cerrtinka Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 nebyla to černá bora s černýma kolama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Bry ranko, skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) nebyla to černá bora s černýma kolama? Nene, stříbrná, přední kola měla v šíři 8 a zadní 9 palců Byl to sedan, a vzadu křídlo, SPZ je 5P6 XXXX hned jsme si dali čísla, kvůli srazu Bry ranko, skyt Zase jsi požil? ľudia opäť dnes šalenota...obed o 19:00, ale aspoň som si doprial nový tablet teda moja ma navnadila, a ja som platil.... Jaký máš? LiborTDI: Dobře ty Dík ale fakt jsem se snažil ale hold můj motůrek není všemocný nazdaaaaaaaar jak sa vam dari kamarati? Tož celkem to jde, sice už se sem valí nějaký déšť a bouřka, takže musím předělat plány, ale jak má člověk volno tak je mi to jedno Editováno: 6. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 jaká bouřka? tady je azuro a za hodku si jdu na proplacenej smaženej sýr Libore ty si strašnej kecal koukám když hned ukecáš týpka na sraz a telefon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 No fakt, tady se uplně zatáhlo a to jsem se chtěl věnovat autu No tak kecal Normálka .D kamarádi se hodí a navíc měl tu Boru celkem hezkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 bych chtěla vidět kdyby to řídila náká slečna,jestli by ti to číslo taky tak ochotně dala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak dala, proč by ne Ne že bych si tak fandil, ale tak když se zajímám o auto, je mi jedno kdo tam sedí, a pokud by nedala tak co mě by to nezabilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 jj vždy se najde záminka jak někoho oslovit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 A ten kdo jí neumí najít je lofas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 takže sem lofas dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Jasné raád udělám radost (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak a na odpolední cvičení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 cawte... Libor, Ťamťung, P3110, malé 7" čudo cvičenie? ja už ani nepamätám kedy som sa previezol na bike-u zišlo by sa už asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Dneska jedu s kamarádem záda a ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Ahoj, to byl dnes zase den, jsem rád, že jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) no i ja konečne doma btw, bude divne vyzerať deflektor na predné okná na žltú hatchback fabiu? je dosť premenlivé počasi, a keď mrholí a je teplo, tak mi prší dovnútra... Editováno: 6. Květen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Nebude to divný. Naopak pokud to bude kvalitní výrobek,tak to je i pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 na kombičku to máme, na svoju som neskúšal. zajtra idem do mesta, tak skúsim omrknúť ceny a možno aj zoberiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Já to měl na první Fabii, je to fajn věc, ale teď už to nemám, jak má člověk klimu ale každej pěknej den co je venku, mě štve že nemám šíbr Jinak jsem koukal na ten Tablet a to číslo mi připomnělo Nokii Ale koukal jsem na něho, to by stačilo Ale nikdy jsem nepochopil moc využítí tabletu Editováno: 7. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 to ma tu uz nikto nepozna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ze ses taky ukazal, pomalu dva roky jsi tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Já ti včera odpovídal Jinak hlásím ze západu hnus a déšť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tesin taky, chcije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Takže dneska to bude všude stejný Jenom tak hodím do placu, přemýšlím nad nějakou dovolenou v zahraničí, nějaký takový roadtrip Doporučí někdo zajímavé místa v Evropě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 jde čistě jen o roadtrip, nebo jde také o koupačku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.