Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 panečku to je inspirace...to aby si na to Romanova herečka vzala kuchařku Marku: neboj hlášený nesmrdí NIC NENAHLAŠUJ...PROSÍM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Klideček Marečku...a nohy v teple máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Klideček Marečku...a nohy v teple máš? ano mám froté ponožky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču No fůůůjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču a co teprv párek (od) Romčí Marku neboj, nic hlásit nebudu...já to uložím do sáčku a na sraze ti to předám jako dar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ano mám froté ponožky..... hmmm frotééé, tady si někdo žije...já mám jenom silonový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 woody párek je super...to já miluju..a víc jak romču A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ok kibi.....beru...alespoň hned umřu a budete mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou copak byly u vás záplavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Marku: neřikej pitchoviny a umřit Ti dovoluju po 11 červenci!!! Jasny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 copak byly u vás záplavy? Ne, to jsem si dovez od Rácy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak co jak se máte dneska všichni....a prosím kibiho aby zde neprděl....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ne, to jsem si dovez od Rácy tak to jo to je kámoš....ale já ybch si dal..doma děláme ty utopence za tepla....jsou super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kuci: já se odmlčim.Hérečka potřebuje abych uklidil byt,umyl nádobí,uvařil na zitra oběd a v neposlední řadě šel umejt záchod...tak jdu dřit! Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 konečně vypadneš óčkaři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A to mám ještě v lednici utopence , jsou už tyden naložené, ty budou Oooooo pán je labužnííík...utopenci jsou lahůdka a do hospody jako dělaný Máro: nahovno počasí a asi působí...jsem nějakej chcíplej, ale jináč pohoda...co u vás? simtě, mám to pod kontrolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 u nás hnusně..zima..vítr, déšť.....mám hlad, nechci se jít mejt a vůbec to stojí za hovno...a ještě i romča odešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 konečně vypadneš óčkaři Ty woe...já snad prodám Očko a koupim si to h to pojede nebo tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Kuci: já se odmlčim.Hérečka potřebuje abych uklidil byt,umyl nádobí,uvařil na zitra oběd a v neposlední řadě šel umejt záchod...tak jdu dřit! Ach jo! ty vole ty máš galeje tak ahoj Romane a hlavně nepopleť pořadí...první uvařit a pak umejt hajzlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak já se vrátim.Herečce jsem řekl že ode dneška jen vydělávam prachy a seru na nějakej trapnej uklid!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jendo: manželstvi je boj...jednou jsem nahoře já a podruhé je nahoře manželka...tomu se řiká na koníčka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 u nás hnusně..zima..vítr, déšť.....mám hlad, nechci se jít mejt a vůbec to stojí za hovno...a ještě i romča odešel... čoveče Marku ty máš svý dny mazej se umejt, cestou seber něco z lednice a uvidíš že to bude hnedka lepší (hlavně pro nás ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 U mně taky na pytel, pujdu spát, místo zítřejšího volna musím na školení Co se stěžuješ!!! Budeš chytrej jako rádio!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.