Dandisan Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 sushi jsem měl jednou a tak nějak stačilo... i když třeba takový smažený kalamáry mi chutnaly A co taky nebylo špatný malý naložený chobotničky Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost Těch "takzvanejch" delikates, který jsou ve skutečnosti hnus a humus je povícero - solený syrový rybí vajíčka, syrový ryby balený do chaluhy a kyselý rejže, syrový tulení játra, malý rybičky naložený zasyrova celý jako okurky do kyselýho láku, obsah lastury mořskýho mlže pokapanej citrónem - a samozřejmě zase syrovej, no prostě já nechápu, co ti takzvaní "labužníci" a "gurmáni" na těch kyselejch slizech viděj... Já nejsem žádná mořská vydra, abych žral škeble, nebo eskymák, abych uhryzával syrový tulení játra kvůli udržení energie - jsem příslušník řekněme civilizovaný společnosti, která si může dovolit normálně vařený-pečený jídlo a nemusí žrát sliz za syrova... Citovat
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 (editace) No nevím EDIT: Bóbika je klasika Editováno: 3. leden 2015, autor: Ondra16V Citovat
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 (editace) Svíčkovou mám zítra, taky vám pak hodím klidně fotku Svíčková je dokonalost, teda musí se umět udělat, protože co někde vaří a vydávají za svíčkovou, by se jeden divil Boobikáá Editováno: 3. leden 2015, autor: Galvi Citovat
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 No škoda že jsem Vám nevyfotil tu hostinu co máme vždycky u babičky jak je nějaká oslava Stoly se prohýbají a děláme si vždycky srandu že vyjímečně jde vidět vzor ubrusu na stole Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 Taky jsem milovník svíčkové a často si ji na cestách objednávám, ale ty rozdíly... jinde úžasně propasírovaná a lahodná omáčka někde zase skoro kusy mrkve plavající ve smetaně. Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 jo to je pravda, ten se nedá zkazit snad nikde. Nebo mně se to ještě nestalo. Citovat
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 By ses divil, jsou restaurace, kde ani ten smažák nezvládnou, už jsem dostal na stůl v syrovém stavu a nebo vyrobený z něčeho, co barvou, chutí ani vůní nevidělo sýr ani z rychlíku. Ondra má pravdu, přijeď na sraz do Ovy, díval jsem se a píšeš v profilu Olomouc/ Ostrava, tož to jezdíš jak já Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 pokud bude od Února něco, tak bych se určo stavil, leden máme na katedře celkem frmol, to nedávám. Citovat
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 Já mám vždycky pravdu Ale fakt přijeď tam jsou bramboráky parádní Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 Tak to se těším, já bramboráky moc rád. Citovat
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 Já tam loni dostudoval Byl jsem na FS a Institutu dopravy.. Na které si, jestli to není tajné? Citovat
Supermarine_Spitfire Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 (editace) Jsem na katedře biomedicínského inženýrství fakulta FEI. Jsem v posledním semestru a teď dodělávám diplomku, kterou mám i v rámci dotovaného projektu, takže makám jako šroubek Editováno: 3. leden 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 To zní zajímavě - čím se tedy zabývá biomedicínský inženýr? Citovat
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 FEI, tak to šlo úplně mimo mě S diplomkou ti nezávidím, to bylo v mém podání pár bezesných nocí na kolejích... Ale je leden a už píšeš, tak to si na tom evidentně daleko líp jak já před rokem.. Já byl trochu flegmatik a času doooost Citovat
Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Vloženo 3. leden 2015 No biojogurty asi nevyrábí. Nebo jo? Galvi - a co ty a doprava? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.