Květen 29, 200916 r tak to si řekni polovičce,to já nemůžu sloužit nebo si měl na mysli něco k jídlu?? no já myslel kávu :smich: ...teda na co ty ženský nemyslí Ty se teda nezdás Žanetko mám tu malou oslavu můj 1000 příspěvek Upraveno Květen 29, 200916 r od spineshank
Květen 29, 200916 r no já myslel kávu :smich: ...teda na co ty ženský nemyslí Ty se teda nezdás Žanetko mám tu malou oslavu můj 1000 příspěvek GRATULUJU!!!
Květen 29, 200916 r i ja sem zde a taky jen na skok ... protože zdejší osazenstvo není vůčí geniům vstřícný..... a navic za tři hodky jede racíček pracovat ... hurrráááááá :-))))))
Květen 29, 200916 r ONDRO na MM??to je na mě moc tvrdá music a pán Přeci ale pán musí být tvrdej jinak to není švanda :smich: ,přeci s nějakým měkejšem není zábava.
Květen 29, 200916 r Brej den,copak dneska řešíte? ahoj .. dneska nic valnyho...romanek konečně dostal balíček od marečka .... a ondra laka čertici na koncert ..
Květen 29, 200916 r Dostal jsem nafukovaci pannu! juuuu ..... to se mazlíček vzdal svyho nejmilejšího potěšení a věnoval ti ho???
Květen 29, 200916 r juuuu ..... to se mazlíček vzdal svyho nejmilejšího potěšení a věnoval ti ho??? íš...láska k bližnímu...Mára je celkem obětavej člověk což se v současné době jen tak nevidí!
Květen 29, 200916 r íš...láska k bližnímu...Mára je celkem obětavej člověk což se v současné době jen tak nevidí! prej celkem obětavej..... .... celkem sme určitě všichni...
Květen 29, 200916 r Ted jsem Markovi volal do kanclu ale marně...vyzvánělo to a pak to zvedla asi jeho sekretářka a zadejchanym hlasem mi oznámila že Marek je dávno v ...vite kde...
Květen 29, 200916 r ahoj .. dneska nic valnyho...romanek konečně dostal balíček od marečka .... a ondra laka čertici na koncert .. Jak láká,co láká :smich: jsem se jen slušně zeptal zdali si Žanetka nechce rozšířit kulturní obzory a popř.třebas zajít na kávičku
Květen 29, 200916 r malá kontrola... no něco bych potřeboval zkontrolavat jestli je vše na svým místě
Květen 29, 200916 r Tak konečně teprve teď jsem si udělal kávičku,nějakej blázinec dnes,lidi nakupují o 106. To už všichni spí??
Květen 29, 200916 r Tak konečně teprve teď jsem si udělal kávičku,nějakej blázinec dnes,lidi nakupují o 106.To už všichni spí?? já mizím něco dělat..zatím ahoj Ondro a at kávička chutná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.