ASPIRE Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ja ne, to strejda google stacilo zadat http://www.strejda-google.cz/#bohumin+volant a pak jen cist a zjistit ze uz to tu nekdo resil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Aspire: díky já dokonce vím kde to je,jen jsem na to nějak zapoměl Jozzi: mám přesně ten samý ale chci kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Aspire nebyl jsem to nahodou kdysi ja ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Jozzi: kůži by si na prodej neměl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Jozzi asi ne http://forum.skodahome.cz/topic/119728-ko%C5%BEen%C3%BD-volant-od-autorykl-zku%C5%A1enosti/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ty recenze nevypadají 2x dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Ondro moje kuze sla ke Kubovi do Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 V Ostrave se taky dela on ten vyber je ale jak to delaji to uz je jina http://oximo.cz/obsivani-volantu-kuzi/671-informace-s-galerii-hotovych-praci.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 No uvidíme vždyť na to nespěchám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 tak budu mít kluka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Pod stromeček? Gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 to ne...až 11,5, dnes jsme byli na prvním určení pohlaví...takový dáreček pod stromek, ale ten nejradostnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Dandisan vitej v klubu my mame 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 díky všem a jozzi hlavně ať je prcek v pořádku, to je to fakt to nejdůležitější budete mít holčičku či kluka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Mas recht. Proste prihod noveho cloveka je nezamenitelny zazitek, tesime se s zenou jak mali No doktori tvrdi ze kluk ale uvidime jak se narodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 zítra jedeme do Hradce Králové, takže se stavíme určitě v OB ,kde už mám vybráno pár věcí,,,i pro prcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 tak to já taky gratuluju skorofotře:-)i všem ostatním skorootcům.....:-))no a my čekám na konci června:-)ale ještě nevíme co...já chci holku...tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 miro gratulace, jak tak koukám, tak příští vánoce u většiny z nás o jednoho člena navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) Veselé Vánoce Všem,hodně dárečků pod stromečkem a budoucím otcům též klidné prožití Vánoc. Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 (editace) U nás už Ježíšek obdarovával dopředu,současné Suzuki Wagon si řeklo o důchod a tak ho nahradila mladší následovnice Agila. Džunda jezdí dále ku spokojenosti,jen ho trochu zanedbávám,není na něj už tolik času,práce,děti a tak dále a tak dále a tak dále (to jen aby se budoucí otcové připravili,že na mazlíka už tolik času nezbude) Editováno: 23. Prosinec 2014, autor: Vlasta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Štastné a veselé Vánoce a hodně dárků /ne/jen na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Galvi: já budu mít dárky namontované na autě až na další sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 U nás už Ježíšek obdarovával dopředu,současné Suzuki Wagon si řeklo o důchod a tak ho nahradila mladší následovnice Agila. Džunda jezdí dále ku spokojenosti,jen ho trochu zanedbávám,není na něj už tolik času,práce,děti a tak dále a tak dále a tak dále (to jen aby se budoucí otcové připravili,že na mazlíka už tolik času nezbude) Vlasto dobrá volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Ondro: To je chyba Mimochodem originální obrázek s vánoční tématikou, ten jsem ještě neviděl teda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.