jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Mas recht pocitam s kolackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 to je vždycky když sem vlezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 To "vlezu" radeji nekomentuju jinak dojdem k mezinarodnim stykum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 tak co jste dnes dělali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Skoro odpocival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 To "vlezu" radeji nekomentuju jinak dojdem k mezinarodnim stykum cože? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Kdyztak sz nebo fb jinak se dostanem do reci a ja mam neposkvrnenou povest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 to já sem byl na EDDA CUP České mistrovství ZAV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Dnes jsem měl na něco z grilu moooc velkou chuť,ale vyšla na mne noční tak to jistil chleba se žervé,jinak přes den vubec žádná činost byl spánek po noční,manželka sprckama jeli na Hrádek na prolejzačky bylo hezky a já měl klid na spánek. http://www.chodska-chalupa.cz/?module=fotogalerie&action=display_web_photo_list&id=22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 Zajímavý tip na výlet tam jsme s přítulkyní ještě nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 A vyborně tam vaří,byli jsme tam na obědě a gulášek byl fantastico Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 18. Květen 2013 Sdílet Vloženo 18. Květen 2013 díky za tip, určitě se tam zastavíme jak na kukačku tak na gáblík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Dobré ráno Koukám že mezi nás opět po dlouhé době zavítala žena, a já tady zrovna nebyl No ale aspoň to tady trochu ožilo, na druhou stranu je vidět jak muži ihned jak vidí ženu začnou být aktivní a ještě takové zajímavé téma No jinak opět v práci že a dneska to bude dobrej terror, venku už je teď 18°C takže tady bude vedro jako cyp a ještě k tomu bude halda lidí, včera tady byla svatba, takže čekám nával Ale je mi jasné že tady na foru nebude dneska nikdo že všichni aktivně venku a užívají počasí, neřádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Dobré ráno .. Včera jsem krásně umyl a vyčistil auto aby bylo jako nové... No dnes k němu přijdu a nějaký létající slon mě ho posr*l tak, že je skoro půlmetrová čára... A aby toho nebylo málo, tak je zase opět celé žluté... Takže umývat auta už nemá cenu ani na jaře...čisté nevydrželo ani den... Počasí si dnes užívat taky nebudu, protože musím do školy a učit se na zkoušku... Takže super, zrovna když nemám čas, tak začne být krásně... Jinak si všichni užívejte krásného počasí. Protože mám další zkoušku až ve čtvrtek, tak to znamená, že v úterý bude hnusně abych nemohl ven.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Joo tak s tím mytím souhlasím, taky ho mám zase jako prase z venku, ale uvnitř se drží čisté, jen ten prach no Jinak koukám taky dobrá "zábava" na dnešní den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Galvi hlavne dojed spinavy nebo cisty to uz je fuk Libore ja zas hytnul druhou mizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Taky bych za váma dorazil Doufám že to vyjde jak budem v Havru Jo tak druhou mízu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To vis , jaro .... kdyztak se srazime u prehrady na Terlicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 jozzi: Jasně, dojedu 100% teda pokud se po cestě neztratím ... Pokut to stihnu ,tak ještě v Ostravě někde auto ošplouchnu ... Jinak dojedu žlutou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ale žluto-modrá je taky hezká barvička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Zluta nevadi , ja mel zlutou uzovku jinak ja to umyl dneska , v polsku jsou fakt kokoti , no ktery normalni clovek jede v sest na vapku snad jen ja , a dalsih 20 lidi ale ja se nasral vytahnul kyblik samponek rukavicu a vuuuuuubec nepospihal jste meli videt ty nasrane obliceje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 A nemají tam taky nějaký sraz? a to se vyplatí jo? jet na WAP do Polska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ty je tam dneska naky svatek ale netusim jakej Jinak ja jinam jak do polska nejezdim , mam to 5minut a v cesku nejbliz asi 15min v karvine ... jinak mam i dotankovano to byla nadhera kdyz litr je za 5.29 Pln to je 33kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Hele nevím jak u vás, ale tady na Benzine stoji nafta 33,50 a Verva (ta lepší nafta) 35,10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tyjo, litr 33 jo? To já tankoval včera u Agipu v Olomouci za 34,20,- A viděl jsem už tady i 33,90 ,- ale to bylo nějaké No Name a fronta tak dllouhá, že bych se dřív naučil ten benzín čarovat než bych natankoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.