Květen 29, 200916 r Autor Ale nebudou žádny sprosty! Nebojte se !!! tak to sem ani nedávej..to nikoho nezajímá
Květen 29, 200916 r Autor dobrý fotky..hlavně to pití......jo a tu čezáckou bundu-blůzu chci a chci a moc chci......skoč na skypa...ju
Květen 29, 200916 r Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3975 A hele. To je ta falešná Balantinka bez kolku
Květen 29, 200916 r Máro: jsem na sračky a mám náladu na piču. hovoríš jak kamoš s ktorým som teraz písal :smich:
Květen 29, 200916 r a mám náladu na piču. No Romčo taky bych si dal říct s nějakou slečnou ...asi máme náladu stejnou a myslíme oba asi na toto že??
Květen 29, 200916 r hovoríš jak kamoš s ktorým som teraz písal :smich: Segra se dnes rozešla definitivně s přítelem a nese to brutálně špatně...nevím jak ji mám pomoct.
Květen 29, 200916 r Segra se dnes rozešla definitivně s přítelem a nese to brutálně špatně...nevím jak ji mám pomoct. aha tak to sa nedá asi nijako...
Květen 29, 200916 r Autor A hele. To je ta falešná Balantinka bez kolku šťouro....to je asi 20 let stará a to kolky nebyly
Květen 29, 200916 r to je blbý romčo...otevři lahev a dej si panáčka.. kamoš si dal v vlaku do Blavy a teraz mi písal, že ja som opitý nie on :smich: :smich:
Květen 29, 200916 r Autor Na panču nejsou ani teď nech toho nebo mi přijde ČOI do baráku..a kam bych schoval narychlo palírnu....
Květen 29, 200916 r to je blbý romčo...otevři lahev a dej si panáčka.. Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu!
Květen 29, 200916 r Autor No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží...
Květen 29, 200916 r Máro o mě nejde! Ale chci pomoct segře a nevím jak...breči jako kdyby ji umřel brácha...dohajzlu! a jak dlho chodili spolu? segra má koľko rokov, staršia ako ja(to len pre zaujimavost lebo si dával fotky zo stužkovej) ?
Květen 29, 200916 r No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží... Maro: děkuju moc za podporu.Udělal jsem to.Musim ji najit nějakou brigádu aby ji to utikalo...studuje ted vysokou a potřebuje něco na prázdniny.
Květen 29, 200916 r No jo to je těžký.....musí to zmáknout hlavně sama, jediný co pro ní udělej, buď alespoň teď, kdy je jí nejhůř s ní..nebo jí alespoň zavolej aby věděla že není sama a má někoho, komu na ní záleží... presne tak, ale zasa ju telefonat može aj obťažovať, nikdy nevieš
Květen 29, 200916 r a jak dlho chodili spolu? segra má koľko rokov, staršia ako ja(to len pre zaujimavost lebo si dával fotky zo stužkovej) ? Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee!
Květen 29, 200916 r Autor no s brigádou je to všude složitý....ale zaměstnat potřebuje...jak pro prachy tak aby se nenudila......a nemyslela na hlouposti...ale třeba se to mezi nima urovná.....
Květen 29, 200916 r Na Tebe jsem Mároš myslel! Ty by ses mi jako ženich i zamlouval! Fakt nekecám! Hele,segře bylo ted 20 let a ty fotky co jsem dával tak jsou z maturitáku což je rok zpátky...je ještě hubenější ted...slepicee! platí :smich: :smich: ...tak to sme približne rovnaký vek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.