Říjen 4, 201311 r Wow, tyjo a mě se tam původně jet nechtělo, že to mám daleko a já to mám nakonec blízko, když vidím, kdo se tam všechno chystá. Kdo tam vůbec ještě všechno jede s Fabii/Roomsterem?
Říjen 4, 201311 r ja určite...so snúbenicou, zvezie nás Tweety...ubytko zabezpečené, tankovať možno pôjdem cez víkend, keďže išiel benzín dole, ak stihnem tak pár zmien na aute, len neviem ktorú trasu zvoliť...či diaľnica, či okresky...spodkom, či vrchom... btw, akurát som si objednal autorádio, dúfam, že dorazí včas a ešte ho stíham vymeniť Upraveno Říjen 4, 201311 r od wirer
Říjen 12, 201311 r futbal a moje neustále problémy so stehenným svalom...2 týždne kľud,potom 30.min futbalu a bum
Říjen 12, 201311 r daj pokoj....tomu nemôžem prísť na chuť Tak PC game,už taky nejsme žádní junioři,sem tam něco holt "stávkuje".
Říjen 12, 201311 r holt já sa od toho futbalu nemôžem odpútať..hrám ho od nejakých 6 rokov a vždy som hovoril,že štadión je môj druhý domov
Říjen 12, 201311 r to zasa nie...dám si to zatejpovať,nechám tomu kľud a bude 2 týždne pokoj ....ale ja viem kde je pes zakopaný
Říjen 12, 201311 r Já jsem na kolektivní míčové hry poněkud levej. U mě je maximum sledování v TV. A u toho úraz moc nehrozí.
Říjen 12, 201311 r Sportem k trvalý invaliditě HURÁ!!! Za mne jedině gaučing, disciplína leh s výdrží. Povolenej doping je TV a pivo....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.