wirer Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 1987...Majora Zemana poznám skôr z počutia, nesledoval som... a nové nič. nasrdený som trochu opäť, tentokrát kvôli PP v aute...a kopec roboty v robote... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Já dnes fušoval na noční v práci na Berettce(lakování) a pak jsem měl oficiální ranní. To jsem ale padal na držku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 (editace) Bry vecir co me minulo ? jinak 8686 kdyz se resi ty rocniky a to Pavouk byl v 6ste Tak jest. Právě jsem přecházel ze slovenské základky na jednu pražskou. Edit: nakonec jsem se musel podívat na vysvědčení,ten přechod se odehrál ve školním roce 85/86 a byla to skutečně šestá třída. Editováno: 9. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 Bry vecir co me minulo ? spi dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2013 čo? Co čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Bry ranko ...certi necerti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Dobre raaanecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Provokatéři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Zajtra alebo pozajtra mam autiicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Co čo? slovenskú základku som mal na mysli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) No jo,základní vzdělání mám federální. Další už jen české. Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Kruci , same dobre rano a ono je vecir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak tedy už dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Tak brzo ? ikdyz musim rict ze pred chvili jsem vstaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 No jo,základní vzdělání mám federální. Další už jen české. a já,že si tú základku absolvoval niekde u nás v SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Vždyť ano,těch necelých šest tříd v Trenčíně. No jo,když tady je to celé jakési pomýlené. Ráno v poledne,vstává se večer. Jak se v tom má člověk orientovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 kurňa,kde si sa tam zobral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Já jsem skutečně federální dítě,původem z Moravy,pak Bratislavčan,posléze žiak ZŠ v Trenčíně a nakonec v Praze. Za tímto vším stojí bývalé zaměstnání otce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 samé západné Slovensko..čiže moja oblasť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 jj,kdeže jsou ty časy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 aj si niekedy na staré dobré miesta zavítal,či už si tam nikdy nebol?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 (editace) Samozřejmě že zavítal. Dokonce několikrát. Já když jsem na Moravě,tak to mám pak blízko. Editováno: 10. Červenec 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.