Červen 8, 201312 r Tož je toto možné .. Všude pěkně jen tady zase ne... I když ještě tady neprší, takže dobrý
Červen 8, 201312 r Dnes je u nas idealne pocasie na umytie auta... slniecko svieti, jemne pofukuje vetrik
Červen 8, 201312 r U nás zataženo,ale docela teplo. Po obědě se vydáme na výlet po Mobelixu a Kika. Hlavně podívat na obývací stěny.
Červen 8, 201312 r jozzi ? bylo mi psaný že se na tebe nemám zlobit,že si z tebe nemám nic dělat že prý zas máš náký záchvaty vzteku a že to přejde... :D O co jde? to byl nabeton Libor ja jsem mirumilovny jak beránek jen mam malo vapniku ma růžky
Červen 8, 201312 r to byl nabeton Libor ja jsem mirumilovny jak beránek jen mam malo vapniku ma růžky nene psal mi to včera Ekk... a vůbec sem nechápala o co jde
Červen 8, 201312 r Joooo , on je inteligentni a Ten vi o cem mluvi ... s nim jsem se o tom prave bavil a neboj , Tobe bych neublizil
Červen 8, 201312 r co?? jestli sis nevšimnul,tak sem se šla zeptat tebe,o co jde..kdybych to řešila s nim tak se tě už neptám,ale dobrý no......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.