Květen 22, 200916 r no psal jsem že mam rad sladky kafe a mara hned že jeho kolega diabetik má sladky chcanky pak se do toho přimotala sračka po kafi z automatu a vznikl tento vysoce specificky nápoj No a ještě si zapomněl, že ho chtěl Marek ještě přepálit
Květen 22, 200916 r protože raca má rád všechno pití co je sladký TAK HOŠÍ LOUČÍM SE ..JDU BYDLET..PA dobrou noc náčelníku!!!!!!
Květen 22, 200916 r Autor a to se pořád Mára chvástá jak k Romanovi na srázek doveze flašky whisky - jen aby to nebyla kvalitní 6ti letá chcanka od diabetika, ta s grády jináč pěkný téma jen co je pravda To nabízím tady..k Romíčkovi půjde origoš whiska...
Květen 22, 200916 r Kluci: libi se Vám to? Samolepka na my černy OII??? Prosím názory tam do vlákna.Díky moc!http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=5775 Já si myslím, že ee, ja lepky moc nemusím
Květen 22, 200916 r no psal jsem že mam rad sladky kafe a mara hned že jeho kolega diabetik má sladky chcanky pak se do toho přimotala sračka po kafi z automatu a vznikl tento vysoce specificky nápoj no, nezbývá než to tu přejmenovat na klub labužníků a gurmánů Romane mne se tam ta samolepka moc nelíbý...je to sice originální, ale hladkej bok=pěknej bok
Květen 22, 200916 r no, nezbývá než to tu přejmenovat na klub labužníků a gurmánů Romane mne se tam ta samolepka moc nelíbý...je to sice originální, ale hladkej bok=pěknej bok že by jsme malinko poupravily název???
Květen 22, 200916 r že by jsme malinko poupravily název??? Stando radši nééé, bůch ví co by se tu pak sešlo za společnst...už takhle to je o žaludek a nervy ráca: bouchni dveřma a máš to
Květen 22, 200916 r doboru Marku a Mirkuto se celkem rýmuje, doufám,že bude spát odděleně To si piš, asi 400 kilometrů
Květen 22, 200916 r Stando radši nééé, bůch ví co by se tu pak sešlo za společnst...už takhle to je o žaludek a nervy ráca: bouchni dveřma a máš to jj na to bacha třeba ,teda i když tomu moc nevěřim by se našli ještě větší dobytci než mi jooo kibi kdyby to šlo bouham a nic i rohlikem sem to zkusil a nic
Květen 22, 200916 r co by jsi ještě po nás nechtěl?? taky by jsme z tebe mohli udělat něco jinýho aspon mam vymluvu až dorazí herečka ....a necham to na zejtra Upraveno Květen 22, 200916 r od raca
Květen 22, 200916 r To si piš, asi 400 kilometrů to není tolik, to se ještě po tobě může Mára sápat - chobotničák jeden Standis: z ráci?...myslíš jako třebas člověka - homosapiens?...těžko chlape
Květen 22, 200916 r Standis: z ráci?...myslíš jako třebas člověka - homosapiens?...těžko chlape počkej já sem velkej homo EREKTUS - sapiens :-))))))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.