Květen 28, 200916 r Autor Já si jdu lehnout na chviličku ke svy dcerušce! Tak zatim čus bejci! TO JE TRESTNÝ...BEJKU...
Květen 28, 200916 r raca: tak to opravdu nemužu sloužit. nevadí ted už sem snad na dobrý stopě a mělo by to klapnout
Květen 28, 200916 r Autor hele herečka se mě ptá co jsi měl k večeři a nejen ty, ale ostatní..aby měla inspiraci.... Upraveno Květen 28, 200916 r od Marek
Květen 28, 200916 r Autor Pořád uvažuju že Ti to pošlu zpět...zitra tam pojedu okolo poledniho... adresát nezastižen..vráceno odesílateli Upraveno Květen 28, 200916 r od Marek
Květen 28, 200916 r Zdenka udělala kuřeci masičko v těstičku a nějaké těstovinky či co...k tomu cherry rajčátka a je mi fajn.Bylo to moc dobry!
Květen 28, 200916 r Autor Tak nějak... Tobě to nedá a vezneš to.......jsi zvědavej jako malej u vánočního stromku..
Květen 28, 200916 r Jinak že ji moc zdravím a jestli to někdy dopadne a přijedu tak miluju bramborové knedliky a zeli s nějakym tim masičkem!
Květen 28, 200916 r ahoj chuligání koukám vše při starém: Mára prudí Romana...Roman prudí Máru a .....a všichni prudí rácu klucíííí já měl k večeři fazole po mexicku....pěkně chilly fazolky a hovězí nudličky
Květen 28, 200916 r Tobě to nedá a vezneš to.......jsi zvědavej jako malej u vánočního stromku.. Si zas moc nefandi Marečku...uvidime podle nálady...
Květen 28, 200916 r Autor ahoj chuligání koukám vše při starém: Mára prudí Romana...Roman prudí Máru a .....a všichni prudí rácu klucíííí já měl k večeři fazole po mexicku....pěkně chilly fazolky a hovězí nudličky tak si odsedni........a votevřete okna
Květen 28, 200916 r hele herečka se mě ptá co jsi měl k večeři a nejen ty, ale ostatní..aby měla inspiraci.... Já měl párek
Květen 28, 200916 r Jendo: hurááá!!! Aspon někdo je tady normální!!! nazdar Romčo...to se mi moc často nestává, že zrovna u mne normální co to?...Marek a spol dělaj dusno jo?
Květen 28, 200916 r Já měl párek panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí
Květen 28, 200916 r Ahoj Jendo.Marek pořád prudi a zkouší co asi vydržím...nevím proč ale láska má mnoho podob...to je fakt!
Květen 28, 200916 r Autor nazdar Romčo...to se mi moc často nestává, že zrovna u mne normální co to?...Marek a spol dělaj dusno jo? DUSNO DĚLAJÍ TY TVOJE FAZOLE....
Květen 28, 200916 r Autor Ahoj Jendo.Marek pořád prudi a zkouší co asi vydržím...nevím proč ale láska má mnoho podob...to je fakt! A DOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 28, 200916 r panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí Ale ptal se Marek, co jsme měli k večeři
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.