Červen 6, 201312 r ano ano novucicka vyroba je naplanovana na 26 tyzden. Predajca povedal ze zaciatok jula (u vas je to cervenec myslim) by som ju mal mat
Červen 6, 201312 r Nooo tak to není tak zlé, necelý měsíc ... Však už si klidně založ vlákno a rozepiš se co a jak, ať víme na co se těšit a co obdivovat , teeeda pokud to nebude tajné
Červen 6, 201312 r A konfigurace? Jsem zvědavej Jsem ze západu čech, a tady jich teda opravdu jezdí minimálně
Červen 6, 201312 r Tak som si povedal ze vlakno bude az ked bude auto Taka ochutnavka : 1.2 TSI 86k, Bezova Capuccino, 16" ARKTOS, MaxiDOT, Sunset, Projektory. Zvysok az bude auto Este tam zopar veci je
Červen 6, 201312 r Wooow, capuccino barva na Scoutu teda Scoutici i výbava zní pěkně , no už aby to auto bylo, jsem zvědavý na fotky. Ale jakmile se zmínila capuccino barva, tak to se divím, že se tady ještě neobjevil jozzi
Červen 6, 201312 r Nooo tak to jsem dost zvědavej.. EDIT: Proč si vůbec psal, že sháníš nový 3 ramenný volant, tam by si ho už měl mít ne? Upraveno Červen 6, 201312 r od Galvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.