Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Aha, takže takto se na tebe musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 A teď vážně, co tam chcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 čo navrhuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Já raději nic, tak zůstaneš seniorem. Vždy se to dá změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Chceš lázně Jindřichu, dám ti lázně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 čék jde hodit vanu a tu sa rozdávají funkce jak na běžícím páse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Jsem ti tady začal malou vzpouru. Něco jako na Bounty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 mimochodem, Milane, to,ten Libero má nějaký hlubší význam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Já raději nic, tak zůstaneš seniorem. Vždy se to dá změnit. budem o tom tuho premýšlať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 no vidíš, tobě jsem tam svého času dal Big Brother a nikdo si toho nevšiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Já bych ho viděl takto: "Ve fotbale se jako libero označuje střední obránce, který hraje typicky za ostatními obránci. Také se někdy označuje jako (zadní) stoper. Slouží jako poslední obranná hráz. Liberem bývá technicky dobře vybavený hráč, který je schopen rozehrávat a zakládat útok." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 mimochodem, Milane, to,ten Libero má nějaký hlubší význam? a vieš,že má .... ...je to spojené ako inak so športom ....a teraz skús aké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 takže Pawouk měl pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 a kurňa ... nemám čo dodať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 a stále hraš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 lebo už iba doma na pohovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Já zas fotbal až tolik nesleduju, ale pozice libera se už moc nepoužívá, nebo ano? To byl třeba J.Chovanec svého času, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 no mě fotbal moc neba, je to taková moc statická hra na mě, než přeběhnou z jedné půlky na druhou ..., to hokej to je jiná liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 To bylo na Milana. Mno, ale třeba takový rugby v podání špičkových týmů taky není špatná podívaná. Tam se nikdo nepovaluje po trávníku, pokud tedy nemá zlámaný kosti - na rozdíl od některých nagelovaných kopálistů. Škoda, že toho moc nedávají v mně dostupných TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 a stále hraš? pokiaľ zdravie dovolí,tak áno ....ale už len za U35+ ....ale berieme to vážne,až niekedy veľa .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Já zas fotbal až tolik nesleduju, ale pozice libera se už moc nepoužívá, nebo ano? To byl třeba J.Chovanec svého času, že? nepoužíva..máš pravdu ...už sa hrá v jednej rovine,na 2 stopérov a krajný obrancovia sú pomaly ako útočníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Co to je U35? To byla ponorka. A ještě i je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 tzv.starí páni a hrať môžu hráči vekom od 35 rokov (nie vždy sa to podarí dodržať) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Šmarjá, staří páni. To je hrozný název. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 ani mne sa to veľmi nepáči...je to tak zaužívané ...niektoré mužstvá používajú aj Old Boys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.