PyroSVK Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Podla mňa je zbytočnosť kupovať UHD. Filmov veľa nie je, televizie tak skoro v UHD vysielať nebudú a UHD technológia je zatial dosť drahá. Počkajte rok a uvidíte ako to pôjde dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Já bych rád do obýváku něco většího, co umí wifi a napojit to na nějaké centrum, kde bude sdílený disk.. Stahování filmů přes pc, na disk a v tv se kouknu, popřípadě fotky z mobilu upload na disk a v TV prezentace.. Ale stejně jako u auta, brzdí mě finance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ja podobne fungujem -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 A jaký typ zařízení teda potřebuju na tyhle sdílená data? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Ja mam Wifi router (TP-Link wr842nd), ktory ma moznost pripojit USB zariadenie (kluc, disk, tlaciaren). Pripojil som si tam externy 2TB disk na ktorom mam filmy, hudbu atd. Telka ma zabudovane WiFi, pripojene to je na jednu siet a pozeram si cez telku veci co su na disku...vecer mozem postnut foto ako sa to sprava... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 No jo, jenže naše telka teď Wifi neumí..A to můžeš třeba z PC tam přesunout stažené soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Jj, mozem. Ale musia byt na jednej sieti napojene. A mas aspon ethernetovu koncovku predpokladam, tak by sa dalo kablom prepojit -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 To mám, ale modem mám v zadním pokoji, počítač v obýváku a telku v obýváku taky Teď mám na TV zapojený 2TB externí disk, ale vždycky ho musím dát k PC, vložit do něho všechno co chci a pak zase vrátit k TV, není to moc pohodlné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Narazil jsem na to v sekci Supů, ale dám to i sem, celkem jsem se na popisu aukce zasmál http://aukro.cz/skoda-110r-arciveteran-typu-porsche-mg-ferrari-i4713963539.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 taky jsem už koukal i cena už pěkně stoupla jsem zvědavý jáká bude konečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Neví prosím někdo jak je to s povinností zimních pneu na dálnici? Zda-li tam bude/je značka s povinností zimní výbavy a tudíž i pneu od 1.11.? Co jsem hledal na internetu, tak se někde píše, že tam značka je, někde zase že už tam není. Riskovat kvůli tomu pokutu se mi nechce. Pojedu teď autem na týden pryč a vracím se až v listopadu, tak aby mě to nezaskočilo... Přezouvat jsem chtěl až po návratu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Cau chlape. No pokud tam bude znacka coz predpokladam jelikoz na vysocine je davaji vzdy 1 listopadu tak pneu musi byt. Proste vzdy kdyz je tam znacka zimni vybava je povinost mit zimni pneu i kdyby venku bylo 30* . http://www.zimni-znacka.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ahoj, jo tu značku jsem myslel.. Ale našel jsem i články, kde psali, že značky na dálnici už nedávají, tak jsem se ptal. Asi to teda zkusím ještě nechat někde přezout - neuvědomil jsem si, že je listopad tak blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No pamatuji si jak loni na tu znacku prave chytali hned 1 listopadu. Bych radeji neriskoval za to to nestoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Zitra syncy to jedu prezut , Jirko vyskousim konecne lidsky zimačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Taky jsem na zitra rano objednan. A asi v utery nahodim zbytek zimnich doplnku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Máš pravdu, nestojí to za to, zkusím někde se vecpat a nechat si gumy nasadit, kola si pak už klidně přehodím.. Jozzi: Už se těším, jak dáš fotku, jak tě znám, už ty plechy ani nepoznám, že budou úplně jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja uz jsem obednany asi mesic ale zabiha nestiham jeste zes mi vspomnel nekde v garazi mam i gumove koberecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No jo, pravda, na koberečky jsem taky zapomněl Já se většinou neobjednávám, jezdím za známým do pneuservisu, ale teď to je časově úplně na pytel a nemám čas ani na to.. Navíc teď mě ta docela zaskočilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ja som si dnes prezul sám, umyl sám aj gumené koberce som si dal sám 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Tak ja sam nepruzuju , ono cpat ty gumy na rafky se mi fakt nehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 To nieje jak na bicykli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 ahoj. U nas w polsce nie musisz mieć zimówek (zimowych opon). Ale będziesz miał jakąś kolizję to kłopoty zubezpieczeniem gwarantowane. U was to chyba jest tak że wy od 1.11 musicie jeździć na zimówkach. Tak jest? Józek godomy se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Jo tak to mám stejný problém jak jozzi.. Kupoval jsem nové gumy, takže potřebuji nasadit na disk a to sám nedám. Kurňa už tady skoro půlhodiny hledám gumové koberce, sakra, nevíte kam jsem je dal, at je před zimou najdu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 ja som ich mal tam kde aj zimáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.