wirer Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Pred svadbou a tesne po toho vela nenaspis. Teda zavisi ako to mas zorganizovane. Ja som spal iba chvilu -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 co si o tom myslite? http://www.zive.sk/clanok/95016/stahovanie-filmov-a-hudby-rozhodnutie-eurosudu-zmeni-zakon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Nez by todle to proslo v polsku tak mi driv zesedivi srst na zadech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 To dřív v Pšonsku projde potratovej zákon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 kryt motoru velký jak na dvojliter a ten krásny traktorový zvuk 2.valce Turbo TwinAir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 co si o tom myslite? http://www.zive.sk/clanok/95016/stahovanie-filmov-a-hudby-rozhodnutie-eurosudu-zmeni-zakon Ahoj V polsku to nejde To se neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Chomika zlikwidowali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Nová pracovní hračka,výměna místo Nisan Patrol.Potěšili výběrem. 2,0TDI 81kw 4X4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Fajny yetik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 jozzi-co jsem to čet Ty se budeš ženit-dej flašu dobrého pití a já Ti to rozmluvím a když ne tak se aspoň pořádně ožerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Vozrat bych se vozral , zitra se s partyjou loucime se svobodou , tvrdi mi ze budou pak tocit hangover 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Povedene video jsem uz zhledl par videi na youtube s Cen Block nebo jak se jmenuje dela ty stejne jizdy a taky nemaji chybu . Jinak yeti sanitka parada a vcera jsem u nas v servisu jsem taky videl noveho yeti montecarlo a musim rict bomba a kdyby mel jeste multifunkcni volant tak bych se i zamiloval ale cena byla 538 000,- a uz mel na palubovce napsano prodano. A jeste k tomu uz tam byli rapidi a octavie s temi novymi znaky kde ta cerna v tom kolecku je leskla a uz jsem si rikal ze asi budu muset brzo menit znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 ja som videl superba liftback sedeho a zamiloval som sa 2.0TDI len ta cena 30 000€ alebo Rapid styleplus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Ha, a ja som pred mesiacom robil na takom Superbe svadobného šoféra Biela, Ambition s nejakými vecami navyše a 19" kolami ASPIRE: Ono už sú nové znaky ?? Tak to už tie svoje "nové" budem musieť meniť sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Sa mas pyro a jake nove znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Ano taky jsem se ptal od kdy jsou a rikal mi ze ty auta co tam maji s temi novymi znaky jim prisli minuly tyden a ze si toho vsimli az vcera. Na tom slunci jak svitilo tak to krasne slo videt. No proste luxusni daleko hezci nez ty co mame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Ja som bol v servise v pondelok, ale nevšimol som si to vôbec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 No ja bych si toho jen tak asi taky nevsiml , ale zakecal jsem se s srvisakem jak jsem si prohlizel yetiho a supa jsme prave porovnavali barvy bile candy a moon a jak jsem se tak dival najednou mi to blesklo do oka a uz jsem to z neho tahal. Ale cislo toho znaku nevi bohuzel Proste ta matna cerna neni takova pekna jak ta leskla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Tak to možno bude stačiť nalakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 No ja radeji ne bo me ruce jsou trochu vyklepane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Tak co , tak to striknem lesklou a bude no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Stačí bezbarvý lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Toho mam dve piksle , staci to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Září 2014 Sdílet Vloženo 24. Září 2014 Záleží jak poctivě to natřeš a taky kolik vrstev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.