Pawouk Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To já zase umím ale výbornou čínskou polévku,vajíčka a párky No a ještě bych dal možná podle návodu i nějaké špagety Tak to máš dobrý - přede mnou se klepe strachy i čaj. :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jak u moji švagrove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Tak to máš dobrý - přede mnou se klepe strachy i čaj. :D A sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Já bych si na svíčkovou asi netroufl.. A kdyby náhodou jo, asi bych se pak bál toho pokusu na lidech .. Zato bramboráky to jo, ale to je trochu nižší liga proti svíčkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Hlavně je potřeba dobrý návod k obsluze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To mám taky - středotlak na plyn... Využiješ to v praxi? Jo, dělám na středotlakovým spotřebiči s příkonem 250kW elektriky a nějakejch 30 kubíků plynu za hodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jirko dyt na to nic neni... Dusis maso na vyvaru (čti hovezi panenka) se zeleninou a korenim. Maso vyndas , zbytek doladis , prepasiruje s pridas smetanu a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jozzi i tohle je na mě až moc složité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Televizi bych zvládl doladit v pohodě, ale svíčkovou...? Má vůbec ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Jirko , varecku mam i dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Nejdůležitějším vercajkem kuchaře je NŮŽ - bez nože není kuchaře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) No ja varit tiez neviem, na to mam manzelku. Titul nemam, par certifikatov sa najde, ale skor z pocitacovej oblasti...a zamestnany som aj bez tutulu, zatial :/ Vodicak mi staci AM, B. Zvazoval som aj C teraz dorobit, ale nemam kde vyuzit -- Z mobilu Editováno: 3. leden 2015, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Když tady tak básníte o svíčkový a bramborácích, kdopak z vás si je taky umí udělat tak, aby je jedli i ostatní - a je tady někdo takovej, na koho už někdy nezbylo, když sám vařil? Dandisan - tak tos študoval v Český Třebový, že? A řidičáky mám taky - ABCET, chybí mi ten bus - ale ten není zas tak životně nutnej... VZV samozřejmost, jeřáby taky (ze země řízený do 16 tun), k tomu ještě svářečák na autogen, osvědčení pro obsluhu topnejch zařízení na zemní plyn - středotlak a osvědčení pro obsluhu regulačních stanic pro inertní plyny - vysokotlak... jen v Pardubicích , já mám totiž ten ekonomický směr dopravky. V Český Třebový mám takový tušení je jen obor kolejových vozidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Já že když jedu okolo, tak tam visí cedule "Dopravní fakulta Jana Pernera" - což mě v tý souvislosti vyběhlo jako vzpomínka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 tj, je tam pobočka DFJP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Tak kožený volant (zánovní) bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 No hura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Hip hip hurá jen nevím kdy ten volant uvidím asi v únoru tam pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 I tak dobre hlavne ze bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jj už se těším jak malé děcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Odnekud to znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Prostě jak malé děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 To mi ani nerikej , zas jsem si obednal auticka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 na sraz si všichni přivezeme pár autíček a budeme si jezdit na hospodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Na dálkové ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.