Květen 25, 200916 r právě na to koukám......Ty jsi ale drak.... A co tam je? Nějaké naše video? nebo co
Květen 25, 200916 r Autor A co tam je? Nějaké naše video? nebo co Klííííííídek WOODY...to byla jen taková malá čertovinka ....ale je vidět, že něco natočený máte co
Květen 25, 200916 r Nééééé, máme natočenou jen malou, narozeniny vánoce , Zoo atd natočené nemám, bo neni čas
Květen 25, 200916 r Ne, to ti mužu s klidem v srdci slíbit, že žadne takové dvd není, jen jsem myslel, že jsem ti omylem poslal dvd s malou
Květen 25, 200916 r Jsem Markovi poslal pro malou dvd a on mi řek, že tam bylo i naše soukromé , ale vzhledem k tomu, že neexistuje, tak to dvd musel natočit jedině Ráca, jak byl na tom parapetu
Květen 25, 200916 r Jsem Markovi poslal pro malou dvd a on mi řek, že tam bylo i naše soukromé , ale vzhledem k tomu, že neexistuje, tak to dvd musel natočit jedině Ráca, jak byl na tom parapetu a sakra,budeš muset dát vždy žaluzie dolu
Květen 25, 200916 r Autor To je tady dneska nuda, asi pujdu spočívat To víš není tu raca a kibi...a je děsný vedro...já jdu taky....mějte se
Květen 25, 200916 r Autor Kde jinde pokecat o sexu než v hospodě,hlavně jestli Vám to jde tak dobře i doma doma je to v pohodě....
Květen 25, 200916 r Copák taky v práci pane Raco. jo a já su určo hoch(sem se před chvily díval)(na toaletě)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.