Vlasta Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Západ hlásí opravdu,ale opravdu hnusné počasí,jak by taky mohlo bejt když mně začala dovča,práce na zahradě je,že ji mužu rozdávat a já dřepím u kompu páč je vše rozmáčený jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 (editace) Proc :-) prdel si dělej z plastelíny a ne ze mě asi sem se dost spletla. tim bych to ukončila. Editováno: 27. Květen 2013, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Ale nespletla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jojo tady taky porad prsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 tak si ten dážď zatiaľ nechajte :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 To prijde neboj :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 bolo, celý víkend, už by stačilo. i ke´d ja opäť v robote, voľno až streda, tak mi to môže byť aj jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 To ja doufam ze vikend bude bez deste a bude aspon trochu teplo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 mohlo by byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Nerad bych si zkazil sraz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jako Skodahoum je v ohrožení....půl roku se na to těšim a zas mi to zkazí fujtajbl venku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Prave, ale i tak dorazim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Noo já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jen se bojim abych nemusel na zimnich :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Noo já taky uvidíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Ted budu prehlizen :-) dobre vedet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 a už prší dlho pekné slnečné počasie nevydržalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jsem ti to rikal :-D tady uz teda neprsi ale zima jak v Rusku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 zima neviem, v budove celkom fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 jak ydešt ? jaky snih? ale z tou zimou souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 sneh netuším, ale dažďu je tu dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Kurna zapad ceska snezi , na slovensku prsi , no jak se ro stretne u nas tak to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 člověk koukne na zprávy a hned je nasranej!!! zase všechnoi dostanou zadarmo!! ať jdou do ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Ja se pro sihr uz ani nekoukam , mam pak klidnejsi spani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 cikánka porodí pět dětí, a dostanou jinej a větší byt a prachy !!! mladej pár jde z hospody a na ulici je napadnou cikáni a městáci, jim nepomůžou....kde to k.. jsme??? To jsem se teda zas pořádně naštval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.