Květen 3, 201312 r ale prd za prvý,kuchaře chlapa už nechci,stačilo jednou ...A za druhý,přes týden chodim na proplacený obědy ty příteli
Květen 3, 201312 r praktický možná v tom že mě naučil svíčkovou jinak to bylo jen kecání do toho.. ted by bodl nákej cukrář co by nosil dortíky domů
Květen 3, 201312 r Tak to je jako když vy nám kecáte do řízení podobný příklad No to by se hodilo, ale to by mě moc lákola, takže za mě nebrat No i když se mi vůbec nechce, jedu do práce, kouknu sem pak přes mobil, jestli bude čas
Květen 3, 201312 r Tak už mám taky po řízečku... vepřovým Teď příjde na řadu kafe.... a sladké by to taky chtělo, ale na to už asi nezbyde čas, přece jen jsem v práci.
Květen 3, 201312 r ja na obed maximálne bagetu cez prestávku a potom možno večer niezo zobnem. dal by som si pizzu, alebo burger dajaký
Květen 3, 201312 r tak pizzu ja rad , ale nu burgra mě už nikdo neukeca a kolem mekače jsu velkym obloukem .... čerti svičkovou dělam v neděli
Květen 3, 201312 r pokud to stihneš tak klidně ja mam starou školu takže jako asfalter a doma jsme na to jen dva
Květen 3, 201312 r Tak zase z práce doma, to šlo rychle... No přidám fotky, měl u nás sraz Audi R8 klub Los Photos: http://forum.skodahome.cz/topic/47447-fotograficke-ulovky-z-ulic-nove/?p=1762306 Upraveno Květen 3, 201312 r od LiborTDI
Květen 3, 201312 r tak pizzu ja rad , ale nu burgra mě už nikdo neukeca a kolem mekače jsu velkym obloukem .... čerti svičkovou dělam v neděli Burgra ti udělám domácího, když budeš chtít - a tu svíčkovou klidně taky...
Květen 3, 201312 r konečně doma člověk se těší, že si o víkend odpočine ale člověk musí makat nonstoooop
Květen 3, 201312 r nejsem kamarád s elektrikou tak se ptám, když rozpojím rozdělovač můžu ho prostříknout kontaktolem???
Květen 3, 201312 r Můžeš, ale lepší je vypláchnout ho čistým benzínem, klidně i z kanystru - JESTLI TEDA MYSLÍŠ VÍČKO. Kontaktol nechává povlak zlepšující vodivost, ten ale ve víčku a vn kolem 12-20kV nepotřebuješ. Čistej benzín je lepší, nenechává nic. Samotnej mechanismus umístěnej pod rovinou otáčení palce ale jedině čistit jako motor - a mazat motorovým olejem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.