Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Povedene video jsem uz zhledl par videi na youtube s Cen Block nebo jak se jmenuje dela ty stejne jizdy a taky nemaji chybu :kol-47: . Jinak yeti sanitka parada a vcera jsem u nas v servisu jsem taky videl noveho yeti montecarlo a musim rict bomba a kdyby mel jeste multifunkcni volant tak bych se i zamiloval :D ale cena byla 538 000,- a uz mel na palubovce napsano prodano. A jeste k tomu uz tam byli rapidi a octavie s temi novymi znaky kde ta cerna v tom kolecku je leskla a uz jsem si rikal ze asi budu muset brzo menit znaky :D

Vloženo

Ha, a ja som pred mesiacom robil na takom Superbe svadobného šoféra :D Biela, Ambition s nejakými vecami navyše a 19" kolami :)

ASPIRE: Ono už sú nové znaky ?? Tak to už tie svoje "nové" budem musieť meniť sakra :D

Vloženo

Ano taky jsem se ptal od kdy jsou a rikal mi ze ty auta co tam maji s temi novymi znaky jim prisli minuly tyden a ze si toho vsimli az vcera. Na tom slunci jak svitilo tak to krasne slo videt. No proste luxusni daleko hezci nez ty co mame.

Vloženo

No ja bych si toho jen tak asi taky nevsiml , ale zakecal jsem se s srvisakem jak jsem si prohlizel yetiho a supa jsme prave porovnavali barvy bile candy a moon a jak jsem se tak dival najednou mi to blesklo do oka a uz jsem to z neho tahal. Ale cislo toho znaku nevi bohuzel :( Proste ta matna cerna neni takova pekna jak ta leskla :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...