cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no nevědělo máš pravdu a čekam co zase ty roštaci budou mít za řečik romanovi nejedu z několika důvodu: mam to cca 200km,nejspíš budu v práci, a co sem pročíal seznam účastníku tak osobně nikoho neznam no a jeď někam 200 tam 200zpátky, vzít si kvuli tomu dovču a pak tam koukat jako bulik protože nikoho osobně neznáš. aha tak to je jasný..sem myslela že se už nějak všichni znáte z nákýho srazíku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to se znaj skoro všichni co tam budou.... ale já na srazy moc nejsem takže osobně z fora znam jen pár lidí..... navíc koukam že to prezentujou jako akci očkařů tak to je jasny..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak dobrou noc pánové ,at vám to uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak dobrou noc pánové ,at vám to uteče Dobrou noc ja budu ještě chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tak dobrou noc pánové ,at vám to uteče dobrou.. !!!!!... Dobrou noc ja budu ještě chvilku joo vlasto šest hodin je ještě kur..ska chvilka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak něco nalej ať nám to líp uteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 nalej nalej tobě se to řekně .. na stole mam štavu v šupliku čaj nebo kafe...to není zrovna echt vyběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Tak to jsme na tom stejně,já měl akorád navíc před pul hoďkou margotku,nějak jsem si musel dát něco sladkého na noc. Editováno: 24. Květen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to jsme na tom stejně,já měl akorád navíc před pul hoďkou margotku,nějak jsem si musel dát něco sladkého na noc. no ja se byl taky odměnit za těěěžkou směnu Milou.... ještě mam obydek ale do toho se mi moc nechce....musim počkat na větší hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 To já jím naposled tak v 8-9,pak až do rána nic teda kromě dnes tý margotky, a když si dáme kolem pulnoci kafe tak si dám nějakej ten pišingr,dnes ale nejni na kafe sestava tak byla margotka jenom moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to ja jim podle hladu :-)).... vetšinou něco drobnyho do pulnoci a pak hlavní část......jaka sestava??? jiny lidi na směně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zaleží s kym tu jsem,někdo kafe nepije a taky jsme každej v jiny místnosti tak se většinou domluvíme už z večera a když se jezdí hodně tak se ani nesejdem,dnes jsem na služebně v Domažkách tak je nás tu 7,ale když sloužím na periferii tak jsme jenom dva a to je někdy na bednu bejt 12hodin s jedním človíčkem tak většinou každej čumíme do počítače,přes den se tak nějakfurt něco děje a tak to uteče rychlejš,ale přes noc je to občas ponorka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 tojo ja tu sem v kancliku přes noc jen s kolegou..... když je klid tak taky každej kouka do pc má sluchatka na pozadí film aby sme se nerušili a mluvime spolu třeba až rano....kolega nekouři, kafe nepije tak vždycky chodim do kuchynky nebo ven na cigarko bud sam nebo s lidma z linek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Já sluchátka nepotřebuju jsem tu šám šamotinkej,spíš už budu pomalu potřebovat naslouchátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 to bych se bál... :-)))... .sakra pul směny nic a ted po pulnoci se to s..e a s..e hruza :-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dobrý ránko..jsem zde a koukám, že je v celku hospoda uklizená...máš + Raco..co v robotě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobry vedoucí!!!!...v praci celkem pohoda trochu rušno po pulnoci,ale protože sme tady samí kluci šikovny všechno ready.....tak a ja letim domu a chrnět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Tak se měj..a večer se zastav na kus řeči.... Editováno: 25. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 http://www.novinky.cz/domaci/169538-minist...u-nepresne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 dobré ráno a krásný začátek nového týdne přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 I Tobě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dobré ráno,tak tu zade máme nový prac.týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tý jo dobré ránko v 9:30...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Brý den bando a dobrou chuť k obídku Sem zas měl nějakou absenci, ale neboj Máro, mám omluvenku od maminky:D Jináč jak jsi nadhodil, tu dechovou zkoušku a toleranci do 0,24 promile, tak to jen a jen dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít 23 ve stínu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.