Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 komu že maséra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Chceš maséra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Pyrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 že by pro seniora Libera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jo jo ruky mám šikovné ale nie pre chlapov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 maséér už je LiborTDI to by tu pak byli 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 že by pro seniora Libera ..že senior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 á pán není amatér ale masér jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak to píšou nad tvým nikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 ..že senior Je libo Důchodce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 á pán není amatér ale masér jo? Amatérský masér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 ... no asi tak jak já, mládí v prdel... a do důchodu sakra daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Hm, v prosinci 2040... pokud se nic nezmění. Což se určitě změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak pokud se toho dožiju, tak se ti už 3 roky budu smát ráno z okna až pošupeš do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Grrr, to se někdo má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 no strašně , půjde-li to tímto tempem v zaměstnání, tak mě dřív jebne a stát ušetří, páč i to málo co by mi musel dát na důchod tak nebude muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Třeba to bude dřív, podle tohoto u mě o rok a půl. Pokud mě z některých místních uživatelů netrefí šlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 ale co mě uklidňuje, že už jsem za půlkou, už jen 23 let v práci, 25 let už mám za sebou (ve středu min týden) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Takže už som amatér jo Fajn !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak dobře, když to dopadne, tak už jen 22 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Takže už som amatér jo Fajn !! co nelíbí , chceš něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Takže už som amatér jo Fajn !! Buď rád, že jen amatér, jsme tady dva modi a oba při chuti. Kdoví co by se mohlo stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tak, tak, dojdu pro slivku a pak můžu dát průchod múzám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Už aj fackovací panák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 A sakra, to se budou zítra ráno někteří divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.