spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 asi sem za blbce ale co je mojito..co v tom je? tady to máš krásně napsaný Máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a cuba libre...já jsem obyč balík tohle neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre ahooooooooj Jendooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahooooj hospodo Marku mochito je ledová tříšť + bílej rum + limetka + máta + sodovka.....ale lepší je cuba libre ahoj .. ..aaaaaa pááám je gurmán.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a cuba libre...já jsem obyč balík tohle neznám havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší snad jsem nic nezapoměl Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 havana tmavej rum...třtinovej cukr...máta...a kola na dolití - je to sladší snad jsem nic nezapoměl Chlapci teď jim exkluzivní žrádýlko, asi by jste se z mojí kombinace chutí dobře posra.... tak piš..co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 na chvíli Vás opouštím,jdu si dát na chvíli pár map COD4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahooooooooj Jendooo ahoj ahoj Žanet Ráca: pán je nejen gurmán ale i labužník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Ráca: pán je nejen gurmán ale i labužník no koukam to ja bych jenom chlemstal pivo nebo fernet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Hradec Králové se klaní generálnimu řediteli Dopravní Policie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak piš..co Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Hradec Králové se klaní generálnimu řediteli Dopravní Policie! hele tričko už máš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů dobytku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 no koukam to ja bych jenom chlemstal pivo nebo fernet.... pivo Jeník rád, ale s fernetem na mne nesmíš....jen ho cítím a zvedá se mi....žaludek samozřejmě Roman: Ooooo děkuji za uvítání...Jenda zdravý vrchního energetika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ty vole honzo mě je blbě...fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 hele tričko už máš.... pěkně Romčo, tímhle tempem si říkáš o kšiltovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 pěkně Romčo, tímhle tempem si říkáš o kšiltovku a co já...mám ten G12° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Díky Jendo ale Miles mi slibil dalši trička-ty jsou fakt suprovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ty vole honzo mě je blbě...fuj tohle můj žaludek zvládá, ale nedávno jsem se vzbudil pozdě v noci, páč mne chytla mlsná a sežral jsem půl pytlíku gumovejch medvídků...zapil to vodou a šel spát...po půl hodce křeče břicha a do rána jsem seděl na míse....ty svině medvědi se mi v žaludku roztáhly a já byl jak v 9vátým měsící - jen ten můj "plod" neměl kudy ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Marku udělal jsem si mix tuňáka s kečupem a zapíjím to svým tradyčním nápojem - tvaroh rozmixovanej v mlíce Spineshank: Ondro to zas bude krve...tolik zmařených životů ježiš Jendo to se dá jíst v takové kombinaci jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Díky Jendo ale Miles mi slibil dalši trička-ty jsou fakt suprovy. jaká..jako od jendy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a co já...mám ten G12° Markůůůů pro tebe vždycky bude nějakej podpulťák Roman: ty trika jsou fakt super, je to snad jedinná výborná věc co vymysleli...a snad ještě kombinéza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jaká..jako od jendy? Tak jasně! Policie je jen jedná když nubudu počitat ty šašky od MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 a na mě zbyde taky??? nebo dostanu pravy policejní koženy tanga?? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.