raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tý woé holka.... ale to kafe je pořádnej turek 1:1 to už je pořádnej chlapskej smrtak ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zatím ne..možná večer, ale asi se stím chlubit nebudou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ale to kafe je pořádnej turek 1:1 to už je pořádnej chlapskej smrtak ne? ale ta kola lajt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ale ta kola lajt..... mě chutna víc než ta normalni.. ... tak ja mizim a večer se tu snad ještě ukážu .....čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku: ve zprávach nebylo nic vid? copak se tu kuje noooo? ráca: ty vole co má znamenat ta LEHKÁ kola?....fuj ty prase dej si normální, chlastat sacharin by se mi tak chtělo....tfuj čerte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zatím ne..možná večer, ale asi se stím chlubit nebudou.... Taky si to myslim...budou to chtit zamíst pod koberec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 mě chutna víc než ta normalni.. ... tak ja mizim a večer se tu snad ještě ukážu .....čus bože, tak už vím kvůly jakým "lidem" se to ještě prodává...kvůly blondýnkám 90-60-90 a Jindrovi - rácovi ahoj a užíj si večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: Marek bude brzy uvádět na Nově televizní noviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romčo tak nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: Marek bude brzy uvádět na Nově televizní noviny to je dobrej džouk ale jestli vystřídá Ochotskou, tak mě nasere - na ní se dá alespoň dívat hele chlapáci, já vás pomalu zase opouštím....kručí mi můj bachůrek, tak si půjdu uvařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jendo: Marek bude brzy uvádět na Nově televizní noviny a Ty budeš mít stánek s vrácenejma věcma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku,Marku...taková podpásovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já nevím, proč mi pořád nevěříš...no vyhlížej pošťačku, ale hlavně měj u sebe ty prachy, ju... jdu venčit psa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku zeptám se herečky co potřebuje ale myslim že nic.Poptám se! Děkuju za nabídku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) No já mysel hlavně na Tebe sportovče..s bolavejma kotníkama, kolenama a tak Jo a co ta platba..bude v Kč ne EUR? Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jaká platba Máro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Brej den ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj strejdo woody.... Romane: vratka za balíček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Myslim že to zitra dorazi ale asi ho člověče nepřevezmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to bylo na NOVĚ.....jak jsem Ti psal.....když to nepřevezmeš, navštíví Tě moji kámoši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já myslel Máro že už to neřeknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dobrý večer hospůdko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj prdelko.Ten mobil máš objednaný...těšiš se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj prdelko.Ten mobil máš objednaný...těšiš se? ahojda..no dík moc..těšííím moooc,snad nebudu zklamaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.