Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ekkar: Ale jo gavarím, což o to, to je to poslední a oni holomci rozumí česky moc dobře :D Ale zase proč tam chodit, nic tak extra tam není :D A ty práva je to škoda, i když znám dva co už vraceli titul :D

wirer: No taky to nemáš lehký koukám, ale ber to tak že rodiče to myslí dobře, chtějí aby jsi školu měl ;)

Mr.Kyblík: Ahoj, jak se vede? ;)

No jinak já v práci, už to začíná, čekal jsem klídek ale venku je maras tak všeci budou brát utokem saunu a bazén, to jsem odvázanej z toho fakt :(:D

Vloženo

Dobré ráno přeji. Sakra už je pátek toto letí. Ani si tu dovolenou od středy pořádně neužiju. Hnus počasí,prší,chladno,nic pořadně se nedá na autě dělat....

Vloženo

zdravím vospolok...

prvý zápočet za mnou, hádam aj úspešne. teraz ešte jedna hodina (hádam pohodová) a potom možno ďalší zápočet, ak stihneme dobrať učivo...

po škole možno skok na Rally Prešov, niečo pofoťiť. cestou domou natankovať, vymeniť vlnovec a večer späť do mesta pre holku do roboty...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...