kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ráca: žádnej seniorskej věk...ženy stárnou - muži pouze "zrajou" evers: obchůzky? ty jsi v práci, nebo máš jako koníček dělat si obchůzky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jooo kibi taky sem doma zdělil že v padesati vyměnim pani za něco mladšího že už budu pěkně vyzralej :-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Taky gratuluji a s tím zraním pozor, ať nejsi v padesáti jak hermelín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 woody díky. ...no to moje poupatko mi na to řeklo že v padesati budu rád že se sam vyčurám a prej že ted sotva zvladnu ji natož za dvacet let nějakou dvacítku...... ...žensky tomu nerozuměj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A tak s tím vyčuránim to nebude tak horké, horší to bude s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Raco : pripojuji se ke gratulacim at ti vsechno klape a hlavne to zdravi , uz mas leta tak at to s tebou nesvihne ) PACHout sem teda nebyl nejsem debil Dělám produkčního v reklamce tak občas mušíš ty moudrý pány u pásu usměrnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no nestraš radší bych se počuraval ....než.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 taky díky eversi.... .... trochu mě zmatla ta obchuzka tak sem už myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kolega mi raz vykládal, /jemu kolem 45/ ., že chtěl večer pošpásovat s manželkou a tak se jí ptal "Když tě znásilním, zavoláš na mě policii? " Ona " když mi to uděláš dobře tak ne" no a tak se na to vrhli a on ji 15 minutách povídá "Víš co? Zavolej radši ty policajty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak tak ' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 :smich: :smich: .... tak ted nevim jestli to je veselý nebo smutný....každopadně sem se zasmal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 PACHout sem teda nebyl nejsem debil hele važ slova, nenadávej přísedícím woody: dobrá story ráca: pro nás veselý...pro toho dotyčnýho smutný - možná i veselý...pro jeho ženu rozhodně smutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kibi ty ses orgán jo ? .) To neber osobne , dosmrti dobry jo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Hoši pozor na něj, nasereš ho a botička je hned na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 evers: no jo švestka jako ušitá, nebo vlastně teď ten co pomáhá a chrání vpoho, já to osobně neberu...ale bloček u mne máš schovanej woody: na koho? boty nedávám...ty se nosí na nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jo jo bacha na organy ... aspon vim že v kadani mam protekci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 raca: právě naopak, když tě zastavim tak že si to ty....no znáš tu kouzelnou větu: " pane řidiči uděluji vám pokutu za 2000Kč, míň vám dát nechci a víc vám dát nemůžu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no toto !!!!!!ty si ale kwa.... ....to budu muset rozdivočet ty svy tři hrnky a nezastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Kruti brko , to abych ted bral chomutovsko obloukem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no to máš recht, splašenej tříhrnek nic nezastavý hele co dneska proberem....tak to že chlapy nestárnou, ale zrajou už víme, jak to chodí u woodyho kámoše v ložnici bylo taky poučný, o orgánech taky radši už dost....nooooo co žrádlo, to jsme ještě důkladně neprobraly - chtěl jsem nahodit sport, ale to žrádlo líp sedne asi všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ted začnete o žradle ?? když musim zmizet?? vy ste syčácííí.....ja za chvilu razim nejspíš směr chomutovskej zoopark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Ráco aby ten tvuj trojhrnek nedostal infarkt az Kiblik vyfasuje passata )) Kibi : sport - stara me ponorila do Inlinek tak ten makam co to de:) žradlo : joookss... mi tak pripomelo ze su pudu dat nejakej dortik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 jen bych nedoporučoval tema kojeni!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Raco mas s tim spatne zkusenosti ??: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 ja ne ,zeptej se marka ten ti řekne :-)))) nebo mrkni o par listu zpět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.