Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Szukaj, ty lumpe - je tady o tom minimálně 5 vláken - sekce Elektrika nebo Autohifi !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Prosim vas, neobjednaval niekto nieco z aliexpress posledny mesiac ? Lebo uz skoro od polovice novembra (listopadu) cakam na par veci a stale nic. Az mi to je divne lebo este nikdy som tak dlho necakal na zasielky z Ciny. A nechcem 4 objednavky naraz oznacit ako nedorucene aby som z toho nahodou nemal nejake problemy ze podvadzam alebo nieco. Tak sa pytam ci nahodou niekto nieco neobjednaval tiez a stale caka. Já čekám na nějaké věci z e-bay už od cca listopadu, je to normální pošta minimálně ta česká stojí za prd, tak je to normální, že se to přes svátky o pár týdnů zdrží. Mě jedna zásilka leží v Praze už 3 týdny a nejsou schopni ji poslat dál... Prej mají moc práce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 včera to bylo přesně 8 let co jsem se zaregistroval zde na foru......panečku, ten čase ale letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 sa máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Gratulace k výročí To já popravdě v te době nevěděl, že ani nějaké forum je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 tak to já ani už přesné datum nevím, páč původní registraci mi při nějakém updatu fóra omylem zrušili, tehdá jsem musel přes jiné fórum kontaktovat borca, kterého jsem znal odsud, aby napsal adminům a účet mi obnovili ... takže ten původní se datuje někdy ke květnu 2005 ... možná bych to ještě dohledal, ale nechce se mi ... ale jinak ten čas tu na fóru hrozně letí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já budu mít v březnu pátý výročí - skoro přesně 4 měsíce po koupi Drobka jsem při hledání detailů k autu narazil nejdřív na RoomsterClub - a z něj už byl jen krok na fórum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ahoj flákači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 no nazdar takhle se vítá slečna jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Hola hou, zdravím všetkých apačov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 no nazdar takhle se vítá slečna jo? BLLLLL BLLLL BLLLLL!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 BLLLLL BLLLL BLLLLL!!!! je ti špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Já se tady snažím aspoň lámaně zahovořit "jazykem tvého kmene" a ty hned takhle...? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 ty nikdy nezklameš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Dobrý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Dobrý den. dobrý ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 ... aby bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 No, jakžtakž, lepší bude poledne - špagety s milánskou omáčkou to jistí, jen přemejšlím, kolik si do ní mám dát chilli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 ... aby bylo Je, do hokny až v plátek, takže je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 bohužel, včera v hokně, dnes taky a v pátek nemlich to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 To pak chápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Já jdu hákovat až po dalším víkendu, na noc, ale pak už víme, že pojedem až do konce první únorový dekády skrz, víkend nevíkend - zatímco zbytek fabriky začíná až 12. ledna a bude mít víkendy free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 někdo ten kapitalismus musí za vás budovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Se ještě nabudujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.