Květen 29, 200916 r Rozumim...je to hodně o zvyku. jj každy má svý..ale jedu takhle pomalu 10let tak si zvykneš...spíš mě kolikrat sere že se chodí o víkendu kdy se dělaj různy akce atd a já musím jít do práce....pak třeba jdeš v sobotu ráno z noční a vydíš jak štastny opilci se vracej domu a ty jedeš z práce....
Květen 29, 200916 r Autor Dostal jsem nafukovaci pannu! a ještě jsem ti zapomněl říct, že je umytá-vypláchnutá..takže hygiena OK
Květen 29, 200916 r Autor Tak jste mě tu hezky proprali...díky...kamrádi..... Jinak u nás je taková zima...6°C....vítr...a futr popršává...jako u debilů
Květen 29, 200916 r Ty jo, to školení mi dalo zabrat, cice končilo v11, ale musel jsem se vrátit do práce do 18,00
Květen 29, 200916 r Ne, on nás hlídal. Ale měl šikovnou paní asistetku se kterou jsem si dobře popovídal. Vypadalo to i na kafe , ale potom mi řekla, že je těhotná , tak jsem radši šel pracovat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.