Květen 28, 200916 r Autor stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky... ale no tak přestaňte se hádat kdo má /je větší pták...ať to rozsoudí jediná žena zde Žanetka....
Květen 28, 200916 r Markůůůůů Markůůůů rácu na sraz neberem...on...on by na nás vytahoval lelka ale ja to myslel jako trest ne za odměnu.....dobra dobra prdim na vás...... Upraveno Květen 28, 200916 r od raca
Květen 28, 200916 r ale no tak přestaňte se hádat kdo má /je větší pták...ať to rozsoudí jediná žena zde Žanetka.... to je rozumný tak Žanet...kdo z nás je větší pták pán Jenda (ten milejší, mladší, vtipnější, pohlednější....a tak dále ) nebo Jindra (ten....ráca) ?
Květen 28, 200916 r to zní jak název nějakýho toustovače nebo mixéru ale projížďka to musí být parádní co?...kolik si vezme tahle mrška? ti dám toustovač jinak asi 2 litry spotřeba,ale nemám ověřeno jelikož to nějak neřeším
Květen 28, 200916 r Autor ti dám toustovač jinak asi 2 litry spotřeba,ale nemám ověřeno jelikož to nějak neřeším to já mám větší....jak 2 litry....já mám 5 půllitrů 12°
Květen 28, 200916 r No, já nevím jak vyale já projezdím autem tak litr měsíčně Upraveno Květen 28, 200916 r od Woody
Květen 28, 200916 r Autor no já asi litr a půl...... páč mám combi Upraveno Květen 28, 200916 r od Marek
Květen 28, 200916 r Já mám tak combi, měl bys stím jet do servisu, že ti to nějak žere a jinač litr jako 1000 kč
Květen 28, 200916 r ne já tě Raco na srzu chci...na sporťáka se vykašli...... no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi Ondro: ale pořádnej toustovač tak 2 litry to je hovínko a hlavně se s ním všude dostaneš....dicky je pěkný závidět v Praze skůtrařům, jak se proplejtaj v zácpě mezi autama
Květen 28, 200916 r no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi Ondro: ale pořádnej toustovač tak 2 litry to je hovínko a hlavně se s ním všude dostaneš....dicky je pěkný závidět v Praze skůtrařům, jak se proplejtaj v zácpě mezi autama Já měl psáno taky 2l a real bylo 3,5 proto taky šel do světa
Květen 28, 200916 r mně to jezdí skoro zadarmo....dal jsem na rady Káti Žak ze strany zelených a jezdím na biomasu = do nádrže hážu starý ponožky a loupu tam pomeranč
Květen 28, 200916 r Autor Já mám tak combi, měl bys stím jet do servisu, že ti to nějak žere a jinač litr jako 1000 kč však jo strejdo woody..co zásilka dorazila?
Květen 28, 200916 r Autor mně to jezdí skoro zadarmo....dal jsem na rady Káti Žak ze strany zelených a jezdím na biomasu = do nádrže hážu starý ponožky a loupu tam pomeranč a kolik kg pomerančů a jak moc smradlavý ponožky?
Květen 28, 200916 r no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi nene mě se do trenek nikdo s lelkem nedostane.... a nikam stejně nikdy nepojedu prdim na vás..stejně mi vyjde směna,narozeniny,pohřeb nebo něco podobnýho..
Květen 28, 200916 r Autor nene mě se do trenek nikdo s lelkem nedostane.... a nikam stejně nikdy nepojedu prdim na vás..stejně mi vyjde směna,narozeniny,pohřeb nebo něco podobnýho.. a zase zagorkáááááááá..hééééééééérečka..srabíííííííííček...
Květen 28, 200916 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68449&hl= hoši, to je kolík, namontoval denní svícení a o pul litru menší spotřeba
Květen 28, 200916 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68449&hl= hoši, to je kolík, namontoval denní svícení a o pul litru menší spotřeba jo taky mě pobavil...
Květen 28, 200916 r a zase zagorkáááááááá..hééééééééérečka..srabíííííííííček... no tak sem zagorka a srab....na takovy jako vy .... ja z ptačí perspektivy prdíímmm...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.