Evers Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak v cem byl error maro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zadr sporťáku....hansi Klátile.... ahoj ahoj...pěkně to máš naučený Máro - šéééfe tak co, ještě trápíš Romana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak v cem byl error maro ? No hlavně v Romčovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ty ho už znáš z paměti co... Ja jsem věděl, že to někdo řekne , Já ho neznám, ale kamarád google mi ho pošeptá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 čau Honzo, zatím ne zdárec Stando...říkáš v Praze klid a mír jo jen aby nelítaly střechy v Letňanech, jak je zvikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj ahoj...pěkně to máš naučený Máro - šéééfe tak co, ještě trápíš Romana? furt...a pořád a neustále...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj hospodo ještě vás neodfouknul vítr?...u nás je pěkná fujavice Kurňa nestraš sem tu na by mě asi jeblo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ja jsem věděl, že to někdo řekne , Já ho neznám, ale kamarád google mi ho pošeptá to víš kamarádi..teda já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kurňa nestraš sem tu na by mě asi jeblo copak máš...skútra nebo mašinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj hospodo ještě vás neodfouknul vítr?...u nás je pěkná fujavice ahoj Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kurňa nestraš sem tu na by mě asi jeblo jebla by tě maximálně nějaká větev nebo střecha co by letěla kolem no hele u nás to vypadá na kvalitní bouřku - asi budou lítat trakaře...možná sem doletí i tvoje kolo nebo na čem tam si Mára: kudinka Románek, dyť víš že má křehkou dušičku...ty ho chceš utrápit viď ty tyrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 copak máš...skútra nebo mašinu? Mám necelý 2 měsíce skůtra,Yamaha AeroxR edice F1 /Panasonic Toyta Od doby co ho mám se mi autem ani moc jezdit nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj Jendo dobrý den slečno jako nezávislá pozorovatelka opačného pohlaví....co se tu v knajpě dělo, po dobu mé nepřítomnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mám necelý 2 měsíce skůtra,Yamaha AeroxR edice F1 /Panasonic Toyta Od doby co ho mám se mi autem ani moc jezdit nechce to zní jak název nějakýho toustovače nebo mixéru ale projížďka to musí být parádní co?...kolik si vezme tahle mrška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JENDO no všichni tě tu zdrbali až do trenek ale neboj,včas sem je zarazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Mám necelý 2 měsíce skůtra,Yamaha AeroxR edice F1 /Panasonic Toyta Od doby co ho mám se mi autem ani moc jezdit nechce Taky jsem měl skutra a jsem rád,že jsem se ho střepal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JENDO no všichni tě tu zdrbali až do trenek ale neboj,včas sem je zarazila Ooooo děkuji ti moje zachránkyně....řikáš až do trenek? já věděl proč si dneska brát čistý Woody: co to?...skůtr nebyl to pravý ořechový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 bry odpoledne...... tak herečku mam zase v práci a sem doma úplně sám..... kdo se hlasí dobrovolně??????..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Ooooo děkuji ti moje zachránkyně....řikáš až do trenek? já věděl proč si dneska brát čistý Woody: co to?...skůtr nebyl to pravý ořechový? Vždyť to nejede a nehraje tam rádio a prší tam a navíc byl šikmooký Editováno: 28. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jinak tady jsou dvě fotky z loun jak to vypadalo o tu minulou průtž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 bry odpoledne...... tak herečku mam zase v práci a sem doma úplně sám..... kdo se hlasí dobrovolně??????..... :D :D dobrej dobrej ráco myslím že kdo si přečetl náš včerejší pokec na téma "i s malým kašpárkem velký divaddlo" tak se s úsměvem snad radší ani hlásit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 bry odpoledne...... tak herečku mam zase v práci a sem doma úplně sám..... kdo se hlasí dobrovolně??????..... :D :D nazdárek Jindro..ty seš takovej osamělej pořád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobrej dobrej ráco myslím že kdo si přečetl náš včerejší pokec na téma "i s malým kašpárkem velký divaddlo" tak se s úsměvem snad radší ani hlásit nebude a ja se tak těšil pořadně se vykoupal a i za ráfkem se vydrhnul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Vždyť to nejede a nehraje tam rádio a prší tam a navíc byl šikmooký to jsou jasný argumenty - hlavně ty šikmooký ráca: nooo to je pěkně vody takových 20 čísel určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nazdárek Jindro..ty seš takovej osamělej pořád... že jo .. pořád doma sam a sam....to abych si zase vymyslel nějakou večerní kulturu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.