Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Omlouvám se Všem škodovákům že jsem nepozdravil :D Jsem to ale vůl  :wallbash:  Prosím o odpuštění  :smich:

Ještě že já tam mám gumu a ta spodní už je čalouněná :p

Upraveno od Ondra16V

Až kurnik šopa , Ahoj vespolek :D .... bys mel diry misto kastliku tak bys měl o polstrovani min :D

No vidis ty to mas , ale ja ne :kol-29:  a budiz ti odpusteno za pozdrav. Ona ta spodni je tak blbe udelane ze tam nic nechce drzet gumoveho z vrchni si asi poradim ale ta spodni je pro me orisek neboli spise orech :D

Vazne ty kastliky musim proskoumat , Citroen to ma zaviraci ale ma to celkem fajně vyresene, ma tam prihradku na prupisku ,ty cteci serepeticky, duru na litr vodky a nějakou poličku akorat na vestu ... manželka tam skoušela jeste narvat drzak na mobil ,ale ten se uz ponekud nevlezl :D

Dobré pracovní odpoledne  :kol-28:

Mám na to řešení  :D Buď tam nesmíš vozit nic a nebo ji mít nacpanou ať tam nic nerachotí  :D (to je můj případ)  - V té vrchní mám jen papírovou krabičku s kapesníky a v te spodní od držáku mobilu přes kabely po sladké zásoby pro případ nouze  :lol::'>

jozzi: Fabka má taky držák na propisku a na bloček ve spodní přihrádce palubky 

Aspire: to mají jen ti lepší :p a díky Ti za odpuštění  :skoda:   :D 

Galvi ty máš jediné štěstí že si pozdravil jinak by to tady nerozdýchali :D 

Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je .

na to se musim v te moji diře kounout :D

ted mě napada na co je da dira s tim cvočkem :D (moje auto ,moje palubka a pritom jsem to nasel v uplne cizim vlakně :D )

post-63075-0-26736700-1420991948_thumb.j

Nasere :D

Ale furt nevim jak tu spodni udelat. Musim tam mit takove veci mam tam treba alkohol. trubicky, obaly od CD, bezpecnostni klic na kola , atd no proste to nemam kde dat a na co tam vozit vzduch kdyz to tam je .

Alkohol a trubičky ? takže flaša rumu a zakusek :)

No to jozzi nevim na co to je to nejde poznat. Ja piju jen pivo a ty trubicky to je kdyz se vracim z sklipku nebo z becky takova mala jistota.

Hoši nechcete někdo/nevíte o někom kdo by chtěl takové ty malé středové pokličky na Favorita? :)

jo tydle ty trubičky :D tak to mam pro tendle ten připad raději šofera :)

Nikoho neznam kdo ma Favo tak ja nevim.

No vidis ty mas sofera , Libor zase Borise a ja chci vycalounit kastliky :D

Alkohol, trubičky bych chápal, ale bezpečnostní klíč hoď k rezervě, má tam svoje místečko - ale máš štěstí že tu jsem - poradím ti, kup víc alkoholu nebo trubiček a až to budeš mít plné, nebude to rachotit :)

jozzi to udělátko co tam máš teda vůbec netuším, ještě jsem to neviděl  :kol-28:

To ja zas znam, ale nevim naco by byly poklicky v kurniku :D

Aaa tak to classic ma konecne neco navic :D

Nevím k čemu to je, ani se mi to nelíbí, ale ty to máš a já ne, takže to chci taky  :D 

Aspire tak si je vem ty :D a nebude ti v kastlíku nic rachotit :D 

Klic je blbost tam davat k rezerve jelikoz jezdim 2x do roka na prezuti a to by se z kufru spatne vytahavalo bo tam jeste ten gumovy koberec a melounovnik bych musel taky vytahovat.

Normalne tam do te dury zitra vyskousim propisku :D

Poklicky patri na kola a ne do kastliku :D Ondro tak bohuzel to nepujde :D

Škoda :D ale koukám že slovo Melounovník se chytlo :D

A to tam celou dobu co ho mam vozim mliko :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.