Září 22, 201410 r Pred svadbou a tesne po toho vela nenaspis. Teda zavisi ako to mas zorganizovane. Ja som spal iba chvilu -- Z mobilu
Září 22, 201410 r co si o tom myslite? http://www.zive.sk/clanok/95016/stahovanie-filmov-a-hudby-rozhodnutie-eurosudu-zmeni-zakon
Září 23, 201410 r kryt motoru velký jak na dvojliter a ten krásny traktorový zvuk 2.valce Turbo TwinAir
Září 23, 201410 r co si o tom myslite? http://www.zive.sk/clanok/95016/stahovanie-filmov-a-hudby-rozhodnutie-eurosudu-zmeni-zakon Ahoj V polsku to nejde To se neda
Září 24, 201410 r jozzi-co jsem to čet Ty se budeš ženit-dej flašu dobrého pití a já Ti to rozmluvím a když ne tak se aspoň pořádně ožerem.
Září 24, 201410 r Vozrat bych se vozral , zitra se s partyjou loucime se svobodou , tvrdi mi ze budou pak tocit hangover 4
Září 24, 201410 r Povedene video jsem uz zhledl par videi na youtube s Cen Block nebo jak se jmenuje dela ty stejne jizdy a taky nemaji chybu . Jinak yeti sanitka parada a vcera jsem u nas v servisu jsem taky videl noveho yeti montecarlo a musim rict bomba a kdyby mel jeste multifunkcni volant tak bych se i zamiloval ale cena byla 538 000,- a uz mel na palubovce napsano prodano. A jeste k tomu uz tam byli rapidi a octavie s temi novymi znaky kde ta cerna v tom kolecku je leskla a uz jsem si rikal ze asi budu muset brzo menit znaky
Září 24, 201410 r ja som videl superba liftback sedeho a zamiloval som sa 2.0TDI len ta cena 30 000€ alebo Rapid styleplus
Září 24, 201410 r Ha, a ja som pred mesiacom robil na takom Superbe svadobného šoféra Biela, Ambition s nejakými vecami navyše a 19" kolami ASPIRE: Ono už sú nové znaky ?? Tak to už tie svoje "nové" budem musieť meniť sakra
Září 24, 201410 r Ano taky jsem se ptal od kdy jsou a rikal mi ze ty auta co tam maji s temi novymi znaky jim prisli minuly tyden a ze si toho vsimli az vcera. Na tom slunci jak svitilo tak to krasne slo videt. No proste luxusni daleko hezci nez ty co mame.
Září 24, 201410 r No ja bych si toho jen tak asi taky nevsiml , ale zakecal jsem se s srvisakem jak jsem si prohlizel yetiho a supa jsme prave porovnavali barvy bile candy a moon a jak jsem se tak dival najednou mi to blesklo do oka a uz jsem to z neho tahal. Ale cislo toho znaku nevi bohuzel Proste ta matna cerna neni takova pekna jak ta leskla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.