Květen 27, 200916 r tý woé holka.... ale to kafe je pořádnej turek 1:1 to už je pořádnej chlapskej smrtak ne?
Květen 27, 200916 r Autor ale to kafe je pořádnej turek 1:1 to už je pořádnej chlapskej smrtak ne? ale ta kola lajt.....
Květen 27, 200916 r ale ta kola lajt..... mě chutna víc než ta normalni.. ... tak ja mizim a večer se tu snad ještě ukážu .....čus
Květen 27, 200916 r Marku: ve zprávach nebylo nic vid? copak se tu kuje noooo? ráca: ty vole co má znamenat ta LEHKÁ kola?....fuj ty prase dej si normální, chlastat sacharin by se mi tak chtělo....tfuj čerte
Květen 27, 200916 r zatím ne..možná večer, ale asi se stím chlubit nebudou.... Taky si to myslim...budou to chtit zamíst pod koberec...
Květen 27, 200916 r mě chutna víc než ta normalni.. ... tak ja mizim a večer se tu snad ještě ukážu .....čus bože, tak už vím kvůly jakým "lidem" se to ještě prodává...kvůly blondýnkám 90-60-90 a Jindrovi - rácovi ahoj a užíj si večír
Květen 27, 200916 r Jendo: Marek bude brzy uvádět na Nově televizní noviny to je dobrej džouk ale jestli vystřídá Ochotskou, tak mě nasere - na ní se dá alespoň dívat hele chlapáci, já vás pomalu zase opouštím....kručí mi můj bachůrek, tak si půjdu uvařit
Květen 27, 200916 r Autor Jendo: Marek bude brzy uvádět na Nově televizní noviny a Ty budeš mít stánek s vrácenejma věcma
Květen 27, 200916 r Autor já nevím, proč mi pořád nevěříš...no vyhlížej pošťačku, ale hlavně měj u sebe ty prachy, ju... jdu venčit psa...
Květen 27, 200916 r Marku zeptám se herečky co potřebuje ale myslim že nic.Poptám se! Děkuju za nabídku!
Květen 27, 200916 r Autor No já mysel hlavně na Tebe sportovče..s bolavejma kotníkama, kolenama a tak Jo a co ta platba..bude v Kč ne EUR? Upraveno Květen 27, 200916 r od Marek
Květen 27, 200916 r Autor Tak to bylo na NOVĚ.....jak jsem Ti psal.....když to nepřevezmeš, navštíví Tě moji kámoši...
Květen 27, 200916 r Ahoj prdelko.Ten mobil máš objednaný...těšiš se? ahojda..no dík moc..těšííím moooc,snad nebudu zklamaná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.