Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

23:59-snad jsem to vyhrál :D 

Poslední letošní příspěvek  :kol-28:

Všechno nejlepší! :)

Hoši, také přeji všem vše nej do nového roku 2015 a když už jsme na motoristickém foru, tak hlavně žádné poruchy a bouračky. 

0:01 -2. koment :D

Upraveno od Ondra16V

:D dnes uz koncim :D Jdu na ohnostroj . :kol-143:

Hoši a holky, vše nej v Novém roce  :kol-47:

no jo náš pyrotechnik pawouk nakoupil nářádíčko :D

Kdepak, jen jsem to sledoval z okna. Mám svoje prstíčky rád tam, kde jsou. :kol-138:

to my také, zbytečné za to vyhazovat peníze, je to celkem i drahé.

:D dnes uz koncim :D Jdu na ohnostroj . :kol-143:

Takže dneska už tady nepříjdeš? :D

to my také, zbytečné za to vyhazovat peníze, je to celkem i drahé.

To je doslova vyhadzovanie peňazí do vzdchu nie ? :D Inak ja podobne, profesionálny divák :D Inak prajem všetko dobré do nového roku :)

post-83806-0-38703000-1420069097_thumb.j

post-83806-0-85354300-1420069105_thumb.j

post-83806-0-91099800-1420069112_thumb.j

post-83806-0-25986000-1420069121_thumb.j

post-83806-0-71613000-1420069129_thumb.j

Upraveno od PyroSVK

No nabuduce, ked tu bude taka debata, prezvonte mi niekto :D sak to lepsia zabava jak v telke :D

Inac tiez vsetko dobre do Noveho roku...

post-83257-1420070036,0902_thumb.jpg post-83257-1420070036,0902_thumb.jpg post-83257-1420070036,0902_thumb.jpg

post-83257-1420070049,7636_thumb.jpg

post-83257-1420070083,3186_thumb.jpg

Pyro sa uz asi zotavuhe z ohnostroja a lajkuje? :D

--

Z mobilu

PF 2015 :)

Tak ať šlapou jak mají ;) 

A Galvi co nejmíň defektů na sraze  :kol-33::D 

post-90342-0-00917900-1420070630_thumb.j

Pekna oktavka jsem si takovou predevcirem prohlizel u nas v servisu akorat ze byla zluta.

A vcera co se mi tu delo pod okny to zase bylo :D po ohnostroji jak se rozchazelo tolik hadek jsem snad jeste nikdy nevidel. A jeste jsem malem videl jednu bitku ale byla zazehnana nastesti bo to bylo kousek od meho auta :D a vse delala mladez tak kolem 18 let.

A tu je ten nas ohnostroj akorat z dalky a ja ho videl asi neco kolem 100m . A to bylo neco daleko lepsiho. http://youtu.be/G0QJKItnBDM

Tak ten ohňostroj vypadá pěkně  :kol-47:

No u nás klasika :D Jako každoročně naší (hlavně dvojí) sousedé nakoupili pyrotechniky že by se za to nemuselo stydět menší město :D By mě zajímalo kolik peněz za to zase dali :D :D

A to doslova :D

Tak jako petardy zase podle mě k tomu patří, ale nato abych jich kupoval za tisíce to ne... To já si střelím 3 rány a jsem spokojený  :kol-28:  I tak si vždycky řeknu je stovka v ři*i..Bum druha Bum 3 stovky v **** ale stojí to zato, je to pěkné  :D

...po ohnostroji jak se rozchazelo tolik hadek jsem snad jeste nikdy nevidel. A jeste jsem malem videl jednu bitku ale byla zazehnana nastesti bo to bylo kousek od meho auta :D a vse delala mladez tak kolem 18 let.

No přesně, my šli včera z fajérwerku (u nás je už několik let ne o půlnoci, ale kvůli dětem už v 7 večer) celá rodina (2 dospělí a dvě děcka po 15 let)a kus od rynku se tam do mne začali navážet dva takový nedomrlý zakrslíci zcela zjevně s ještě pořádně nevystydlým tonerem na občance (upozorňuju že mám na vejšku 185cm a vážím docela dost nad metrák) prej kvůli tomu, že jsem jim na rynku zacláněl (jako každoročně bylo plný náměstí a kdo holt přišel pozdě, na toho už zbylo místo s horším výhledem - přitom ohňostroj se střílí nahoru, kam je vidět docela slušně odevšad, není potřeba civět přímo na odpaliště). Šli snad 5 minut dva kroky za náma (kdo je nutil, místa na obejití našich dvou dvojic bylo dost?) a furt kecy jako že "...nejdřív zaclání na náměstí a teď se vleče jak sopel po chodníku, taková mrdka tlustá..." - tak jsem se otočil, každýmu bez řečí rovnou jednu ubalil že sedli na prdel a bylo ... A to jsem se musel krotit a dát jim jen facana, dát jim pecku pěstí, povezou je rychlou. To jste neslyšeli těch jmen ze živočichopisu - ale když jsem se znova otočil a nabídnul jim, že můžu pokračovat, tak už ani nechtěli... Zcela zjevně namazaný případně zhulený, ramena nejdřív dělali jak almara, ale potom skutek utek - a já se zrovna začínal těšit, jak se nepocvičím v kopání do ksichtu a do kouliček... Měli kliku, manželka se na mě pověsila a nenechala mě to dokončit... tolik k Silvestru - Novej Rok už vypadá klidnější...

:D :D tak alespon ze bylo veselo :D

Tak to koukám, že jsem měl nudného Silvestra :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.