Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zatial vyzera fajne :)

--

Z mobilu

No my taky...blbě jsem to napsal....jako že bude malá příští rok... :kol-47: by teda měla být....takže přítelkyně řekla že dítě jedině po svatbě...tak jsem se v mých starých letech rozhoupal...:-)

:kol-28: Tyjo svatby se tady řeší.. Tak to kluci gratuluji.. Tak ne že pak začnete zanedbávat auta na úkor ženských  :t  

To zatial nehrozi :) sice tiez niesom najmladsi, ale tak moja uz dlhsie ze kedy sa zoberieme a veci okolo toho. A pred rokom na dovolenke som si ju okruzkoval prvykrst a toho roku uz definitivne. Auto na ukor toho nepojde, nakolko je potrebne ci uz do roboty (nebudeme byvat v meste) ci pri prerabke domceka a vyletoch...len je otazne, aky rozpocet sa potom uvolni - preto som ho kupil teraz a planujem porobit co sa da :)

--

Z mobilu

.......takže přítelkyně řekla že dítě jedině po svatbě....

Je blbá - jako nesezdanej pár byste měli větší výhody na daních - a ty jseš blbej taky, žes jí na to skočil. Jak na tebe bude mít "papír", začne (dřív nebo pozdějc) teror - kterej si žádná baba před svatbou nedovolí...

:D :D :D

nepoznáte videá z výroby škodoviek? :)

to poznam :) este je aj Yeti a SuperB nic ine nieje  ? :(

Bohužel jestli myslíš F/R, tak videa nejsou.. Kdysi jedno pěkné bylo, měl jsem jej i v oblíbených, ale už je smazané  :kol-32: .. Teď jsem našel jen jedno krátké

a ako sa to zmazané video volalo? :)

Mělo nějaký název v azbuce, ale víc netuším... Jedno s Fabii :kol-28: :

Ekar:máš kušenosti jooo :D

Ekar:máš kušenosti jooo :D

jasně že má, dal by aj Drobka (rumík) zplynovat, ale polovic nepovolila :kol-28:  ... ale to jsme na tom fšici stejně :kol-46: , ti déle ženatí :kol-28:

dnes sa prezúvalo, prezúvalo tiež opravovalo rodinné ocove kombíčko. po predošlom aute mi ostal doma podblatník, a ocovi sa ten jeho podarilo zničiť (vrátane spodného plastu) pri cúvaní zo snehu a o niečo zachytil...tak išiel na auto hneď pri prezúvaní aj ten spodný plast pod motor. uchytenie len v rámci možností...ešte jeden podblatník na vodičovu stranu by sa zišiel, ale až tak to nesúri...

ale dať dole hlavne zadné kolá bol hotový pôrod. naštastie WD40, kus dreva, a kladivo pomohli :D  to sa nám ešte nestalo ani raz, a to kolesá mením pravidelne dvakrát ročne...

prezutie a pár fotiek BlueMotion-u v mojej téme :D

post-83257-0-33184000-1396030988_thumb.j

post-83257-0-51193300-1396031037_thumb.j

post-83257-0-91026300-1396031075_thumb.j

post-83257-0-52397200-1396031101_thumb.j

post-83257-0-38301500-1396031179_thumb.j

post-83257-0-75455300-1396031206_thumb.j

post-83257-0-32075200-1396031355_thumb.j

hneď to vypadá lepšie ! :);) ale v téme nič nemáš :o:help:

mám, lenže náš slávny net :( skús teraz

Tyjo, pěkný postřeh, jdu vybírat   :kol-47: ..

EDIT: Už jsem dovybíral.. Žádná pro 1.2 TSI combi  :kol-32: Nešla by tam nějaká z těch co mají?

Mají jen: 1,2 HTP, 1,4 16V, 1,4 TDI a 1,6 16V...

EDIT 2.: Jsem slepej  :doh Tady .. Tak a teď mě zajímá to co psal kubach  :kol-28:

A tím rámečkem 5J9071961 myslí asi difuzor, na kolik ta sranda vyjde?

Upraveno od Galvi

no jestli ten rámeček nebude kryt na ten lem po vyříznutém otvoru...

Aha, to by mohlo být.. No asi objednám, za ty prachy je to luxus  :kol-47: .. Rámeček seženu pak.. Když je ta koncovka šroubovaná, tak by mohla jít přidělat i bez servisu, jen s pilkou a nářadím  :kol-28:

Cenovka je parádní, to je fakt. Na Rooomstera jich mají skladem 40, tak ještě počkám co mi napíší pardubické servisy - teď jsem je obepisoval :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.