Pawouk Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 To já si zase pamatuji, říkání pavouku "paluk" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Kurnik to Pawouk je taky mezinarodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Však toto forum je taky mezinárodní. Se podívejte na ty vaše diskuse v místních nářečích a cizích řečích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 mňa ste už odhalili,ale čo vaše nicky Malta a Pawouk?? teda,ak to nie je tajné no řekl bych u mě prosté, když jsem se přihlášoval někdy v červnu 2005 na toto fórum, tak Martin byl obsazen, Manik, jak mi kdysi říkala neteř, když byla malinká (a co se všeobecně v rodině ujalo dodnes), byl také obsazen, tak jsem ze zoufalství dal dětsky řečeno Marťa, páč i Marťan byl obsazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 A ja furt myslel ze to je od toho ostrova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 a tam já nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Mě kamarád mi kdysi radil, ať si zajedu do OBI, že tam se prej dá vylézt klidně i na celou paletu malty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 Vidiš a to u nas v robote obcas jezdime prave z synkama na dovolenou na "maltu" ... Pisek , voda , cement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 tak to ste museli být i na Zlatých pískách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 Jo , zlate pisky uz mam po třech dvanactkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Joo, když se daří tak se daří .... Tak schválně, kdo mě trumfne..? Dnes mě zastavili policajti na běžnou kontrolu, no neměl jsem u sebe doklady, ani doklady od auta a vezl jsem 2 lidi z toho jeden neměl taky nic a druhý měl u sebe sice doklady, ale někoho jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 (editace) No to sa mi nestalo. Odkedy mi v roku 2006 dali vodicak, zastavili ma dvakrat. Prvykrat v meste na skutri, lebo som nemal prilbu a tusim este ani SPZ, druhykrat bezna kontrola s testom na alkohol... A momentalne sedim v cakarni pri zelenych kvoli zmene obcianskeho manzelky... -- Z mobilu Editováno: 10. Říjen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 .... Tak schválně, kdo mě trumfne..? Dnes mě zastavili policajti na běžnou kontrolu, no neměl jsem u sebe doklady, ani doklady od auta a vezl jsem 2 lidi z toho jeden neměl taky nic a druhý měl u sebe sice doklady, ale někoho jiného... Je to už hezkejch pár let, to ještě u nás chodili PaChové taky v zeleným a měli na dveřích u auta napsaný římskou číslicí "pátá bé". Tehdá se říkávalo, proč prej chodí na hlídku vždycky ve dvou ? No a odpověď byla "no protože jeden umí číst a druhej psát". Co se nestalo. Psal se rok 1988. Byl jsem v Práglu za kámošem na koleji a večer jsme vyrazli na pivko. Stojíme na ostrůvku, čekáme na tramvaj, odkudsi se přihrnula partička zjevně z volejbálku, protože byli v teplákách, vlekli síť a v ní hromadu míčů. Samej fórek a srandička, až jeden z nich nahodil vejš popsanou hlášku. Celá refýž se řehtala už předtím, na tohle zařvala smíchy - a najednou jako když utne, z postranní uličky se vynořili dva orgáni - a hned k nám. Ten větší se důležitě postavil před nás a "Panstvo, kontrola dokladů, připravte si občanky" - všichni jsme se hned začali šacovat, orgán vzal do ruky první občanku, obrátil se na druhýho, kterej mezitím ze služební brašny vytasil blok a propisku a pronesl památnou větu: "Franto, piš si...!!!!" Víc už nemusel, refýž padala na hubu smíchem, policajt rudej jak jeho výložky vrátil dotyčnou občanku a oba dva se vypařili jak kdyby tam nebyli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Jo panove , ja jak jsem tedkom od patku do nedele vozil kolace , tak jsem tak nejak zjistil ze mi v patek konci ridicak , tak hura stejny den vyrizovat novy, dodani bylo v pondeli Sobotu jsem odjezdil, nedeli taky , pak v pondeli do roboty .... Veacim se z prace domu (bydlim u dopravky) a tam me halt, prislusnici, kontrola dokladu prosim , tak mu podavam ridicak , technicak , cumi na nej , cumi na me a padlo jen Pane ridici vy nam uz presluhujete vy uz treti den jezdite bez opravneni a to jste u dopravni policie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 :D :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Syncy z jine konvice , kurnik , zitra se zenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Aha, tož to tě tady asi zítra čekat nemáme, bo budeš pít že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Tak to je načase, jinak by ti nějakou už příští rok přidělil národní výbor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Syncy z jine konvice , kurnik , zitra se zenim to ti jako máme kondolovat? ... nene, my budeme škodolibí a jen řekneme, jdi do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Kdo chce kam...aneb - dobře ti tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 my budeme škodolibí a jen řekneme, jdi do toho presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2014 Galvi tak kdyz se ti tak darilo tak doufam ze se i zadarilo sjet si i s nima v jejich aute a nebo jak to dopadlo. Jozzi a ty si to zitra poradne uzij a hlavne at si neco z toho pak pamatujes alkohol je svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.