Květen 28, 200916 r Autor Jsem zvědavej co mě čeká po návratu domů... Balík s vráceným zbožím...proč to pořád nechápeš, Ty kluku ušatá.....
Květen 28, 200916 r Autor ahoj všem ještě jednou...počasí nic moc..fučí vítr a prší pak zase svítí slunce na jako u blbejch na dvorku
Květen 28, 200916 r To má přesně takovy tvar, to bys musel ořězat aby ti to páslo, lepší je zadní přesně to jsem měl na mysli. díky Mirku koupím zadní
Květen 28, 200916 r ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo.... ty woe, tos měl ještě přidat! Vždyt si jel služebním trazitem, ne? Víš jak by byl parádní gulášek
Květen 28, 200916 r Autor ty woe, tos měl ještě přidat! Vždyt si jel služebním trazitem, ne? Víš jak by byl parádní gulášek dej pokoj pak ty starosti s autem....a chudák zvíře...
Květen 28, 200916 r Hoj Márooo... ste se s Romčou chytli jo??? ... Copa pošťačka ti flákla foťákem ??
Květen 28, 200916 r ahoj všem ještě jednou...počasí nic moc..fučí vítr a prší pak zase svítí slunce na jako u blbejch na dvorku zdravím tě
Květen 28, 200916 r ale ten guláš Marku, mohla bejt lahůdka A nejlepčí by byl, kdybys ses rozdělil s kamarádama
Květen 28, 200916 r Autor Hoj Márooo... ste se s Romčou chytli jo??? ... Copa pošťačka ti flákla foťákem ?? ale procházíme krizí..to se urovná..teda uvidíme až převezme balík-vratku
Květen 28, 200916 r A nejlepčí by byl, kdybys ses rozdělil s kamarádama jj, to by jsme ho mohli všude chválit já radši prase dyť je to skoro stejný
Květen 28, 200916 r Romane buď klidnej... Mara ti urcite poslal praznou krabici zpatky.. aby te trochu vydeptal
Květen 28, 200916 r ale procházíme krizí..to se urovná..teda uvidíme až převezme balík-vratku Kdybys chtěl číslo do manželské poradny, tak řekni není problem
Květen 28, 200916 r ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo.... Koukám že seš myslivec teda skoro
Květen 28, 200916 r Autor Kdybys chtěl číslo do manželské poradny, tak řekni není problem Ty ho už znáš z paměti co...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.