raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 máš štěstí že je po 22hodině no vidiš ještě bych moh třeba někoho tim mim lelkem ohrozit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hlaásím že u nás příjemně...bezvětří a celkem i relativní teplo ráca nebuď smutnej....dyť už musíš být na ty podlosti od nás i zvyklej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no u nás taky trochu fouka...byl sem si před chvíli pokouřit cigaretku z okna a brrrr to jsou hrozný výkyvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hlaásím že u nás příjemně...bezvětří a celkem i relativní teplo ráca nebuď smutnej....dyť už musíš být na ty podlosti od nás i zvyklej takže nejsem tak špatnej???.... pouze si mě škadlil???? jupííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no vidiš ještě bych moh třeba někoho tim mim lelkem ohrozit...... hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to jsou hrozný výkyvy já mám strašný výkyvy z alkoholu..zprava doleva...zleva doprava a nejhorší jsou ty k zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 hle schoovej ho, nebo si ještě ublížíš a navíc s maličkostma se nezabíváš...nebo jo? no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no ja nevim ... herečka mu říka obříku a kulí oči tak nevim co to je za rozměr... kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí ) tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 kulý oči, protože zadržuje smích...si skus koukat na něco tak malýho, až je to směšný a říkt tomu obříku (obřík - zdrobnělina, a to o něčem svědčí ) tak a čim nás ještě ohromíš, když lelek to nebude tak tomu nerozumi...a ja si myslel jakej se pořádnej......,no nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ráca to nic....teď se můžeš naučit tu frázy o malym kašpárkovi a čekat u dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no taky si to už opakuju a utěšuju......aspon v tom nejsi sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no taky si to už opakuju a utěšuju......aspon v tom nejsi sám... jak nejsi sám, já to jen nadhodil pro případy jako jsi ty ...ale má to i svý výhody, pokud je lelek na tom dost bídně, můžeš zažádat o kartičku invalidy = volný parkovací místo před domem, parkování u supermarketů....nakonec ti ještě budem závidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no tak po tom sem vždy toužil a ještě ruzny slevy parada......hned jdu na posudkovou !! snad tam nebude nějaka vnadna doktorka aby to dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no tak po tom sem vždy toužil a ještě ruzny slevy parada......hned jdu na posudkovou !! snad tam nebude nějaka vnadna doktorka aby to dostal ty hajzlíku...tiše závidím hele ráco, jdu to zalomit...tak dobrou noc a zítra jako vždy v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak dobrou honzo já čekam na herečku než mi přijede tak zejtra čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak já se také loučím,dobrou nocku všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 taky dobrou čertiku.....já to tady jako tradičně zavřu...ahojjj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vyhrožuje mě s vrácením zásilky a já to občas beru vážně...fakt...byl by první kdo by něco vrátil! No Romane jednou někdo první musí být...nemyslíš? Myslím, že Tě pošťačka dneska zcela jistě navštíví......cenu znáš....... Jinak jsem rád, že se Vám Všem po mě stýskalo...hlavně Romčovi / / Dneska tu budu až navečer...jedu na služebku pro nějaký náhradní díly do Plzně.....a jedu takovou jebkou Tranzitem...sice 1,9 ale bez turbíčka...svině jedna líná ...tak se mějte a nezlobte zde......a žádný veliky rozepisování, ať němusím pročítat hafo stránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Krásné slunečné ráno všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Máro: čágobello! No konečně taky budeš pracovat! škoda jen že Tě u toho nemužu vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tě pic... tak snad bude zase cas na Shcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Od rána klid ?? Co se děje ?? ste se mi tu klucííí pohádali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdar, taky koukám. Jak jsem v práci, tak je tu živo, jak jsem doma, tak mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Asi se vcera hromadne vožrali a jeste to dospavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.