Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 stejně ti žadny nepošlu...a až tě potkam tak ti ukážu jak je lelek veliky... ale no tak přestaňte se hádat kdo má /je větší pták...ať to rozsoudí jediná žena zde Žanetka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Markůůůůů Markůůůů rácu na sraz neberem...on...on by na nás vytahoval lelka ale ja to myslel jako trest ne za odměnu.....dobra dobra prdim na vás...... Editováno: 28. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ale no tak přestaňte se hádat kdo má /je větší pták...ať to rozsoudí jediná žena zde Žanetka.... to je rozumný tak Žanet...kdo z nás je větší pták pán Jenda (ten milejší, mladší, vtipnější, pohlednější....a tak dále ) nebo Jindra (ten....ráca) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to zní jak název nějakýho toustovače nebo mixéru ale projížďka to musí být parádní co?...kolik si vezme tahle mrška? ti dám toustovač jinak asi 2 litry spotřeba,ale nemám ověřeno jelikož to nějak neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ne já tě Raco na srzu chci...na sporťáka se vykašli...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ti dám toustovač jinak asi 2 litry spotřeba,ale nemám ověřeno jelikož to nějak neřeším to já mám větší....jak 2 litry....já mám 5 půllitrů 12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) No, já nevím jak vyale já projezdím autem tak litr měsíčně Editováno: 28. Květen 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) no já asi litr a půl...... páč mám combi Editováno: 28. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já mám tak combi, měl bys stím jet do servisu, že ti to nějak žere a jinač litr jako 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ne já tě Raco na srzu chci...na sporťáka se vykašli...... no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi Ondro: ale pořádnej toustovač tak 2 litry to je hovínko a hlavně se s ním všude dostaneš....dicky je pěkný závidět v Praze skůtrařům, jak se proplejtaj v zácpě mezi autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Rácovi se pod trenky nedostanu...pod křídlo možná..ale pod trenky nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi Ondro: ale pořádnej toustovač tak 2 litry to je hovínko a hlavně se s ním všude dostaneš....dicky je pěkný závidět v Praze skůtrařům, jak se proplejtaj v zácpě mezi autama Já měl psáno taky 2l a real bylo 3,5 proto taky šel do světa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 mně to jezdí skoro zadarmo....dal jsem na rady Káti Žak ze strany zelených a jezdím na biomasu = do nádrže hážu starý ponožky a loupu tam pomeranč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já mám tak combi, měl bys stím jet do servisu, že ti to nějak žere a jinač litr jako 1000 kč však jo strejdo woody..co zásilka dorazila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo, ja zapomněl, dneska ve 14 h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 mně to jezdí skoro zadarmo....dal jsem na rady Káti Žak ze strany zelených a jezdím na biomasu = do nádrže hážu starý ponožky a loupu tam pomeranč a kolik kg pomerančů a jak moc smradlavý ponožky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 no joooo Romana si rozházel, tak se chce dostat pod trenky rácovi nene mě se do trenek nikdo s lelkem nedostane.... a nikam stejně nikdy nepojedu prdim na vás..stejně mi vyjde směna,narozeniny,pohřeb nebo něco podobnýho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jo, ja zapomněl, dneska ve 14 h super...už su klidný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nene mě se do trenek nikdo s lelkem nedostane.... a nikam stejně nikdy nepojedu prdim na vás..stejně mi vyjde směna,narozeniny,pohřeb nebo něco podobnýho.. a zase zagorkáááááááá..hééééééééérečka..srabíííííííííček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68449&hl= hoši, to je kolík, namontoval denní svícení a o pul litru menší spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jo woody akolik bylo známek? zase plná obálka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68449&hl= hoši, to je kolík, namontoval denní svícení a o pul litru menší spotřeba jo taky mě pobavil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jo woody akolik bylo známek? zase plná obálka? Ne, razítko 37 kč, známky došli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a zase zagorkáááááááá..hééééééééérečka..srabíííííííííček... no tak sem zagorka a srab....na takovy jako vy .... ja z ptačí perspektivy prdíímmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ne ta na nás sereš...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.