raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hele, asi taky začnu dělat Zagorku, ať jsem "IN" ....takže teď bych se asi měl nasrat a dělat uraženýho ne? Ráca: téma na blití?...povídejte a přehánějte normalka diabeticky chcanky se sračkou na piti jen standa si v tom namáčí rohlik........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Jendo.To jsou rozmazleny frackové co? Nedokážou mit respekt před zákonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nepozná.....už je nalitej..orgán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Jendo.To jsou rozmazleny frackové co? Nedokážou mit respekt před zákonem Hele asi půjdeš spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 normalka diabeticky chcanky se sračkou na piti jen standa si v tom namáčí rohlik........ sprotože já nechlastám sračky, jen značkový pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Hele asi půjdeš spát a vypneme mu světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 sprotože já nechlastám sračky, jen značkový pití jasny pán je fajnšmekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jdu dát kouř a pak sem za Vám za ještě na chvilku skočím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 sprotože já nechlastám sračky, jen značkový pití Však to je značkové MADE IN DIAHOME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Jendo.To jsou rozmazleny frackové co? Nedokážou mit respekt před zákonem Romane nějak tu ty darebáci zvlčili....asi nějaká erupce na slunci či co....první se tu div nemilujou - modrá ústřice je v kurzu a teď tu hážou ramena spolek drzounů: jaký diabetický sračky zas - musíte mě zasvětit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Asi budu plakat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 zeptej se raci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Asi budu plakat... ale někde tiše v koutě..ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romane nějak tu ty darebáci zvlčili....asi nějaká erupce na slunci či co....první se tu div nemilujou - modrá ústřice je v kurzu a teď tu hážou ramena spolek drzounů: jaký diabetický sračky zas - musíte mě zasvětit honzo to ani nechtěj..... ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Romane nějak tu ty darebáci zvlčili....asi nějaká erupce na slunci či co....první se tu div nemilujou - modrá ústřice je v kurzu a teď tu hážou ramena spolek drzounů: jaký diabetický sračky zas - musíte mě zasvětit spíš EREKCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Asi budu plakat... to nedělej, tím jim jen uděláš radost Ráca: tak povídej, co za labužnický nápoj se tu okecává? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to nedělej, tím jim jen uděláš radost Ráca: tak povídej, co za labužnický nápoj se tu okecává? to mara tady nabizel chcanky kolegy diabeticka co prej maj grady...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 honzo to ani nechtěj..... ..... když jsem zvládl Woodyho tchýni...lásku Románek + Mareček a kupu dalších našich témat, tak to rozdejchám....šip se s tím tajemstvím woody: to snad nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to nedělej, tím jim jen uděláš radost Ráca: tak povídej, co za labužnický nápoj se tu okecává? Marek má kolegu co má cukrovku a rozdává jeho chcanky, chceš taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to mara tady nabizel chcanky kolegy diabeticka co prej maj grady...... protože raca má rád všechno pití co je sladký TAK HOŠÍ LOUČÍM SE ..JDU BYDLET..PA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kluci: libi se Vám to? Samolepka na my černy OII??? Prosím názory tam do vlákna.Díky moc! http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=5775 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 když jsem zvládl Woodyho tchýni...lásku Románek + Mareček a kupu dalších našich témat, tak to rozdejchám....šip se s tím tajemstvím woody: to snad nééé no psal jsem že mam rad sladky kafe a mara hned že jeho kolega diabetik má sladky chcanky pak se do toho přimotala sračka po kafi z automatu a vznikl tento vysoce specificky nápoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to mara tady nabizel chcanky kolegy diabeticka co prej maj grady...... a to se pořád Mára chvástá jak k Romanovi na srázek doveze flašky whisky - jen aby to nebyla kvalitní 6ti letá chcanka od diabetika, ta s grády jináč pěkný téma jen co je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jO ROMANE VCELKU SE TO TAM HODÍ A NENÍ TO ŽÁDNÁ MAGA LEPKA... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.