Září 17, 201410 r no ale tam si vezmem kýbel so šampónom, špongiu, prípadne kozmetiku podla vlastnej chuti a 2-3 € A umyjem si to pekne sám, z čoho mám pekný pocit
Září 17, 201410 r Že Tomek uz nemyje na vapce ale zajede si na rucni mycku, tam mu to zenska umyje hezly ruco za 25zl a je spolojeny Otázka je, co mu to tam za těch 25zl vlastně umyje?
Září 18, 201410 r V polsku nemuzeme myt vozidla pod panelakem bo chodi nejake "kapusie" ktere jdou na policie nebo mestickou policie a reknou ze tento chlap myju vozidlo pod panelakem. Oni prijedou a mas pokutu 500 złotych otravani prostredni.
Září 18, 201410 r Ja mam rad sam myt vozidlo pred panelakem bo to je moc levnejsi nez rucni mycky a kaerchery
Září 18, 201410 r Mám pocit, že tady platí to samé, ale snad jen pro mytí saponáty. Čistá voda by neměla vadit.
Září 18, 201410 r Však tu tak isto Ale čo umyješ čistou vodou ? Upraveno Září 18, 201410 r od PyroSVK
Září 20, 201410 r jsem objevil pěkný článek na netu "S octaviií kolem světa" a mají i vlastní web stránky http://www.bigtrip.cz/ Se zájmem jsem to pročetl celý a čekám na pokračování...možná že už ale o tom víte a píšu pozdě Upraveno Září 20, 201410 r od Dandisan
Září 21, 201410 r Cau ted uz jen odpocinek. Vcera jsem byl na hokeji a dnes s ditetem na Olesne na detskem hristi. A co ty ?
Září 21, 201410 r Tak to jsem tedka nemel ani panaka ale zarizoval jsem kolace a nake capiny navic , dneska snidane kafe obed kafe a na veceri cekam
Září 21, 201410 r Jsem prave povecerel a panaky nepiju max jedenkrat za rok bo to jsem vzdy dojebany tyden , ale za to piva to si dopreji vzdy do plna. Svatbu uz mam nastesti za sebou tak to znam , ale zas to nebylo tak horke.
Září 21, 201410 r Tak ono to tez neni zadna tragedie , ale je treba odskocit tu, odskocit tam a ze je pritule na marodce tak jsem na to sam Jinak kuuurnik , pivko bych si dal
Září 21, 201410 r Nemam ani pomysleni , ale vcera jsem testoval dceru jestli nepujdem radeji nekam na pivo misto hokeje a to bylo neee ja chci hokej si das na hokeji a ja rikam do kelimku nikdy a ja zas zajdeme na par a ona zas neeee si zajdi po hokeji. Takze jsem susil a chut byla bo bylo teplo a na zahradku jako stvorene akorat ti komari to je maras.
Září 21, 201410 r :D kurnik co clovek pro ty deti neudela ale kelimkove ne, to se neda ... Komary mi ani nepripominej , letos to je boj o zivot , i mne prozatim hajzli vyhravaj
Září 21, 201410 r Se nastrikam off-em smrdim jak nejaka ...... a komari furt sedaji letos to bylo na zabicacku komaru nez piti na slunicku pod slunecnikem.
Září 21, 201410 r Ja to resim nasi zahradkou za barakem hezky se usmeju na cisnici a uz mam dvanactku na stole :€
Září 22, 201410 r My dnes doobedu a trochu aj poobede sme prespali. A to sme isli vcera spat snad o 18:30? Hold, na svadbe a tesne po nej sme vela toho nenaspali, tak este ma cakalo asi 2,5 hodiny cesty autom na svadobnu cestu do Tatier...teraz obedo-vecera a mensie nakupy...s manzelkou -- Z mobilu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.