Leden 1, 201510 r Kluci štastny novy rok vam prejem , at je alespon stejne tak dobry jak minuly a at se Vam dari
Leden 1, 201510 r Také přeju v novém roce jen to nej nej. Nevím jestli je čas na změnu po necelejch 11letech soužití s Džundou,ale včetně letních kol z Rroomstra je na prodej za 55tis korunek,vše potřebné je u mne v tématu,tak kdyby někdo potřeboval nebo věděl o případném kupci dejte info.díkes Za příplatek 3tis ještě dodám příčníky(origo) a střešní box. Jen pro info podruhý v životě mám chuť zdrhnout k francouzkému vozu a to konkrétně C4 coupé 1,6/80kw 2005 a vejš,první pežout mne kdysy hooodně zklamal,ale člověk je tvor nepoučitelný Upraveno Leden 1, 201510 r od Vlasta
Leden 2, 201510 r Ondro to jsem dneska jeste snidal a pridas k tomu kanystr ? Jejej knedle to mam rad, posipat cukrem a skorici a polit maslem no proste mnaaaaam.
Leden 2, 201510 r Palačinky s borůvkovým "lekvárom" od oběda - cukroví došlo přesně včera ráno, chlebíčky se sežraly ještě v noci během třaskavý dvouhodinovky spolu se šampáněm... Včera k obědu samozřejmě nezbytná šošovice - dle výběru s opečeným párkem, anglickou slaninkou nebo sázeným vejcem. Kyselá okurčička k tomu...
Leden 2, 201510 r Hm taky dobry jidelnicek. Cukrovi tu mam jeste pred sebou na stole a pomalu to davam potkanovi bo u nas to nikdo nechce jist krom me a potkana
Leden 2, 201510 r doufám že jste nebrali vážně ten prodej okurek ale na prodej mám víc věcí viz. bazar
Leden 2, 201510 r Já bych od tebe koupil kdyby si měl ten kožený volant EDIT: co zajímavého tam máš a mohlo by se mi to hodit? Upraveno Leden 2, 201510 r od Ondra16V
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.