Květen 12, 201312 r dobrý večer...konečne doma..nebyť tých blbcov sviatočných na cestách, navyše kde sa nedá obehnúť, tak mohla to byť celkom rýchla a príjemná jazda domov...ani ten dážď mi tak nevadil....
Květen 13, 201312 r Dobré ráno Jsem dnes zjistil, že jak se prodává půlka nebo čtvrtka chleba, tak se už i dá koupit čtvrtka Fabie TU
Květen 13, 201312 r Dobré ráno přátelé no fabie pobavila, to jsem rád :-D jinak čtvrtka fabie taky pěkný teda :-D:-D:-D
Květen 13, 201312 r To jako se fakt prodává? Koupit ještě levý předek a pravý zadek mám fabii kabriolet :-D
Květen 14, 201312 r Dobré ráno U nás teda upršené, ale jdu zase do práce, takže je mi to jedno K snídani kafe a Mila
Květen 14, 201312 r kafe si jdu teď uvařit zatím nebyl časík,docela se jezdí,snidani jsem stih v poklusu houska s cigánkou,
Květen 14, 201312 r ten vtip poznám už som ho tu niekde dával... a na SK tiež zima, zamračené a možno aj spŕchne ako včera...v podstate jedno, ako Libor písal, pretože som v robote...
Květen 14, 201312 r No dneska by to mohlo být snad v práci trochu klidnější Chystám se kouknout na Avatar, světě div se, ještě jsem to neviděl
Květen 14, 201312 r kafe si jdu teď uvařit zatím nebyl časík,docela se jezdí,snidani jsem stih v poklusu houska s cigánkou, To se dělíš s nepřizpůsobivou i o tu housku, jo? A ještě při tom běháte... .... Chystám se kouknout na Avatar, světě div se, ještě jsem to neviděl O nic zvláštního jsi nepřišel...
Květen 14, 201312 r Ekar-no musíš se podělit s potřebnejma upravuju měl jsem housku s cikánským šálem :kol-48: (ele nevím jestli to zní líp) Avatar mě taky nijak nenadchnul,ale měl jsem možnost ho vidět na 3D a to fakt stojí za to,tím myslím tu animaci a 3D děj byl stejnej.
Květen 14, 201312 r No takže poznatky Grafika a efekty, užasný fakt moc povedený (koukáno ve FullHD ) Příběh je fajn ale má trochu díry, každopádně to bylo fajnový koukání PS: Takovej nerost bych chtěl taky za 1kg = 1 miliardu
Květen 15, 201312 r Jo tak takový pozemek by byl úžasný :-D jinak přejí dobré ráno a pro pana Kbelíka, jo to je asi pryč, teď už i přes den je mrtvo Právě jsem dorazil do práce, venku krásně, nebe bez mraků, a krásných zatím 20°C, něco mi říká že mi dneska bude pěkný vedro Jinak není nad to, když zjistíte že vám váš nadřízený upravuje výplatu, ale bohužel ve směru, aby vás ojeb*l Upraveno Květen 15, 201312 r od LiborTDI
Květen 15, 201312 r Z dlouhé chvíle jsem brouzdal internet a našel tohle: http://www.netcarshow.com/skoda/2002-fabia_paris_concept/ Je to nějaky koncept, ale ty kola, sedačky a koncovka nevypadají až tak zle že? A ty budíky jsou zajímavé a barva je luxusní žee
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.