Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ekkar: Ale jo gavarím, což o to, to je to poslední a oni holomci rozumí česky moc dobře :D Ale zase proč tam chodit, nic tak extra tam není :D A ty práva je to škoda, i když znám dva co už vraceli titul :D

wirer: No taky to nemáš lehký koukám, ale ber to tak že rodiče to myslí dobře, chtějí aby jsi školu měl ;)

Mr.Kyblík: Ahoj, jak se vede? ;)

No jinak já v práci, už to začíná, čekal jsem klídek ale venku je maras tak všeci budou brát utokem saunu a bazén, to jsem odvázanej z toho fakt :(:D

dneska mám odpolední  :kol-31: už ted se mitam nechce

Kluci bych se na tu praci vykaslal , hlavne ted kdyz vylezlo slunko :D

To věřím no :D já chtěl vyměnit zítra odpolední za volný den a neprošlo to :D

Tak to závidím to tady sluníčko není vidět a podle toho jak je venku tak asi ani dlouho vidět nebude :D

Sluníčko? Kde? Tady teda furt stejně  :unsure:

Ten Pepík je ale provokatér co? :D

No prece v C eskem Tesine ;)

Co to je?

Pondělí - Pátek
Úterý - Pátek
Středa - Pátek
Čtvrtek - Pátek
Pátek - Pátek
Sobota - Pátek
Neděle - Pátek

Schválně :D :D

Hmm.. tak to jsem zvědavý, kdy tady zmizne to mlíko co vidím z okna a bude slunko  ;)

LiborTDI: já to znám jako kalendář Robinsona Crusoa  :kol-28:

Sexuální rozvrh Robinsona Crusoe

:D :D :D

:_icon_smich2:  :_icon_smich2:  :_icon_smich2:

:D  :lol::'>  :D  :D  joo tak to jsem přesně myslel   :_icon_smich2:   :_icon_smich2:

Ten mě teď v práci fakt hodně pobavil :D :D :D 

Dneska je to zase samej Rus  :kol-25:

Dobré ráno při pátku!

Dobré ráno přeji. Sakra už je pátek toto letí. Ani si tu dovolenou od středy pořádně neužiju. Hnus počasí,prší,chladno,nic pořadně se nedá na autě dělat....

Bry ranko vespoleq.... Jo, od toho he dobra garaz ;)

Dobré páteční ráno ;)

No trochu vám to počasí na ty dovolené nevyšlo, ale o víkendu hlásí pěkné počasí :)

Uz aby to bylo :D chtel bych krapanek nafotit auto :D

Jsem četl u tebe jak jsi do toho bouchnul :) těším se na fotky :)

No jinak já dneska na odpolední, a to jsem chtěl vyluxovat auto, takže taky nic, takže to vidím na nějakej filmek a trocha relaxu :)

Vyluxovat jsem uz stihl vcera , ale byl ti zahul :D avsak novy vysavac si poradil i s takovym sajrajtem ktery normalni nezvladne :D

Tak to já to vytáhnu na pumpu, tam si dám kávičku a luxuju si pěkně, mají tam teď nové vysavače tak to valí pěkně :) Tady není možnost před barákem to vzít vlastním luxem :| 

A na to je prave dobra ta garaz , sice mala ake na jarni uklid idealni :D akorat tu kavicku tam nemam :D ale zas jsem si dal k tomu dymku :D

Dýmka je v plánu dneska, ale podle toho jaký je počasí, si myslím že se nás moc nesejde, tak ono možná ani nic nebude, a zase to bude výkys u telky :)

zdravím vospolok...

prvý zápočet za mnou, hádam aj úspešne. teraz ešte jedna hodina (hádam pohodová) a potom možno ďalší zápočet, ak stihneme dobrať učivo...

po škole možno skok na Rally Prešov, niečo pofoťiť. cestou domou natankovať, vymeniť vlnovec a večer späť do mesta pre holku do roboty...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.