Květen 25, 201312 r Ale teoteticky ten podzimni bych mel mit v dobe dovolenky ale hystam se s Markem na sraz Ovtavia klubu, at tam jsou i fabky
Květen 25, 201312 r Tak tedka se me ptala i Market, to uz musim priberu Klaudii at ma tez kapku kultury
Květen 25, 201312 r ještě kamaradka z prace ,ale ta by jela svoji fabuli , už mě zdupala že jsem ji neřekl že byl nějaky sraz .... to by bylo perfektni a mam novej grill
Květen 25, 201312 r Bez grilu to nema cenu, uz se tesim na grilovani pred chatkou Je fajn, ze chce prijet i znama, ale hlavne aby jsi dorazil ty a ne ze to dopadne jako loni!
Květen 25, 201312 r mám dosť...od 7 vonku, v daždi, vo vetre, i na slnku...to dá telu zabrať. celý človek ma bolí, tvár spečená do červena. ale zajtra to bude super kontrast k bielej košeli v robote už len sa zvaliť a spať
Květen 26, 201312 r pošlite kus snehu aj ku nám na vychod SK, nech ešte využijem gumy čo sú na aute tu leje, od večera tuším, a zatiaľ neprestáva. aspoň kus opláchne auto po včerajšom jazdení po poli a tráve
Květen 27, 201312 r Dobre rano, tak teda tady uz tri dny absolutni hnus pocasi, prsi, snih, vitr :-) jinak vcera kino a rychle a zbesile 6 a fakt me to bavilo :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.