spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 (editace) tak to si řekni polovičce,to já nemůžu sloužit nebo si měl na mysli něco k jídlu?? no já myslel kávu :smich: ...teda na co ty ženský nemyslí Ty se teda nezdás Žanetko mám tu malou oslavu můj 1000 příspěvek Editováno: 29. Květen 2009, autor: spineshank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jsem tu jen na skok takže hop a je tu lidoop?? hezký den pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jsem tu jen na skok Taky bych si skočil,ale žádná není nablízku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no já myslel kávu :smich: ...teda na co ty ženský nemyslí Ty se teda nezdás Žanetko mám tu malou oslavu můj 1000 příspěvek GRATULUJU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 i ja sem zde a taky jen na skok ... protože zdejší osazenstvo není vůčí geniům vstřícný..... a navic za tři hodky jede racíček pracovat ... hurrráááááá :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 GRATULUJU!!! Děkuju Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Neviděli jste mou prdelku tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ONDRO na MM??to je na mě moc tvrdá music a pán Přeci ale pán musí být tvrdej jinak to není švanda :smich: ,přeci s nějakým měkejšem není zábava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Brej den,copak dneska řešíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Brej den,copak dneska řešíte? ahoj .. dneska nic valnyho...romanek konečně dostal balíček od marečka .... a ondra laka čertici na koncert .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak tak...baliček mám! A Marovi za něj děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak se pochlub čim tě mazlik odměnil?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dostal jsem nafukovaci pannu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zeby studentska pečeť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dostal jsem nafukovaci pannu! juuuu ..... to se mazlíček vzdal svyho nejmilejšího potěšení a věnoval ti ho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ne,ne.Mára o mě řiká že jsem tlustej a zakazuje mě sladky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 juuuu ..... to se mazlíček vzdal svyho nejmilejšího potěšení a věnoval ti ho??? íš...láska k bližnímu...Mára je celkem obětavej člověk což se v současné době jen tak nevidí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 íš...láska k bližnímu...Mára je celkem obětavej člověk což se v současné době jen tak nevidí! prej celkem obětavej..... .... celkem sme určitě všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ted jsem Markovi volal do kanclu ale marně...vyzvánělo to a pak to zvedla asi jeho sekretářka a zadejchanym hlasem mi oznámila že Marek je dávno v ...vite kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 taky se podívej kolik je hodin..... mara končí před druhou.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj .. dneska nic valnyho...romanek konečně dostal balíček od marečka .... a ondra laka čertici na koncert .. Jak láká,co láká :smich: jsem se jen slušně zeptal zdali si Žanetka nechce rozšířit kulturní obzory a popř.třebas zajít na kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 malá kontrola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 malá kontrola... no něco bych potřeboval zkontrolavat jestli je vše na svým místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak konečně teprve teď jsem si udělal kávičku,nějakej blázinec dnes,lidi nakupují o 106. To už všichni spí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak konečně teprve teď jsem si udělal kávičku,nějakej blázinec dnes,lidi nakupují o 106.To už všichni spí?? já mizím něco dělat..zatím ahoj Ondro a at kávička chutná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.