Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) šak to píšu, že to pohnojili z tou hranou kufru viz.výše, jinak by to bylo super Editováno: 4. Únor 2015, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Bylo by , ale nepocitali s tim , a nejak to dodatecne zvysovat zas nedava smysl me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 co zvyšovat, chtělo to snížit nárazník, jak to mají jiné auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jsi me mel videt jak jsem po flasce ferneta skladal kolibku už to umím , zborka rozborka ... jak na vojně, ... na které jsem vlastně nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 si šikovný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 kua, furt se čék učí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Bylo na ni 300 dulnich lamp tudiz plne nalozena A čím jste to dali dovnitř? 6ti chlapama To už je jak v Rusku, tam se taky říkalo "2 soldáta i lapáta zaměňájut ekskavátor" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Gratuluju, ja to poskladal tak ze to neplnilo tu hlavni funkci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Sa.vz.58 umím rozebrat i složit i teď, po 24 letech od návratu do civilu, ta zbraň je na to konstruovaná, aby se tam nedalo nic zvoslit ani po slepu. To ty dětský postýlky nebo kočárky, hlavně ty hyper-modern trojkolový nebo jen s jedním párem větších kol (bez zkříženýho trubičkovýho rámu) nebo s "korbičkou" zavěšenou na jakýsi pojízdný šibenici, to už je vyšší kutilská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ty ale ja zbastlil kolibku tricet let starou , teda bylo to tim ze jsem to mel vzhuru nohama ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Pánové!!!!!! Dnes mi bylo na krásné romantické večeří oznámeno, že se nám to povedlo. Zadařilo se někdy v půlce prosince. Měsíc po vysazení prášků. A prej že to bude třeba rok dva trvat. Já se na to zkoušení tak těšil a ono už to je za mnou. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ta poslední věta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Vsak pockej si pridelas dalsi jinak gratuluji tatko cekateli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Každopádně u takovýhle skládačky se NESMÍ CHLASCET. Děti se klidně dají dělat i pod vlivem, tam si Matka Příroda poradí, ale jak se má skládat něco holýma rukama, jsou veškerý návykový látky jen na škodu... Ondro, ještě nekřič, zkušenější vědí, vo čem je řeč - do konce prvního trimestru je líp čušet a těšit se potichu... Editováno: 4. Únor 2015, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 no s kočárem jsem též chvíli zápasil, ale nakonec jsem mladým ukázal (jako ten největší odborník( jak tu trojku poskládat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ondrero, gratulace, na druhou stranu buď rád ... ono se někdy to "zkoušení" pěkně zprotiví ... takhle můžeš naprosto bez sterssově dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 jsem rád že jsem toto nikdy nezažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Jo, když pak máte vod MUDra nařízeno kterej den můžete a kterej nesmíte, to je na palici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 No my jsme si rekli zebysme mohli zacit a tak nejak to bylo hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 co setu dnes řeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 mimina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 a jaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 jo a zdravím ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 a jaj Copak? To neznáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.