Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 tam nás bude tolik že dálkové nebude třeba budem si ho mezi sebou přistrkávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Na dalku mam jen gtičko ale zbiram 1:43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 1:43 jsou nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 ty jsou moc malý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Akorát do ruky prostě na ježdění v hospodě ideální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Otazka je na co je kdo zvykly , teda s tim do ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Taky mam auticko a ma sve cestne misto . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Když už autíčka tak 1:18 jsou akorád A na dálkové ovládání mám pro jistotu 1:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jozzi na co ty nemyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ondro ja jen na pullitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Nic jiného mě samozřejmě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Muj tramek 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Aspire: to tam máš lepené nebo "na volno"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jozzi krása Co že máš jenom "moderní" škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Já už to ale nesbírám jen škodovky jsem si nechal na poličkách,jinak je to už na půdě Ale peněz v tom mám hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pozerám že aj nejaký koncept tam máš. Inak pekná zbierka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 I Tady je dalsi kousek Jinak Jirko mam toho vic , ale historie teprv prijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Škoda Joyster že? a ta FIII vypadá luxusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pyro koncepty tam mam prozatim dva ten yeti prisel v patek , mel jsem druhe vanoce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Já mám jen ty, které jsem vlastnil. FIII Combi - Abrex je rychlejší, než ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Jo tak to me prekvapilo taky ale model je hezky , doufam ze i original je original ... A jeste vetsi prekvapko pro me bylo ze to nevyrabi Abrex ale IScale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Pěkná sbírka, to se musí nechat.. Ale ta F III . No já sbíral kdysi jen 1:18.. Ale jsou tak velké, že se skoro nikde nevlezou, tak jsem toho po 30 autíčkách nechal a přeorientoval jsem se na IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 mně se ještě líbí ten Vision v bílý barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Dandisane tak ten jeste nemam , ale pride Galvi ono 1:18 jsou kapku vetsi ale za fabku s2000 1:18 bych se nezlobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.