Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ráca: žádnej seniorskej věk...ženy stárnou - muži pouze "zrajou" lol

evers: obchůzky? ty jsi v práci, nebo máš jako koníček dělat si obchůzky? :)

Vloženo

woody díky. ...no to moje poupatko mi na to řeklo že v padesati budu rád že se sam vyčurám a prej že ted sotva zvladnu ji natož za dvacet let nějakou dvacítku...... :rolleyes: ...žensky tomu nerozuměj

Vloženo

Raco : pripojuji se ke gratulacim :) at ti vsechno klape a hlavne to zdravi , uz mas leta tak at to s tebou nesvihne :))

PACHout sem teda nebyl :) nejsem debil ;)

Dělám produkčního v reklamce tak občas mušíš ty moudrý pány u pásu usměrnit

Vloženo

Kolega mi raz vykládal, /jemu kolem 45/ ., že chtěl večer pošpásovat s manželkou a tak se jí ptal

"Když tě znásilním, zavoláš na mě policii? "

Ona " když mi to uděláš dobře tak ne" no a tak se na to vrhli a on ji 15 minutách povídá "Víš co? Zavolej radši ty policajty" :smich:

Vloženo
PACHout sem teda nebyl :) nejsem debil ;)

hele važ slova, nenadávej přísedícím :plol

woody: dobrá story :smich:

ráca: pro nás veselý...pro toho dotyčnýho smutný - možná i veselý...pro jeho ženu rozhodně smutný lol

Vloženo

evers: no jo švestka jako ušitá, nebo vlastně teď ten co pomáhá a chrání :smich: vpoho, já to osobně neberu...ale bloček u mne máš schovanej :p:smich:

woody: na koho? :kuk::smich: boty nedávám...ty se nosí na nohou lol

Vloženo

raca: právě naopak, když tě zastavim tak že si to ty....no znáš tu kouzelnou větu: " pane řidiči uděluji vám pokutu za 2000Kč, míň vám dát nechci a víc vám dát nemůžu" lol:smich:

Vloženo

:smich: no to máš recht, splašenej tříhrnek nic nezastavý :palec2::smich:

hele co dneska proberem....tak to že chlapy nestárnou, ale zrajou už víme, jak to chodí u woodyho kámoše v ložnici bylo taky poučný, o orgánech taky radši už dost....nooooo co žrádlo, to jsme ještě důkladně neprobraly - chtěl jsem nahodit sport, ale to žrádlo líp sedne asi všem :smich:

Vloženo

Ráco aby ten tvuj trojhrnek nedostal infarkt az Kiblik vyfasuje passata :)))

Kibi : sport - stara me ponorila do Inlinek tak ten makam co to de:)

žradlo : joookss... mi tak pripomelo ze su pudu dat nejakej dortik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...