Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jooo kibi kdyby to šlo bouham a nic i rohlikem sem to zkusil a nic

co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? :kuk::smich:

Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody :feve::smich:

co si zas skoušel rohlíkem?....není to doufám žádná "intimní" praktika? :kuk::smich:

Stando: snad máš pravdu...nechtěl bych poznat větší prase, než jsem já...ty....ráca...mára...roman...woody :feve::smich:

samozřejmě oholit se rohlikem .-)))))))

jaky prase ??  chrochro chroooooo chro :-))))))

chlapci jdu taky bydlet. do rána chvilka, tak abych trošku ráno vypadal k světu

tak taky dobrou :-((((( to se to tu pěkně vytratilo achjjoooo abych se tu nebal

tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty ;)

dobrou Stando, já to taky za chvilku balím, ať ráno v práci neděsim kolegy :) ahoj

tak je pravda,že máme velmi výstižná témata a jen lituji toho, že to máme všichni od sebe tak daleko, jinak by jsme mohli pořádat skvělý párty ;)

juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

Dobrou noc všem :)

juuu fekal party....to bych kvuli tomu nešel pár dní na wc.... :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

tak zase až tak moc jsem to nemyslel :smich:

plnej souhlas :palec2: ....pro nás príma zábava, pro nechápající a nezasvěcené přísedící těžká újma na psychyce lol

no tak doboru kibimu a romanovi ...já to tady dopiju a asi taky poletim když už sem tu zbyl sam

brou brou Romčo

Ráca: fekál párty :smich:

brou brou Romčo

Ráca: fekál párty :smich:

no jak to jinak nazvat .....takhle sem to pochopil od standy

možná jsme tu díky tomu jen sami

prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní :palec2:

Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku :p

prdlajs....musíme si fandit, takže: jsme vtipní, zábavní, moudří a s trochou nadsázky i vkusní :palec2:

Ráca: to máš radost že si to tu dopiješ viď...ty dojížďáku :p

jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))...  a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni

jasny sleju zbytky a mam jedno cely gratis:-)))))...  a ještě bych doplnil mladí - krasní a inteligentni

máš recht :palec2: ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" :smich:

Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc :)

máš recht :palec2: ...a když si přečteš svou první větu, tak i "ekonomický" :smich:

Jindro jdu chrnět, tak tobě i zbytku přeživších dobrou noc :)

dobrou Honzoo...já tu ještě vydržim tak do jedny než přijede herečka z práce.... :palec2::palec2::palec2:

Bré ráno kucí , jak jste se vyspali :)

Umě dobrý, vezu tchýni domu :rock: A potom se okupat na bazén a potom hurá na sraz :palec2:

Tak ahoj, a večer se stav :palec2:

Krásné dobré ránko :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.