Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čau Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jsem zvědavej co mě čeká po návratu domů... Balík s vráceným zbožím...proč to pořád nechápeš, Ty kluku ušatá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všem ještě jednou...počasí nic moc..fučí vítr a prší pak zase svítí slunce na jako u blbejch na dvorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 To má přesně takovy tvar, to bys musel ořězat aby ti to páslo, lepší je zadní přesně to jsem měl na mysli. díky Mirku koupím zadní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo.... ty woe, tos měl ještě přidat! Vždyt si jel služebním trazitem, ne? Víš jak by byl parádní gulášek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak s tím počasím je to všude stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ty woe, tos měl ještě přidat! Vždyt si jel služebním trazitem, ne? Víš jak by byl parádní gulášek dej pokoj pak ty starosti s autem....a chudák zvíře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hoj Márooo... ste se s Romčou chytli jo??? ... Copa pošťačka ti flákla foťákem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale ten guláš Marku, mohla bejt lahůdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všem ještě jednou...počasí nic moc..fučí vítr a prší pak zase svítí slunce na jako u blbejch na dvorku zdravím tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale ten guláš Marku, mohla bejt lahůdka A nejlepčí by byl, kdybys ses rozdělil s kamarádama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale ten guláš Marku, mohla bejt lahůdka já radši prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hoj Márooo... ste se s Romčou chytli jo??? ... Copa pošťačka ti flákla foťákem ?? ale procházíme krizí..to se urovná..teda uvidíme až převezme balík-vratku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A nejlepčí by byl, kdybys ses rozdělil s kamarádama jj, to by jsme ho mohli všude chválit já radši prase dyť je to skoro stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 za prasetem bych zajel i na pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Romane buď klidnej... Mara ti urcite poslal praznou krabici zpatky.. aby te trochu vydeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a kde ho máš Máro??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale procházíme krizí..to se urovná..teda uvidíme až převezme balík-vratku Kdybys chtěl číslo do manželské poradny, tak řekni není problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 koho Stando? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všem....po cestě zpět jsem málem sejmu posranou srnku..viděl jsem jí na poli jak běží k silnici...zpomalil jsem a šup už byla málem pod autem.....chjo.... Koukám že seš myslivec teda skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kdybys chtěl číslo do manželské poradny, tak řekni není problem Ty ho už znáš z paměti co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj hospodo ještě vás neodfouknul vítr?...u nás je pěkná fujavice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jasný, že prase Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zadr sporťáku....hansi Klátile.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čau Honzo, zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.