Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no psal jsem že mam rad sladky kafe a mara hned že jeho kolega diabetik má sladky chcanky pak se do toho přimotala sračka po kafi z automatu a vznikl tento vysoce specificky nápoj No a ještě si zapomněl, že ho chtěl Marek ještě přepálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mazejte do vlákna OII mě to zkritizovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 protože raca má rád všechno pití co je sladký TAK HOŠÍ LOUČÍM SE ..JDU BYDLET..PA dobrou noc náčelníku!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a to se pořád Mára chvástá jak k Romanovi na srázek doveze flašky whisky - jen aby to nebyla kvalitní 6ti letá chcanka od diabetika, ta s grády jináč pěkný téma jen co je pravda To nabízím tady..k Romíčkovi půjde origoš whiska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kluci: libi se Vám to? Samolepka na my černy OII??? Prosím názory tam do vlákna.Díky moc!http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=5775 Já si myslím, že ee, ja lepky moc nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobrou noc náčelníku!!!!!! a nechám si om Tobě zdát..můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Marku dobrou, a ja se taky loučím AHOJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no psal jsem že mam rad sladky kafe a mara hned že jeho kolega diabetik má sladky chcanky pak se do toho přimotala sračka po kafi z automatu a vznikl tento vysoce specificky nápoj no, nezbývá než to tu přejmenovat na klub labužníků a gurmánů Romane mne se tam ta samolepka moc nelíbý...je to sice originální, ale hladkej bok=pěknej bok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobrou noc princezno moje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Mazejte do vlákna OII mě to zkritizovat! co by jsme tam dělali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobrou dobrou pane vedoucí, ať tě štípou blechy (filcky) celou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a nechám si om Tobě zdát..můžu tak to budeš mít pěkne divoky sny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 doboru Marku a Mirku to se celkem rýmuje, doufám,že bude spát odděleně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no, nezbývá než to tu přejmenovat na klub labužníků a gurmánů Romane mne se tam ta samolepka moc nelíbý...je to sice originální, ale hladkej bok=pěknej bok že by jsme malinko poupravily název??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 potřeboval bych oholit kdo se hlasí dobrovolně k teto vyjímečné nabítce????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 že by jsme malinko poupravily název??? Stando radši nééé, bůch ví co by se tu pak sešlo za společnst...už takhle to je o žaludek a nervy ráca: bouchni dveřma a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 doboru Marku a Mirkuto se celkem rýmuje, doufám,že bude spát odděleně To si piš, asi 400 kilometrů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 co by jsi ještě po nás nechtěl?? taky by jsme z tebe mohli udělat něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stando radši nééé, bůch ví co by se tu pak sešlo za společnst...už takhle to je o žaludek a nervy ráca: bouchni dveřma a máš to jj na to bacha třeba ,teda i když tomu moc nevěřim by se našli ještě větší dobytci než mi jooo kibi kdyby to šlo bouham a nic i rohlikem sem to zkusil a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Honzo horší to snad už ani být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) co by jsi ještě po nás nechtěl?? taky by jsme z tebe mohli udělat něco jinýho aspon mam vymluvu až dorazí herečka ....a necham to na zejtra Editováno: 22. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To si piš, asi 400 kilometrů to není tolik, to se ještě po tobě může Mára sápat - chobotničák jeden Standis: z ráci?...myslíš jako třebas člověka - homosapiens?...těžko chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 správné řešení Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nikdy nevíš Honzo, zázraky se dějí dnes a denně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Standis: z ráci?...myslíš jako třebas člověka - homosapiens?...těžko chlape počkej já sem velkej homo EREKTUS - sapiens :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.