Červen 13, 201312 r Galvi, nj, Electroworld...ale nechcel som robiť reklamu auto umyté, natankované, dokúpené clony na zadné okná a k tankovaniu som dostal ešte aj Ferrari Lego - ako ináč, vybral som si žlté...Ferrari 458 Italia http://www.shell.sk/products-services/on-the-road/fuels/lego-ferrari-model-collection/ferrari-showroom.html
Červen 13, 201312 r trošku sa to viac leskne na umytom aute a nechcelo sa mi ísť po foťák, keď mobil som mal vo vrecku. auto pomerne často na slnku, tak aspoň mierne to hádam stlmí dopad dovnútra
Červen 13, 201312 r Hezké :-) no dnešek docela fajn, ale teď zase spát, pátek a víkend bude ultra náročný :-(
Červen 14, 201312 r dobré ránko počasie na dnes? vonku na streche 34,9° aktuálne...bude horúčava, hlavne v aute...
Červen 14, 201312 r ja som plánoval el.okná aspoň, ale neviem, či by som sa doplatil... no nič, ide sa na výlet...
Červen 14, 201312 r Z nejake bouracky leda :-) doporucuju ale pred facelift, ty umeli stahnuti pres klicek, facwliftove fabie to neumi :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.