Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sushi jsem měl jednou a tak nějak stačilo... i když třeba takový smažený kalamáry mi chutnaly :) A co taky nebylo špatný malý naložený chobotničky :D

suši (čerstvé) je náhodou delikatesní záležitost

Těch "takzvanejch" delikates, který jsou ve skutečnosti hnus a humus je povícero - solený syrový rybí vajíčka, syrový ryby balený do chaluhy a kyselý rejže, syrový tulení játra, malý rybičky naložený zasyrova celý jako okurky do kyselýho láku, obsah lastury mořskýho mlže pokapanej citrónem - a samozřejmě zase syrovej, no prostě já nechápu, co ti takzvaní "labužníci" a "gurmáni" na těch kyselejch slizech viděj...

Já nejsem žádná mořská vydra, abych žral škeble, nebo eskymák, abych uhryzával syrový tulení játra kvůli udržení energie - jsem příslušník řekněme civilizovaný společnosti, která si může dovolit normálně vařený-pečený jídlo a nemusí žrát sliz za syrova...

Ale smažák je smažák :D

Tak určitěěěěěěěě  :kol-47:  :D

svíčková lepší :D

No nevím :D

EDIT: Bóbika je klasika :D

Upraveno od Ondra16V

Svíčkovou mám zítra, taky vám pak hodím klidně fotku  :D

Svíčková je dokonalost, teda musí se umět udělat, protože co někde vaří a vydávají za svíčkovou, by se jeden divil  :kol-32:

Boobikáá  :D

Upraveno od Galvi

No škoda že jsem Vám nevyfotil tu hostinu co máme vždycky u babičky jak je nějaká oslava :D Stoly se prohýbají a děláme si vždycky srandu že vyjímečně jde vidět vzor ubrusu na stole :D 

Taky jsem milovník svíčkové a často si ji na cestách objednávám, ale ty rozdíly... jinde úžasně propasírovaná a lahodná omáčka někde zase skoro kusy mrkve plavající ve smetaně. 

Smažák je větší jistota  :kol-28:

jo to je pravda, ten se nedá zkazit snad nikde. Nebo mně se to ještě nestalo.

Přijeď na sraz a otestuj bramboráky  :kol-28:

By ses divil, jsou restaurace, kde ani ten smažák nezvládnou, už jsem dostal na stůl v syrovém stavu a nebo vyrobený z něčeho, co barvou, chutí ani vůní nevidělo sýr ani z rychlíku.

Ondra má pravdu, přijeď na sraz do Ovy, díval jsem se a píšeš v profilu Olomouc/ Ostrava, tož to jezdíš jak já  :kol-28:

pokud bude od Února něco, tak bych se určo stavil, leden máme na katedře celkem frmol, to nedávám. 

Já mám vždycky pravdu :D 

Ale fakt přijeď :) tam jsou bramboráky parádní :)

Na katedře... Náhodou VŠB?

Já tam loni dostudoval  :D  Byl jsem na FS a Institutu dopravy.. Na které si, jestli to není tajné?

Jsem na katedře biomedicínského inženýrství fakulta FEI. Jsem v posledním semestru a teď dodělávám diplomku, kterou mám i v rámci dotovaného projektu, takže makám jako šroubek :D

Upraveno od Supermarine_Spitfire

FEI, tak to šlo úplně mimo mě  :kol-28: S diplomkou ti nezávidím, to bylo v mém podání pár bezesných nocí na kolejích... Ale je leden a už píšeš, tak to si na tom evidentně daleko líp jak já před rokem.. Já byl trochu flegmatik a času doooost  :D

To bude něco BIO :D  :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.