kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jooo kibi kdyby to šlo bouham a nic i rohlikem sem to zkusil a nic co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody samozřejmě oholit se rohlikem .-))))))) jaky prase ?? chrochro chroooooo chro :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 chlapci jdu taky bydlet. do rána chvilka, tak abych trošku ráno vypadal k světu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak taky dobrou :-((((( to se to tu pěkně vytratilo achjjoooo abych se tu nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobrou Stando, já to taky za chvilku balím, ať ráno v práci neděsim kolegy ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... tak zase až tak moc jsem to nemyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Brou Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty plnej souhlas ....pro nás príma zábava, pro nechápající a nezasvěcené přísedící těžká újma na psychyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no tak doboru kibimu a romanovi ...já to tady dopiju a asi taky poletim když už sem tu zbyl sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 možná jsme tu díky tomu jen sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 brou brou Romčo Ráca: fekál párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 brou brou RomčoRáca: fekál párty no jak to jinak nazvat .....takhle sem to pochopil od standy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 možná jsme tu díky tomu jen sami prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))... a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))... a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni máš recht ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 máš recht ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc dobrou Honzoo...já tu ještě vydržim tak do jedny než přijede herečka z práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Bré ráno kucí , jak jste se vyspali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 bré ráno, já celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Umě dobrý, vezu tchýni domu A potom se okupat na bazén a potom hurá na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 tak to je fajn, já valím vydělávat penízky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak ahoj, a večer se stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Krásné dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.