Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 to se ti povedlo díky...on si to zaslouží, bejk jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já si jdu lehnout na chviličku ke svy dcerušce! Tak zatim čus bejci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já si jdu lehnout na chviličku ke svy dcerušce! Tak zatim čus bejci! TO JE TRESTNÝ...BEJKU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 raca: tak to opravdu nemužu sloužit. nevadí ted už sem snad na dobrý stopě a mělo by to klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Co je trestny? Co blbneš? Ty už nechlastej Máro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 romčo klídek. já vím že jsi rozhozenej z tý vratky.......ale klídek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Pořád uvažuju že Ti to pošlu zpět...zitra tam pojedu okolo poledniho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) hele herečka se mě ptá co jsi měl k večeři a nejen ty, ale ostatní..aby měla inspiraci.... Editováno: 28. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Pořád uvažuju že Ti to pošlu zpět...zitra tam pojedu okolo poledniho... adresát nezastižen..vráceno odesílateli Editováno: 28. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdenka udělala kuřeci masičko v těstičku a nějaké těstovinky či co...k tomu cherry rajčátka a je mi fajn.Bylo to moc dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 adresát nezastižen..vráceno odesílateli Tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a ostatní? Raca, kibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak nějak... Tobě to nedá a vezneš to.......jsi zvědavej jako malej u vánočního stromku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jinak že ji moc zdravím a jestli to někdy dopadne a přijedu tak miluju bramborové knedliky a zeli s nějakym tim masičkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj chuligání koukám vše při starém: Mára prudí Romana...Roman prudí Máru a .....a všichni prudí rácu klucíííí já měl k večeři fazole po mexicku....pěkně chilly fazolky a hovězí nudličky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tobě to nedá a vezneš to.......jsi zvědavej jako malej u vánočního stromku.. Si zas moc nefandi Marečku...uvidime podle nálady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: hurááá!!! Aspon někdo je tady normální!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj chuligání koukám vše při starém: Mára prudí Romana...Roman prudí Máru a .....a všichni prudí rácu klucíííí já měl k večeři fazole po mexicku....pěkně chilly fazolky a hovězí nudličky tak si odsedni........a votevřete okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 hele herečka se mě ptá co jsi měl k večeři a nejen ty, ale ostatní..aby měla inspiraci.... Já měl párek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: hurááá!!! Aspon někdo je tady normální!!! nazdar Romčo...to se mi moc často nestává, že zrovna u mne normální co to?...Marek a spol dělaj dusno jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Já měl párek panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Jendo.Marek pořád prudi a zkouší co asi vydržím...nevím proč ale láska má mnoho podob...to je fakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nazdar Romčo...to se mi moc často nestává, že zrovna u mne normální co to?...Marek a spol dělaj dusno jo? DUSNO DĚLAJÍ TY TVOJE FAZOLE.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahoj Jendo.Marek pořád prudi a zkouší co asi vydržím...nevím proč ale láska má mnoho podob...to je fakt! A DOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí Ale ptal se Marek, co jsme měli k večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.