jozzi Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Kluci štastny novy rok vam prejem , at je alespon stejne tak dobry jak minuly a at se Vam dari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Ooooo moc děkuji a přeji totééž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 (editace) Také přeju v novém roce jen to nej nej. Nevím jestli je čas na změnu po necelejch 11letech soužití s Džundou,ale včetně letních kol z Rroomstra je na prodej za 55tis korunek,vše potřebné je u mne v tématu,tak kdyby někdo potřeboval nebo věděl o případném kupci dejte info.díkes Za příplatek 3tis ještě dodám příčníky(origo) a střešní box. Jen pro info podruhý v životě mám chuť zdrhnout k francouzkému vozu a to konkrétně C4 coupé 1,6/80kw 2005 a vejš,první pežout mne kdysy hooodně zklamal,ale člověk je tvor nepoučitelný Editováno: 1. leden 2015, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Udelam vam chut dnesni domaci hambac a co mate vy ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Já žeru chlebíčky a cukroví uděláme obchod,ty mi pošleš hambáč a já tobě ty okurky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Domácí tvarohové knedlíky s jahodami. Foto už nemám, bo už jsem to sežral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ondro to jsem dneska jeste snidal a pridas k tomu kanystr ? Jejej knedle to mam rad, posipat cukrem a skorici a polit maslem no proste mnaaaaam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A tu je jeste fotka z pripravy No nekdo si foti melouny v aute ja nekdy jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Můžu poslat ten "melounovník" bereš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 ne mam v aute jeden mi staci ten druhy bych pak musel nabizet jako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Palačinky s borůvkovým "lekvárom" od oběda - cukroví došlo přesně včera ráno, chlebíčky se sežraly ještě v noci během třaskavý dvouhodinovky spolu se šampáněm... Včera k obědu samozřejmě nezbytná šošovice - dle výběru s opečeným párkem, anglickou slaninkou nebo sázeným vejcem. Kyselá okurčička k tomu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Hm taky dobry jidelnicek. Cukrovi tu mam jeste pred sebou na stole a pomalu to davam potkanovi bo u nas to nikdo nechce jist krom me a potkana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Vánoční jídlo už máme snědeno. Dnes si dám na večeři portské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ja dneska prikrmoval zelvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Knedlo vepřo zelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 No každopádně je stále na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ondro, furt prodavas okurky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Mirežku na melóny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 doufám že jste nebrali vážně ten prodej okurek ale na prodej mám víc věcí viz. bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Tez bych mel zacit, uz se mi plni skrin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Já bych od tebe koupil kdyby si měl ten kožený volant EDIT: co zajímavého tam máš a mohlo by se mi to hodit? Editováno: 2. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ten nedam , moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 A nějaká zajímavá věc by se do mojí Fabky našla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 To je relativni pojem musel bych prolezt skrin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.