Květen 28, 200916 r Autor panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí NIC NENAHLAŠUJ...PROSÍM...
Květen 28, 200916 r woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču No fůůůjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Květen 28, 200916 r woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču a co teprv párek (od) Romčí Marku neboj, nic hlásit nebudu...já to uložím do sáčku a na sraze ti to předám jako dar
Květen 28, 200916 r ano mám froté ponožky..... hmmm frotééé, tady si někdo žije...já mám jenom silonový
Květen 28, 200916 r woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou
Květen 28, 200916 r Autor A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou copak byly u vás záplavy?
Květen 28, 200916 r Autor tak co jak se máte dneska všichni....a prosím kibiho aby zde neprděl.......
Květen 28, 200916 r Autor Ne, to jsem si dovez od Rácy tak to jo to je kámoš....ale já ybch si dal..doma děláme ty utopence za tepla....jsou super....
Květen 28, 200916 r Kuci: já se odmlčim.Hérečka potřebuje abych uklidil byt,umyl nádobí,uvařil na zitra oběd a v neposlední řadě šel umejt záchod...tak jdu dřit! Ach jo!
Květen 28, 200916 r A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou Oooooo pán je labužnííík...utopenci jsou lahůdka a do hospody jako dělaný Máro: nahovno počasí a asi působí...jsem nějakej chcíplej, ale jináč pohoda...co u vás? simtě, mám to pod kontrolou
Květen 28, 200916 r Autor u nás hnusně..zima..vítr, déšť.....mám hlad, nechci se jít mejt a vůbec to stojí za hovno...a ještě i romča odešel...
Květen 28, 200916 r konečně vypadneš óčkaři Ty woe...já snad prodám Očko a koupim si to h to pojede nebo tak nějak...
Květen 28, 200916 r Kuci: já se odmlčim.Hérečka potřebuje abych uklidil byt,umyl nádobí,uvařil na zitra oběd a v neposlední řadě šel umejt záchod...tak jdu dřit! Ach jo! ty vole ty máš galeje tak ahoj Romane a hlavně nepopleť pořadí...první uvařit a pak umejt hajzlík
Květen 28, 200916 r Tak já se vrátim.Herečce jsem řekl že ode dneška jen vydělávam prachy a seru na nějakej trapnej uklid!!
Květen 28, 200916 r Jendo: manželstvi je boj...jednou jsem nahoře já a podruhé je nahoře manželka...tomu se řiká na koníčka!
Květen 28, 200916 r u nás hnusně..zima..vítr, déšť.....mám hlad, nechci se jít mejt a vůbec to stojí za hovno...a ještě i romča odešel... čoveče Marku ty máš svý dny mazej se umejt, cestou seber něco z lednice a uvidíš že to bude hnedka lepší (hlavně pro nás )
Květen 28, 200916 r U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení Co se stěžuješ!!! Budeš chytrej jako rádio!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.