Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ale nebudou žádny sprosty! Nebojte se !!! tak to sem ani nedávej..to nikoho nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak to sem ani nedávej..to nikoho nezajímá Ale no tááák Marečku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3975 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 dobrý fotky..hlavně to pití......jo a tu čezáckou bundu-blůzu chci a chci a moc chci......skoč na skypa...ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máro: jsem na sračky a mám náladu na piču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3975 A hele. To je ta falešná Balantinka bez kolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máro: jsem na sračky a mám náladu na piču. hovoríš jak kamoš s ktorým som teraz písal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Brej večír pánové.......a hlavně slečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a mám náladu na piču. No Romčo taky bych si dal říct s nějakou slečnou ...asi máme náladu stejnou a myslíme oba asi na toto že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hovoríš jak kamoš s ktorým som teraz písal :smich: Segra se dnes rozešla definitivně s přítelem a nese to brutálně špatně...nevím jak ji mám pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to je blbý romčo...otevři lahev a dej si panáčka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Segra se dnes rozešla definitivně s přítelem a nese to brutálně špatně...nevím jak ji mám pomoct. aha tak to sa nedá asi nijako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 A hele. To je ta falešná Balantinka bez kolku šťouro....to je asi 20 let stará a to kolky nebyly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to je blbý romčo...otevři lahev a dej si panáčka.. kamoš si dal v vlaku do Blavy a teraz mi písal, že ja som opitý nie on :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Na panču nejsou ani teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Na panču nejsou ani teď nech toho nebo mi přijde ČOI do baráku..a kam bych schoval narychlo palírnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 to je blbý romčo...otevři lahev a dej si panáčka.. Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu! a jak dlho chodili spolu? segra má koľko rokov, staršia ako ja(to len pre zaujimavost lebo si dával fotky zo stužkovej) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží... Maro: děkuju moc za podporu.Udělal jsem to.Musim ji najit nějakou brigádu aby ji to utikalo...studuje ted vysokou a potřebuje něco na prázdniny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží... presne tak, ale zasa ju telefonat može aj obťažovať, nikdy nevieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Brej večír pánové.......a hlavně slečno ahojík Ondro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a jak dlho chodili spolu? segra má koľko rokov, staršia ako ja(to len pre zaujimavost lebo si dával fotky zo stužkovej) ? Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no s brigádou je to všude složitý....ale zaměstnat potřebuje...jak pro prachy tak aby se nenudila......a nemyslela na hlouposti...ale třeba se to mezi nima urovná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee! platí :smich: :smich: ...tak to sme približne rovnaký vek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.