Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
hlaásím že u nás příjemně...bezvětří a celkem i relativní teplo :)

ráca nebuď smutnej....dyť už musíš být na ty podlosti od nás i zvyklej lol

takže nejsem tak špatnej???.... pouze si mě škadlil???? :) jupííííí

Vloženo
no vidiš ještě bych moh třeba někoho tim mim lelkem ohrozit...... :smich::smich::smich:

hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? :smich:

Vloženo
hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? :smich:

no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... :smich::smich::smich:

Vloženo
no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... :smich::smich::smich:

kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí :D) lol:smich: tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude lol

Vloženo
kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí :D ) lol:smich: tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude lol

tak tomu nerozumi...a ja si myslel jakej se pořádnej......,no nic.... :feve:

Vloženo
no taky si to už opakuju a utěšuju......aspon v tom nejsi sám...

jak nejsi sám, já to jen nadhodil pro případy jako jsi ty lol ...ale má to i svý výhody, pokud je lelek na tom dost bídně, můžeš zažádat o kartičku invalidy = volný parkovací místo před domem, parkování u supermarketů....nakonec ti ještě budem závidět :smich::smich:

Vloženo
no tak po tom sem vždy toužil a ještě ruzny slevy parada......hned jdu na posudkovou !! snad tam nebude nějaka vnadna doktorka aby to dostal

ty hajzlíku...tiše závidím :smich:

hele ráco, jdu to zalomit...tak dobrou noc a zítra jako vždy v hospůdce ;)

Vloženo
Vyhrožuje mě s vrácením zásilky a já to občas beru vážně...fakt...byl by první kdo by něco vrátil! :aggressive:

No Romane jednou někdo první musí být...nemyslíš? ;) Myslím, že Tě pošťačka dneska zcela jistě navštíví......cenu znáš.......

Jinak jsem rád, že se Vám Všem po mě stýskalo...hlavně Romčovi / :smich: /

Dneska tu budu až navečer...jedu na služebku pro nějaký náhradní díly do Plzně.....a jedu takovou jebkou Tranzitem...sice 1,9 ale bez turbíčka...svině jedna líná :feve::smich: ...tak se mějte a nezlobte zde......a žádný veliky rozepisování, ať němusím pročítat hafo stránek :help:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...