Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

máš štěstí že je po 22hodině lol:smich:

no vidiš ještě bych moh třeba někoho tim mim lelkem ohrozit...... :smich::smich::smich:

hlaásím že u nás příjemně...bezvětří a celkem i relativní teplo :)

ráca nebuď smutnej....dyť už musíš být na ty podlosti od nás i zvyklej lol

no u nás taky trochu fouka...byl sem si před chvíli pokouřit cigaretku z okna a brrrr 

to jsou hrozný výkyvy :aggressive:

hlaásím že u nás příjemně...bezvětří a celkem i relativní teplo :)

ráca nebuď smutnej....dyť už musíš být na ty podlosti od nás i zvyklej lol

takže nejsem tak špatnej???.... pouze si mě škadlil???? :) jupííííí

no vidiš ještě bych moh třeba někoho tim mim lelkem ohrozit...... :smich::smich::smich:

hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? :smich:

to jsou hrozný výkyvy :aggressive:

já mám strašný výkyvy z alkoholu..zprava doleva...zleva doprava a nejhorší jsou ty k zemi :smich:

hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? :smich:

no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... :smich::smich::smich:

no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... :smich::smich::smich:

kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí :D) lol:smich: tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude lol

kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí :D ) lol:smich: tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude lol

tak tomu nerozumi...a ja si myslel jakej se pořádnej......,no nic.... :feve:

ráca to nic....teď se můžeš naučit tu frázy o malym kašpárkovi a čekat u dveří :smich:

no taky si to už opakuju a utěšuju......aspon v tom nejsi sám...

no taky si to už opakuju a utěšuju......aspon v tom nejsi sám...

jak nejsi sám, já to jen nadhodil pro případy jako jsi ty lol ...ale má to i svý výhody, pokud je lelek na tom dost bídně, můžeš zažádat o kartičku invalidy = volný parkovací místo před domem, parkování u supermarketů....nakonec ti ještě budem závidět :smich::smich:

no tak po tom sem vždy toužil a ještě ruzny slevy parada......hned jdu na posudkovou !! snad tam nebude nějaka vnadna doktorka aby to dostal

no tak po tom sem vždy toužil a ještě ruzny slevy parada......hned jdu na posudkovou !! snad tam nebude nějaka vnadna doktorka aby to dostal

ty hajzlíku...tiše závidím :smich:

hele ráco, jdu to zalomit...tak dobrou noc a zítra jako vždy v hospůdce ;)

tak dobrou honzo já čekam na herečku než mi přijede tak zejtra čau

tak já se také loučím,dobrou nocku všem :clap:

taky dobrou čertiku.....já to tady jako tradičně zavřu...ahojjj

• Autor
Vyhrožuje mě s vrácením zásilky a já to občas beru vážně...fakt...byl by první kdo by něco vrátil! :aggressive:

No Romane jednou někdo první musí být...nemyslíš? ;) Myslím, že Tě pošťačka dneska zcela jistě navštíví......cenu znáš.......

Jinak jsem rád, že se Vám Všem po mě stýskalo...hlavně Romčovi / :smich: /

Dneska tu budu až navečer...jedu na služebku pro nějaký náhradní díly do Plzně.....a jedu takovou jebkou Tranzitem...sice 1,9 ale bez turbíčka...svině jedna líná :feve::smich: ...tak se mějte a nezlobte zde......a žádný veliky rozepisování, ať němusím pročítat hafo stránek :help:

Krásné slunečné ráno všem kol1

Máro: čágobello! No konečně taky budeš pracovat! :smich: škoda jen že Tě u toho nemužu vyfotit :feve:

Tě pic... tak snad bude zase cas na Shcko :)

ahoj hospůdko

Od rána klid ?? Co se děje ?? ste se mi tu klucííí pohádali ?

Zdar, taky koukám. Jak jsem v práci, tak je tu živo, jak jsem doma, tak mrtvo :kuk:

Asi se vcera hromadne vožrali a jeste to dospavaj

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.