Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no nevědělo máš pravdu a čekam co zase ty roštaci budou mít za řeči

k romanovi nejedu z několika důvodu: mam to cca 200km,nejspíš budu v práci, a co sem pročíal seznam účastníku tak osobně nikoho neznam no a jeď někam 200 tam 200zpátky, vzít si kvuli tomu dovču a pak tam koukat jako bulik protože nikoho osobně neznáš.

aha tak to je jasný..sem myslela že se už nějak všichni znáte z nákýho srazíku..

to se znaj skoro všichni co tam budou.... ale já na srazy moc nejsem takže osobně z fora znam jen pár lidí..... navíc koukam že to prezentujou jako akci očkařů tak to je jasny..... :D :D :D :D :D

tak dobrou noc pánové ,at vám to uteče kol5

Dobrou noc ja budu ještě chvilku :kol-135:

dobrou.. !!!!!... :)

Dobrou noc ja budu ještě chvilku :kol-135:

joo vlasto šest hodin je ještě kur..ska chvilka... :help::help::help:

Tak něco nalej ať nám to líp uteče.

nalej nalej tobě se to řekně .. na stole mam štavu v šupliku čaj nebo kafe...to není zrovna echt vyběr

Tak to jsme na tom stejně,já měl akorád navíc před pul hoďkou margotku,nějak jsem si musel dát něco sladkého na noc.

Upraveno od Vlasta

Tak to jsme na tom stejně,já měl akorád navíc před pul hoďkou margotku,nějak jsem si musel dát něco sladkého na noc.

no ja se byl taky odměnit za těěěžkou směnu Milou....  ještě mam obydek ale do toho se mi moc nechce....musim počkat na větší hlad

To já jím naposled tak v 8-9,pak až do rána nic teda kromě dnes tý margotky, a když si dáme kolem pulnoci kafe tak si dám nějakej ten pišingr,dnes ale nejni na kafe sestava tak byla margotka jenom moje.

to ja jim podle hladu :-)).... vetšinou něco drobnyho do pulnoci a pak hlavní část......jaka sestava??? jiny lidi na směně???

Zaleží s kym tu jsem,někdo kafe nepije a taky jsme každej v jiny místnosti tak se většinou domluvíme už z večera a když se jezdí hodně tak se ani nesejdem,dnes jsem na služebně v Domažkách tak je nás tu 7,ale když sloužím na periferii tak jsme jenom dva a to je někdy na bednu bejt 12hodin s jedním človíčkem tak většinou každej čumíme do počítače,přes den se tak nějakfurt něco děje a tak to uteče rychlejš,ale přes noc je to občas ponorka.

tojo ja tu sem v kancliku přes noc jen s kolegou..... když je klid tak taky každej kouka do pc má sluchatka na pozadí film aby sme se nerušili a mluvime spolu třeba až rano....kolega nekouři, kafe nepije tak vždycky chodim do kuchynky nebo ven na cigarko bud sam nebo s lidma z linek

Já sluchátka nepotřebuju jsem tu šám šamotinkej,spíš už budu pomalu potřebovat naslouchátko :D

to bych se bál... :-)))...

.sakra pul směny nic a ted po pulnoci se to s..e a s..e hruza :-((((

• Autor

Dobrý ránko..jsem zde a koukám, že je v celku hospoda uklizená...máš + Raco..co v robotě?

dobry vedoucí!!!!...v praci celkem pohoda trochu rušno po pulnoci,ale protože sme tady samí kluci šikovny všechno ready.....tak a ja letim domu a chrnět

• Autor

Tak se měj..a večer se zastav na kus řeči....

Upraveno od Marek

dobré ráno a krásný začátek nového týdne přeju ;)

• Autor

I Tobě.....

Dobré ráno,tak tu zade máme nový prac.týden :smich::help::feve:

• Autor

Tý jo dobré ránko v 9:30......:)

Brý den bando a dobrou chuť k obídku :) Sem zas měl nějakou absenci, ale neboj Máro, mám omluvenku od maminky:D Jináč jak jsi nadhodil, tu dechovou zkoušku a toleranci do 0,24 promile, tak to jen a jen dobře ;)

taky všem krásné poledne a dobrou chut k obídku..venku je krásně,to se odpoledne musí nějak využít :) 23 ve stínu...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.