Květen 23, 200916 r Autor Prdel byla, jak dneska typek prodával leštěnku http://shop.macbrite.cz/index.php?main_pag...33oejaucfkibin05íkal, že pod 30 euro ji neseženu a prodával ji za 350. Přejel kapotot svojeho auta tou leštěnkou, polil benzínem a zapálil , kdyby měl náušnici, tak by vypadal jak ten ko..t z teleschopingu z HOLUBAMA Takže jsi koupil pro sebe i manželky fáčko..že
Květen 23, 200916 r Autor Marku: a manželka je v práci spokojená? Jo je..utrhaný ruce, nohy, střeva venku to je její..ale opravdu....
Květen 23, 200916 r Jsem zvědavej jak bude zitra...po delší době chci naleštit Octávku a posekat travičku.
Květen 23, 200916 r Autor Bude pod mrakem ale teplo..taže ideální podmínky pro práci Romčo......já budu muset k Tobě zajet ještě před tou velikou akcí.....
Květen 23, 200916 r Marku: tak se domluvime a přijedete s celou rodinkou na oběd.Holky si pokecaji protože jsou obě zdrav.sestry a děcka si taky vyhrajou s Tvým prckem.Ideální stav!
Květen 23, 200916 r Takže jsi koupil pro sebe i manželky fáčko..že No, řeknu ti, že ten lak po přejetí tou leštěnkou byl hlaďoučký, jak dětská prdélka, ale radši to koupím z netu, než nějaké ředené od podvodníka
Květen 23, 200916 r Autor No, řeknu ti, že ten lak po přejetí tou leštěnkou byl hlaďoučký, jak dětská prdélka, ale radši to koupím z netu, než nějaké ředené od podvodníka to je fakt na netu ti to žádnej podvodník nenaředí
Květen 23, 200916 r Autor Tak se loučím, jdem trénovat an druhé dítě, zatím ne nečisto Ahoj všem . Jak nenečisto..woody jdi do toho hop hop hop.....kdo nepíchá není čech
Květen 23, 200916 r Autor Marku: tak se domluvime a přijedete s celou rodinkou na oběd.Holky si pokecaji protože jsou obě zdrav.sestry a děcka si taky vyhrajou s Tvým prckem.Ideální stav! Tak prej máte přiject vy..uděla si výlet do západních čech...to víš s tím prckem to cestování ještě není ono...vydrží tak max do prahy...a nudí se a nechce být připoutaná.......ubytování Ti zajistím buď u nás doma /3+1/ nebo v hotýlku... a auto bude zaparkovaný u mě v práci pod dozorem hlídací služby a pod kamerou... to navrhla moje herečka
Květen 23, 200916 r Autor ale příjemná dřina..ty jo kdyby to tady četli ty naše herečky...to by asi bylo po dřině na dlouhou dobu
Květen 23, 200916 r marek:no dneska mam tady veselo...jedna vlna odražena tak snad bude klid romane nemáš nějaky zkušenosti když si ten nokiák s hacknutim telefonu??
Květen 23, 200916 r ale příjemná dřina..ty jo kdyby to tady četli ty naše herečky...to by asi bylo po dřině na dlouhou dobu to si piště
Květen 23, 200916 r Autor dobrej večír klucíííí tak copak tu dneska probíráte? Nazdar generále tak co kdy se srazíme?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.