Leden 3, 201510 r To já zase umím ale výbornou čínskou polévku,vajíčka a párky No a ještě bych dal možná podle návodu i nějaké špagety Tak to máš dobrý - přede mnou se klepe strachy i čaj. :D
Leden 3, 201510 r Já bych si na svíčkovou asi netroufl.. A kdyby náhodou jo, asi bych se pak bál toho pokusu na lidech .. Zato bramboráky to jo, ale to je trochu nižší liga proti svíčkové
Leden 3, 201510 r To mám taky - středotlak na plyn... Využiješ to v praxi? Jo, dělám na středotlakovým spotřebiči s příkonem 250kW elektriky a nějakejch 30 kubíků plynu za hodinu...
Leden 3, 201510 r Jirko dyt na to nic neni... Dusis maso na vyvaru (čti hovezi panenka) se zeleninou a korenim. Maso vyndas , zbytek doladis , prepasiruje s pridas smetanu a je to
Leden 3, 201510 r No ja varit tiez neviem, na to mam manzelku. Titul nemam, par certifikatov sa najde, ale skor z pocitacovej oblasti...a zamestnany som aj bez tutulu, zatial :/ Vodicak mi staci AM, B. Zvazoval som aj C teraz dorobit, ale nemam kde vyuzit -- Z mobilu Upraveno Leden 3, 201510 r od wirer
Leden 4, 201510 r Když tady tak básníte o svíčkový a bramborácích, kdopak z vás si je taky umí udělat tak, aby je jedli i ostatní - a je tady někdo takovej, na koho už někdy nezbylo, když sám vařil? Dandisan - tak tos študoval v Český Třebový, že? A řidičáky mám taky - ABCET, chybí mi ten bus - ale ten není zas tak životně nutnej... VZV samozřejmost, jeřáby taky (ze země řízený do 16 tun), k tomu ještě svářečák na autogen, osvědčení pro obsluhu topnejch zařízení na zemní plyn - středotlak a osvědčení pro obsluhu regulačních stanic pro inertní plyny - vysokotlak... jen v Pardubicích , já mám totiž ten ekonomický směr dopravky. V Český Třebový mám takový tušení je jen obor kolejových vozidel.
Leden 4, 201510 r Já že když jedu okolo, tak tam visí cedule "Dopravní fakulta Jana Pernera" - což mě v tý souvislosti vyběhlo jako vzpomínka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.