Leden 11, 201510 r Omlouvám se Všem škodovákům že jsem nepozdravil Jsem to ale vůl Prosím o odpuštění Ještě že já tam mám gumu a ta spodní už je čalouněná Upraveno Leden 11, 201510 r od Ondra16V
Leden 11, 201510 r Až kurnik šopa , Ahoj vespolek .... bys mel diry misto kastliku tak bys měl o polstrovani min
Leden 11, 201510 r No vidis ty to mas , ale ja ne a budiz ti odpusteno za pozdrav. Ona ta spodni je tak blbe udelane ze tam nic nechce drzet gumoveho z vrchni si asi poradim ale ta spodni je pro me orisek neboli spise orech
Leden 11, 201510 r Vazne ty kastliky musim proskoumat , Citroen to ma zaviraci ale ma to celkem fajně vyresene, ma tam prihradku na prupisku ,ty cteci serepeticky, duru na litr vodky a nějakou poličku akorat na vestu ... manželka tam skoušela jeste narvat drzak na mobil ,ale ten se uz ponekud nevlezl
Leden 11, 201510 r Dobré pracovní odpoledne Mám na to řešení Buď tam nesmíš vozit nic a nebo ji mít nacpanou ať tam nic nerachotí (to je můj případ) - V té vrchní mám jen papírovou krabičku s kapesníky a v te spodní od držáku mobilu přes kabely po sladké zásoby pro případ nouze :'> jozzi: Fabka má taky držák na propisku a na bloček ve spodní přihrádce palubky
Leden 11, 201510 r Aspire: to mají jen ti lepší a díky Ti za odpuštění Galvi ty máš jediné štěstí že si pozdravil jinak by to tady nerozdýchali
Leden 11, 201510 r Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je .
Leden 11, 201510 r na to se musim v te moji diře kounout ted mě napada na co je da dira s tim cvočkem (moje auto ,moje palubka a pritom jsem to nasel v uplne cizim vlakně )
Leden 11, 201510 r Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je . Alkohol a trubičky ? takže flaša rumu a zakusek
Leden 11, 201510 r No to jozzi nevim na co to je to nejde poznat. Ja piju jen pivo a ty trubicky to je kdyz se vracim z sklipku nebo z becky takova mala jistota.
Leden 11, 201510 r Hoši nechcete někdo/nevíte o někom kdo by chtěl takové ty malé středové pokličky na Favorita?
Leden 11, 201510 r Alkohol, trubičky bych chápal, ale bezpečnostní klíč hoď k rezervě, má tam svoje místečko - ale máš štěstí že tu jsem - poradím ti, kup víc alkoholu nebo trubiček a až to budeš mít plné, nebude to rachotit jozzi to udělátko co tam máš teda vůbec netuším, ještě jsem to neviděl
Leden 11, 201510 r Nevím k čemu to je, ani se mi to nelíbí, ale ty to máš a já ne, takže to chci taky
Leden 11, 201510 r Klic je blbost tam davat k rezerve jelikoz jezdim 2x do roka na prezuti a to by se z kufru spatne vytahavalo bo tam jeste ten gumovy koberec a melounovnik bych musel taky vytahovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.