Dandisan Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 sushi jsem měl jednou a tak nějak stačilo... i když třeba takový smažený kalamáry mi chutnaly A co taky nebylo špatný malý naložený chobotničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost Těch "takzvanejch" delikates, který jsou ve skutečnosti hnus a humus je povícero - solený syrový rybí vajíčka, syrový ryby balený do chaluhy a kyselý rejže, syrový tulení játra, malý rybičky naložený zasyrova celý jako okurky do kyselýho láku, obsah lastury mořskýho mlže pokapanej citrónem - a samozřejmě zase syrovej, no prostě já nechápu, co ti takzvaní "labužníci" a "gurmáni" na těch kyselejch slizech viděj... Já nejsem žádná mořská vydra, abych žral škeble, nebo eskymák, abych uhryzával syrový tulení játra kvůli udržení energie - jsem příslušník řekněme civilizovaný společnosti, která si může dovolit normálně vařený-pečený jídlo a nemusí žrát sliz za syrova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ale smažák je smažák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak určitěěěěěěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 svíčková lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) No nevím EDIT: Bóbika je klasika Editováno: 3. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Svíčkovou mám zítra, taky vám pak hodím klidně fotku Svíčková je dokonalost, teda musí se umět udělat, protože co někde vaří a vydávají za svíčkovou, by se jeden divil Boobikáá Editováno: 3. leden 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No škoda že jsem Vám nevyfotil tu hostinu co máme vždycky u babičky jak je nějaká oslava Stoly se prohýbají a děláme si vždycky srandu že vyjímečně jde vidět vzor ubrusu na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Taky jsem milovník svíčkové a často si ji na cestách objednávám, ale ty rozdíly... jinde úžasně propasírovaná a lahodná omáčka někde zase skoro kusy mrkve plavající ve smetaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Smažák je větší jistota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jo to je pravda, ten se nedá zkazit snad nikde. Nebo mně se to ještě nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Přijeď na sraz a otestuj bramboráky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 By ses divil, jsou restaurace, kde ani ten smažák nezvládnou, už jsem dostal na stůl v syrovém stavu a nebo vyrobený z něčeho, co barvou, chutí ani vůní nevidělo sýr ani z rychlíku. Ondra má pravdu, přijeď na sraz do Ovy, díval jsem se a píšeš v profilu Olomouc/ Ostrava, tož to jezdíš jak já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 pokud bude od Února něco, tak bych se určo stavil, leden máme na katedře celkem frmol, to nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já mám vždycky pravdu Ale fakt přijeď tam jsou bramboráky parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak to se těším, já bramboráky moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Na katedře... Náhodou VŠB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 jop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já tam loni dostudoval Byl jsem na FS a Institutu dopravy.. Na které si, jestli to není tajné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Jsem na katedře biomedicínského inženýrství fakulta FEI. Jsem v posledním semestru a teď dodělávám diplomku, kterou mám i v rámci dotovaného projektu, takže makám jako šroubek Editováno: 3. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To zní zajímavě - čím se tedy zabývá biomedicínský inženýr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 FEI, tak to šlo úplně mimo mě S diplomkou ti nezávidím, to bylo v mém podání pár bezesných nocí na kolejích... Ale je leden a už píšeš, tak to si na tom evidentně daleko líp jak já před rokem.. Já byl trochu flegmatik a času doooost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To bude něco BIO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No biojogurty asi nevyrábí. Nebo jo? Galvi - a co ty a doprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.