Květen 29, 200916 r já mizím něco dělat..zatím ahoj Ondro a at kávička chutná Pá Ž a neblázni s tou prací,je pátek to se už jen pije a sexuje
Květen 29, 200916 r Nespí,ale pracují. Ty jsi prodavač? co prodávaš? Prodávám mot. a el.pily,zahr.traktůrky,ridery,el a mot.sekačky,bubnové sekačky,mulčovače,křovinořezy,čerpadla atd.
Květen 29, 200916 r romane ja se teprv chystam na noční ještě hodku a pádim do roboty :-((((( Tak to je smutny! Kolik děláš hodin za měsic?
Květen 29, 200916 r Já taky,už toho mám plný brejle za tento tejden,tráva roste a lidi blbnou Potřebuju zabrousit nůž!
Květen 29, 200916 r Potřebuju zabrousit nůž! není problém,jen se obávám že to máš ke mě trošku z ruky
Květen 29, 200916 r Potřebuju zabrousit nůž! jen jedna důležitá věc,nejenom nabrousit ale hlavně vyvážit nůž musiš ,
Květen 29, 200916 r Tak to je smutny! Kolik děláš hodin za měsic? no cca +/- 165hod klasika dělam 12-ky....když je normalní režim tak dva dny dělam a dva dny sem doma + občas 1-2x za měsíc přesčas na planovany měsíční odstavky
Květen 29, 200916 r no cca +/- 165hod klasika dělam 12-ky....když je normalní režim tak dva dny dělam a dva dny sem doma + občas 1-2x za měsíc přesčas na planovany měsíční odstavky Tak to je v pohodě! Mě přijde že jseš furt v práci člověče!
Květen 29, 200916 r Tak to je v pohodě! Mě přijde že jseš furt v práci člověče! někdy si to taky myslim ale pak kouknu na hodiny a zjistim že to tak není...
Květen 29, 200916 r zaleží na zvyku ... mě to vyhovuje ... nechodim do prace denně takže kolikrat stihnu v klidu běžný věci zařídit pře tejden a protože do prace dojíždim ,ne moc, ale dojíždim tak je pro mě lepší jed cca 15x než cca 22x
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.