Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 23:59-snad jsem to vyhrál Poslední letošní příspěvek Všechno nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Hoši, také přeji všem vše nej do nového roku 2015 a když už jsme na motoristickém foru, tak hlavně žádné poruchy a bouračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No a já vychytal první letošní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) 0:01 -2. koment Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 dnes uz koncim Jdu na ohnostroj . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Hoši a holky, vše nej v Novém roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 A je po dělostřelecké přípravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 no jo náš pyrotechnik pawouk nakoupil nářádíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Kdepak, jen jsem to sledoval z okna. Mám svoje prstíčky rád tam, kde jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 to my také, zbytečné za to vyhazovat peníze, je to celkem i drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 PF 2015, bando! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 dnes uz koncim Jdu na ohnostroj . Takže dneska už tady nepříjdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) to my také, zbytečné za to vyhazovat peníze, je to celkem i drahé. To je doslova vyhadzovanie peňazí do vzdchu nie ? Inak ja podobne, profesionálny divák Inak prajem všetko dobré do nového roku Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: PyroSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 No nabuduce, ked tu bude taka debata, prezvonte mi niekto sak to lepsia zabava jak v telke Inac tiez vsetko dobre do Noveho roku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Pyro sa uz asi zotavuhe z ohnostroja a lajkuje? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 PF 2015 Tak ať šlapou jak mají A Galvi co nejmíň defektů na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Pekna oktavka jsem si takovou predevcirem prohlizel u nas v servisu akorat ze byla zluta. A vcera co se mi tu delo pod okny to zase bylo po ohnostroji jak se rozchazelo tolik hadek jsem snad jeste nikdy nevidel. A jeste jsem malem videl jednu bitku ale byla zazehnana nastesti bo to bylo kousek od meho auta a vse delala mladez tak kolem 18 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 A tu je ten nas ohnostroj akorat z dalky a ja ho videl asi neco kolem 100m . A to bylo neco daleko lepsiho. http://youtu.be/G0QJKItnBDM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Tak ten ohňostroj vypadá pěkně No u nás klasika Jako každoročně naší (hlavně dvojí) sousedé nakoupili pyrotechniky že by se za to nemuselo stydět menší město By mě zajímalo kolik peněz za to zase dali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 No co, někdo to cpe do auta, někdo to vyhodí do luftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 A to doslova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Tak jako petardy zase podle mě k tomu patří, ale nato abych jich kupoval za tisíce to ne... To já si střelím 3 rány a jsem spokojený I tak si vždycky řeknu je stovka v ři*i..Bum druha Bum 3 stovky v **** ale stojí to zato, je to pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 ...po ohnostroji jak se rozchazelo tolik hadek jsem snad jeste nikdy nevidel. A jeste jsem malem videl jednu bitku ale byla zazehnana nastesti bo to bylo kousek od meho auta a vse delala mladez tak kolem 18 let. No přesně, my šli včera z fajérwerku (u nás je už několik let ne o půlnoci, ale kvůli dětem už v 7 večer) celá rodina (2 dospělí a dvě děcka po 15 let)a kus od rynku se tam do mne začali navážet dva takový nedomrlý zakrslíci zcela zjevně s ještě pořádně nevystydlým tonerem na občance (upozorňuju že mám na vejšku 185cm a vážím docela dost nad metrák) prej kvůli tomu, že jsem jim na rynku zacláněl (jako každoročně bylo plný náměstí a kdo holt přišel pozdě, na toho už zbylo místo s horším výhledem - přitom ohňostroj se střílí nahoru, kam je vidět docela slušně odevšad, není potřeba civět přímo na odpaliště). Šli snad 5 minut dva kroky za náma (kdo je nutil, místa na obejití našich dvou dvojic bylo dost?) a furt kecy jako že "...nejdřív zaclání na náměstí a teď se vleče jak sopel po chodníku, taková mrdka tlustá..." - tak jsem se otočil, každýmu bez řečí rovnou jednu ubalil že sedli na prdel a bylo ... A to jsem se musel krotit a dát jim jen facana, dát jim pecku pěstí, povezou je rychlou. To jste neslyšeli těch jmen ze živočichopisu - ale když jsem se znova otočil a nabídnul jim, že můžu pokračovat, tak už ani nechtěli... Zcela zjevně namazaný případně zhulený, ramena nejdřív dělali jak almara, ale potom skutek utek - a já se zrovna začínal těšit, jak se nepocvičím v kopání do ksichtu a do kouliček... Měli kliku, manželka se na mě pověsila a nenechala mě to dokončit... tolik k Silvestru - Novej Rok už vypadá klidnější... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 :D tak alespon ze bylo veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Tak to koukám, že jsem měl nudného Silvestra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.