juraj07 Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 To si píš že som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jsem to nasel kolik to stoji a dost me to prekvapil ta cenadenni.JPG a to si ještě připočítejte nějakou kačku za kabeláž, konektory + ušetřený nějaký čas na montážní lince, když tam ten konektor nemusí montovat a zapojovat .... tak to pak ve výsledku nějakou finanční úsporu hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Pánové jak jste tady před nedávnem řešili ceny u čerpaček tak kousek od Schladmingu Shellka za 1,27€/l a co se týče čerpaček u obchodních domů tak v tom nevidím problém protože třeba Globus bere stejná paliva jako Benzina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 keď som bol minulý rok na ŠkodaHome, tak na spiatočnú cestu som tankoval práve Globus, v tom čase mal tuším najlepšiu cenu auto to prežilo, žiadny problém. u nás momentálne sa benzín drží na 1,394, cez víkend možno opäť dajú akciu. k hraniciam to nemám práve najbližšie, a tých pár centov navyše mi neuškodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 spomínaná fotka chýbajúceho vypínača... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ježiš marja, ani záslepku tam nedali .. Taková díra . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 nj, ale našťastie to je kryté aspoň tým veľkým plastom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 No ale ten kus plastu by je už nezabil, achjo, hlavně mít co nejnižší náklady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 blázníte , taková záslepka by byla v podání Škoda alespoň 60 Kč ... takové zbytečné náklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ono jsou to drobnosti ale ve výsledku ti na autě pak takových drobností chybí třeba 20 a to už zamrzí za ty peníze co za to člověk dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 určite ma to mrzí menej na aute za 9 litrov, ako kolegovi nefunkčné BT, otravné start-stop a mnoho ďalších drobností za 25 litrov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To je tak když chcete nová auta ale nové auto za 9000,- bych bral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ja za niečo nad 9 mám, ale v eurách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To Euro je stejně divná měna, doufám že u nás jen tak nebude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) taky ho nechci ale zas na druhou stranu porad prepocitavat meny me taky nebavi. Edit: Ta dira je fakta ale divna ze alespon uz nedali novy plast Editováno: 13. Březen 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 A to já bych i éčka bral..Minimálně co se týče cestování by to bylo pro mě pohodlnější a hlavně taky ty nákupy z ciziny.. Ale jinak mi je to v podstatě šumák čím v obchodě zaplatím nebo v jaké měně dostanu výplatu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ja mam za 15000evro samozrejme este zlavy ale hodnota je 15000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) v zmluve mám i ja viac, ale po odpočítaní zliav vyšla na 9 a na toto sa teším Editováno: 13. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 ta moje vyšla po "slevě" na 4200€ :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) wirer: pěkný rozdíl .. Koukám, máš letní Continental, to jsou premium nebo eco? Edit: a ty poklice, sakra co ja se jich s tím novým znakem nasháněl a stejně nesehnal... Editováno: 13. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 a ja na moje Aviory :3 wirer kedy budes prezuvat ?u nas na zapade bolo dnes 21c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Nejsou to Conti Premium Contact 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 (editace) Galvi, puklice som dostal, ako aj kolá. resp. auto na nich bolo a pridali mi zimné, na ktorých som z predajne odchádzal juraj, ešte netuším. už i dnes som cchel, ale víkend má byť dosť chladno, tak to počká voice, netuším, na fotke to nie je dobre viditeľné, ale pravdepodobne si sa trafil Editováno: 13. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Už to prezuj..zbytočne ich drieš...až tak chladno zasa nebude A už vieš či pôjdu disky alebo nechávaš plecháče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Dneska ráno -2°C, přes den sice skoro 20°C, ale zejtra má lejt a ochladit se. Přitom minimálně 4x až 5x týdně musím vyjíždět kolem 4-5 hodiny ráno. Přitom není vzácností narazit na namrzlou "lagunu" nebo "zasklenou louži". Takže i když už asi v týhle sezóně nebude padat mokrý bílý svinstvo ani nijak zvlášť mrznout, minimálně do konce březince to nebudu riskovat a na letní + alu přehodím asi až poslední březincovej víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.