Květen 29, 200916 r ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre
Květen 29, 200916 r ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre ahooooooooj Jendooo
Květen 29, 200916 r ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre ahoj .. ..aaaaaa pááám je gurmán..
Květen 29, 200916 r a cuba libre...já jsem obyč balík tohle neznám havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší snad jsem nic nezapoměl Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra....
Květen 29, 200916 r Autor havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší snad jsem nic nezapoměl Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra.... tak piš..co
Květen 29, 200916 r Ráca: pán je nejen gurmán ale i labužník no koukam to ja bych jenom chlemstal pivo nebo fernet....
Květen 29, 200916 r tak piš..co Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů
Květen 29, 200916 r Autor Hradec Králové se klaní generálnimu řediteli Dopravní Policie! hele tričko už máš....
Květen 29, 200916 r Autor Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů dobytku.....
Květen 29, 200916 r no koukam to ja bych jenom chlemstal pivo nebo fernet.... pivo Jeník rád, ale s fernetem na mne nesmíš....jen ho cítím a zvedá se mi....žaludek samozřejmě Roman: Ooooo děkuji za uvítání...Jenda zdravý vrchního energetika
Květen 29, 200916 r ty vole honzo mě je blbě...fuj tohle můj žaludek zvládá, ale nedávno jsem se vzbudil pozdě v noci, páč mne chytla mlsná a sežral jsem půl pytlíku gumovejch medvídků...zapil to vodou a šel spát...po půl hodce křeče břicha a do rána jsem seděl na míse....ty svině medvědi se mi v žaludku roztáhly a já byl jak v 9vátým měsící - jen ten můj "plod" neměl kudy ven
Květen 29, 200916 r Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů ježiš Jendo to se dá jíst v takové kombinaci jo??
Květen 29, 200916 r Autor Díky Jendo ale Miles mi slibil dalši trička-ty jsou fakt suprovy. jaká..jako od jendy?
Květen 29, 200916 r a co já...mám ten G12° Markůůůů pro tebe vždycky bude nějakej podpulťák Roman: ty trika jsou fakt super, je to snad jedinná výborná věc co vymysleli...a snad ještě kombinéza
Květen 29, 200916 r jaká..jako od jendy? Tak jasně! Policie je jen jedná když nubudu počitat ty šašky od MP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.