Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ty woe...Mára asi usnul v kanceláři kuci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 já mizím něco dělat..zatím ahoj Ondro a at kávička chutná Pá Ž a neblázni s tou prací,je pátek to se už jen pije a sexuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nespí,ale pracují. Ty jsi prodavač? co prodávaš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Woody: já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nespí,ale pracují. Ty jsi prodavač? co prodávaš? to bylo myslím na mě že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jo,na tebe, jsem na mobilu, tak nejsem tak rychly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Nespí,ale pracují. Ty jsi prodavač? co prodávaš? Prodávám mot. a el.pily,zahr.traktůrky,ridery,el a mot.sekačky,bubnové sekačky,mulčovače,křovinořezy,čerpadla atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a nebo ja???? :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 raca: makáš nebo váliš šunky doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 romane ja se teprv chystam na noční ještě hodku a pádim do roboty :-((((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jo,na tebe, jsem na mobilu, tak nejsem tak rychly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ja ješte hodku a fičím domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 romane ja se teprv chystam na noční ještě hodku a pádim do roboty :-((((( Tak to je smutny! Kolik děláš hodin za měsic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já taky,už toho mám plný brejle za tento tejden,tráva roste a lidi blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Já taky,už toho mám plný brejle za tento tejden,tráva roste a lidi blbnou Potřebuju zabrousit nůž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Potřebuju zabrousit nůž! není problém,jen se obávám že to máš ke mě trošku z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 není problém,jen se obávám že to máš ke mě trošku z ruky a TO KONKRÉTNĚ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Potřebuju zabrousit nůž! jen jedna důležitá věc,nejenom nabrousit ale hlavně vyvážit nůž musiš , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a TO KONKRÉTNĚ? 20km od Brna bydlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak to je smutny! Kolik děláš hodin za měsic? no cca +/- 165hod klasika dělam 12-ky....když je normalní režim tak dva dny dělam a dva dny sem doma + občas 1-2x za měsíc přesčas na planovany měsíční odstavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no cca +/- 165hod klasika dělam 12-ky....když je normalní režim tak dva dny dělam a dva dny sem doma + občas 1-2x za měsíc přesčas na planovany měsíční odstavky Tak to je v pohodě! Mě přijde že jseš furt v práci člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ja to mam podobně 3 dny dělam a 3 dny volno. Ale jen denni 12cky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak to je v pohodě! Mě přijde že jseš furt v práci člověče! někdy si to taky myslim ale pak kouknu na hodiny a zjistim že to tak není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak 12 jsou opruz ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 zaleží na zvyku ... mě to vyhovuje ... nechodim do prace denně takže kolikrat stihnu v klidu běžný věci zařídit pře tejden a protože do prace dojíždim ,ne moc, ale dojíždim tak je pro mě lepší jed cca 15x než cca 22x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.