký koukám, ale ber to tak že rodiče to myslí dobře, chtějí aby jsi školu měl Mr.Kyblík: Ahoj, jak se vede? No jinak já v práci, už to začíná, čekal jsem klídek ale venku je maras tak všeci budou brát utokem saunu a bazén, to jsem odvázanej z toho fakt
Květen 2, 201312 r Tak to závidím to tady sluníčko není vidět a podle toho jak je venku tak asi ani dlouho vidět nebude
Květen 2, 201312 r Co to je?Pondělí - PátekÚterý - PátekStředa - PátekČtvrtek - PátekPátek - PátekSobota - PátekNeděle - Pátek Schválně :D
Květen 2, 201312 r Hmm.. tak to jsem zvědavý, kdy tady zmizne to mlíko co vidím z okna a bude slunko LiborTDI: já to znám jako kalendář Robinsona Crusoa
Květen 3, 201312 r Dobré ráno přeji. Sakra už je pátek toto letí. Ani si tu dovolenou od středy pořádně neužiju. Hnus počasí,prší,chladno,nic pořadně se nedá na autě dělat....
Květen 3, 201312 r Dobré páteční ráno No trochu vám to počasí na ty dovolené nevyšlo, ale o víkendu hlásí pěkné počasí
Květen 3, 201312 r Jsem četl u tebe jak jsi do toho bouchnul těším se na fotky No jinak já dneska na odpolední, a to jsem chtěl vyluxovat auto, takže taky nic, takže to vidím na nějakej filmek a trocha relaxu
Květen 3, 201312 r Vyluxovat jsem uz stihl vcera , ale byl ti zahul avsak novy vysavac si poradil i s takovym sajrajtem ktery normalni nezvladne
Květen 3, 201312 r Tak to já to vytáhnu na pumpu, tam si dám kávičku a luxuju si pěkně, mají tam teď nové vysavače tak to valí pěkně Tady není možnost před barákem to vzít vlastním luxem :|
Květen 3, 201312 r A na to je prave dobra ta garaz , sice mala ake na jarni uklid idealni akorat tu kavicku tam nemam ale zas jsem si dal k tomu dymku
Květen 3, 201312 r Dýmka je v plánu dneska, ale podle toho jaký je počasí, si myslím že se nás moc nesejde, tak ono možná ani nic nebude, a zase to bude výkys u telky
Květen 3, 201312 r zdravím vospolok... prvý zápočet za mnou, hádam aj úspešne. teraz ešte jedna hodina (hádam pohodová) a potom možno ďalší zápočet, ak stihneme dobrať učivo... po škole možno skok na Rally Prešov, niečo pofoťiť. cestou domou natankovať, vymeniť vlnovec a večer späť do mesta pre holku do roboty...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.