Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To si píš že som ;):D

jsem to nasel kolik to stoji a dost me to prekvapil ta cenaattachicon.gifdenni.JPG

a to si ještě připočítejte nějakou kačku za kabeláž, konektory + ušetřený nějaký čas na montážní lince, když tam ten konektor nemusí montovat  a zapojovat .... tak to pak ve výsledku nějakou finanční úsporu hodí

Pánové jak jste tady před nedávnem řešili ceny u čerpaček tak kousek od Schladmingu Shellka za 1,27€/l :p a co se týče čerpaček u obchodních domů tak v tom nevidím problém protože třeba Globus bere stejná paliva jako Benzina :D

keď som bol minulý rok na ŠkodaHome, tak na spiatočnú cestu som tankoval práve Globus, v tom čase mal tuším najlepšiu cenu :)  auto to prežilo, žiadny problém. u nás momentálne sa benzín drží na 1,394, cez víkend možno opäť dajú akciu. k hraniciam to nemám práve najbližšie, a tých pár centov navyše mi neuškodí...

spomínaná fotka chýbajúceho vypínača...

post-83257-0-94721900-1394718239_thumb.j

Ježiš marja, ani záslepku tam nedali  :doh ..  Taková díra  :kol-32:  .

nj, ale našťastie to je kryté aspoň tým veľkým plastom

No ale ten kus plastu by je už nezabil, achjo, hlavně mít co nejnižší náklady..

blázníte :kol-44: , taková záslepka by byla v podání Škoda alespoň 60 Kč :kol-46:  ... takové zbytečné náklady :kol-28:

Ono jsou to drobnosti ale ve výsledku ti na autě pak takových drobností chybí třeba 20 a to už zamrzí za ty peníze co za to člověk dá :)

určite ma to mrzí menej na aute za 9 litrov, ako kolegovi nefunkčné BT, otravné start-stop a mnoho ďalších drobností za 25 litrov... :D

To je tak když chcete nová auta :D ale nové auto za 9000,- bych bral :D :D

ja za niečo nad 9 mám, ale v eurách... :p

To Euro je stejně divná měna, doufám že u nás jen tak nebude

taky ho nechci ale zas na druhou stranu porad prepocitavat meny me taky nebavi.

Edit: Ta dira je fakta ale divna ze alespon uz nedali novy plast :kol-26:

Upraveno od ASPIRE

A to já bych i éčka bral..Minimálně co se týče cestování by to bylo pro mě pohodlnější a hlavně taky ty nákupy z ciziny..  :kol-28:  Ale jinak mi je to v podstatě šumák čím v obchodě zaplatím nebo v jaké měně dostanu výplatu..

ja mam za 15000evro samozrejme este zlavy ale hodnota je 15000 :D

v zmluve mám i ja viac, ale po odpočítaní zliav vyšla na 9

a na toto sa teším :)

post-83257-0-22791900-1394728771_thumb.j

post-83257-0-78926600-1394728794_thumb.j

Upraveno od wirer

ta moje vyšla po "slevě" na 4200€ :D :D

wirer: pěkný rozdíl  :kol-47: .. Koukám, máš letní Continental, to jsou premium nebo eco?

Edit: a ty poklice, sakra co ja se jich s tím novým znakem nasháněl a stejně nesehnal...

Upraveno od Galvi

a ja na moje Aviory :3 :D wirer kedy budes prezuvat ?u nas na zapade bolo dnes 21c :)

Nejsou to Conti Premium Contact 2 ?

Galvi, puklice som dostal, ako aj kolá. resp. auto na nich bolo a pridali mi zimné, na ktorých som z predajne odchádzal

juraj, ešte netuším. už i dnes som cchel, ale víkend má byť dosť chladno, tak to počká

voice, netuším, na fotke to nie je dobre viditeľné, ale pravdepodobne si sa trafil ;)

Upraveno od wirer

Už to prezuj..zbytočne ich drieš...až tak chladno zasa nebude :)

A už vieš či pôjdu disky alebo nechávaš plecháče ?

Dneska ráno -2°C, přes den sice skoro 20°C, ale zejtra má lejt a ochladit se. Přitom minimálně 4x až 5x týdně musím vyjíždět kolem 4-5 hodiny ráno. Přitom není vzácností narazit na namrzlou "lagunu" nebo "zasklenou louži". Takže i když už asi v týhle sezóně nebude padat mokrý bílý svinstvo ani nijak zvlášť mrznout, minimálně do konce březince to nebudu riskovat a na letní + alu přehodím asi až poslední březincovej víkend...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.